Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 107.
-
Κι εμένα θα με ενδιέφερε μία υπόδειξη για download manager. Ευχαριστώ.
-
Έχεις δίκιο μόλις έγραψα εδώ μου το βγάζει πια στις ειδοποιήσεις, σ'ευχαριστώ.
-
Καλησπερα, γράφω εδώ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο νήμα, λοιπόν "σπάω" το κεφάλι μου να καταλάβω πώς κάποιο νήμα θά μου εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις και στα νήματα προς παρακολούθηση. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
-
Με προβληματίζει όμως τό ότι αν εξαιρέσω την αλλαγή στο ότι προστέθηκαν περισσότερες καρτες συντομεύσεων στην αριστερά οθόνη καί τό ότι άλλαξαν λίγο τα εικονίδια android (ρομποτακια) που έγιναν τετράγωνα, δεν βλέπω κάποια άλλη αλλαγή. Α ναι υπάρχουν αλλαγές και στην camera, πάντως περιέργως όλα πάνε καλά.
-
Όλα όπως τά γράφουν οι οδηγίες στο mail, twrp το 1, κατέβασμα rom 8.4.19, κόλλησε στο 60%, περίμενα περίπου 10 λεπτά και πάτησα το power, έκανε επανεκκίνηση με λίγη καθυστέρηση, καί τώρα τσεκαρω αν όλα δουλεύουν καλά, που απ'ότι βλέπω δουλεύουν. Δεν έκανα τίποτα άλλο από wipes ή format data.
-
Έχω ξαναμπεί τουλάχιστον δύο φορές, μία για να φλασαρω το supersu και άλλη μία μήπως ξανά πέρναγε 100% η 8.4.19
-
Ξέχασα να πω ότι δεν έκανα κανένα format data δεν πείραξα καν κανένα wipe.
-
Καλησπέρα και από εμένα, λοιπόν παρόλο που στο κατέβασμα της 8.4.19 από 9.5 σταμάτησε στο 60%, κάνοντας χειροκίνητα επανεκκίνηση άνοιξε κανονικά και γράφοντας στο about phone forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53134/ είναι Οκ;
-
Στις οδηγίες γράφετε "...βάλτε πάλι την ROM χύμα στην συσκευή σας, και κάντε πάλι Flash την ROM". Δηλαδή την ξανά κατεβάζω την rom στην συσκευή δεν είναι πια μέσα μετά το πρώτο instal;
-
Καλησπέρα, από την προχτεσινή stable 9.5 ποιά wipe επιλέγω για νά περάσω την 8.4.19 ;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αν μαζί με την rom επιλέξω και το Magisk τότε μετά το κατέβασμα τό κινητό τρώει κολλήματα και θέλει επανεκκίνηση κάθε 10 δευτερόλεπτα. Οπότε για να έχω root την ξανα κατέβασα επιλέγοντας SuperSu καί όχι Magisk και όλα Ok
-
Παράθεση από righaris: “Γεια σας παιδια! ! Περασα την rom σε redmi 4 pro αρκετες φορες με FR και δεν δουλευει η καμερα, ουτε η mi ουτε η google ” Με 9.5 όχι όμως από vip mail... (waiting... ) αλλά από κανονικά, η μαμά κάμερα (την google δε την κατέβασα) στην επιλογή hdr κολλάει και γράφει μνμ Σφάλμα κάμερας αδυναμία σύνδεσης με την κάμερα. Edit. Τελικά μάλλον το έφτιαξα. Μπήκα στο buid prop γύρισα το HAL3 από 1 σε 0 έσωσα έκανα επανεκκίνηση τό ξανά γύρισα σε 0 έσωσα επανεκκίνηση Ok
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πρώτη φορά λήψη από mail αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω την rom
-
Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση, τώρα οσον αφορά για την gcamera κάτι δεν μου πάει καλά όταν ξεκινάω να κάνω την οποιδήποτε ρύθμιση, με πετάει εξω και μετά δεν την ξαναφορτώνει, πρέπει να κάνω επανεκίνηση το κινητό για να την ξανά έχω, τελευταία δεν πολυασχολούμαι και πολύ γιατί σε γενικές γραμμές και η stock δεν είναι άσχημη.