Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 192.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρες... Εχθές βράδυ μου "χτύπησε" μήνυμα ο updater για καινούργια έκδοση. "Φορούσα" την 9.2.1 arΩma στο Mi Max2 μου. Επέλεξα να κατέβει και εγκατάσταση. Ε λοιπόν, μου εγκατέστησε την XTRV 9.2.1 (όχι arΩma). Μιλάμε για stable. Ποτς γκέγκεν ατό;;;
-
-
-
Ελπίζω να το κρατήσετε κάμποσο το κοπή το πίτα γιατί εγώ τελειώνω 8:30 από τη δουλειά...
-
Και εγώ μέσα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχω εύκολο password είναι *********
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σκουλίκια. Έχω να σας ανακοινώσω ότι έκανα την τύχη μου και θα φύγω για διακοπές διαρκείας στη Χαβάη (όχι 5-0 ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49526/ youtube.com/watch?v=nBFdvcF7auY Somebody put στάχτη, somebody put στάχτη in my drink
-
Ρίξαμε και σήμερα την ψήφο μας
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ndlns: “Παιδιά, από xtrv stable 8.5.3.0 σε aroma stable θέλει factory reset ; Αυτό είναι η καθαρή εγκατάσταση που διαβάζω; Δηλαδή αν κάνω factory reset κανω καθαρή εγκατάσταση; ” Ναι θέλει Factory Reset, και αυτό είναι καθαρή εγκατάσταση. ” Αλήθεια;;;; Και εγώ νόμιζα από stable σε stable δε χρειάζεται factory reset. Εγώ και στις 2 συσκευές μου πέρασα σε stable arΩma από XTRV και δεν έχω κανένα πρόβλημα (εκτός βέβαια από αυτό με τις ρυθμίσεις ήχου στο Max 2 όπ…
-
Έπεσε το ψηφαλάκι. Ίδιο nick
-
Τελικά εγώ τι να κάνω;;;; Να περιμένω διόρθωση ή να δοκιμάσω ξανά εγκατάσταση;;
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από anavrian: “Παράθεση από pavlidisc: “Και άλλο OFF topic : Ξέρετε κάτι για ΑΥΤΟ το μαγαζί. Μου πετάχτηκε σαν διαφήμιση στο FB και μάλιστα έγραφε ότι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. ” εχει εδρα Βουλγαρια για τους γνωστους φορολογικους λογους. μοιαζει με Ελληνικο μαγαζι (καλα ελληνικα και οχι google translate) αλλα δεν μας λεει απο που στελνει....ρωτα τους για να μαθουμε. Επειδη δεν εχω μετρο συγκρισης οι τιμες τους πως ειναι? Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Μια ματιά που έριξα, φαίνεται ν…