Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 159.
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαEdit. Μετά από λίγο ψάξιμο στο en miui είδα οτι και άλλοι χρήστες είχαν και έχουν το ίδιο πρόβλημα λόγω της ...θήκης.Μάλιστα.Η θήκη που παρείγγειλα για προστασία έχει μαγνητικό ...καπάκι και κρατάει το tablet σε κατάσταση αγρυπνίας.Δηλαδή μόλις ανοίγεις τη θήκη ...ανάβει και το tablet.Αποτέλεσμα η μπαταρία να γίνεται σκόνη. Έβγαλα τη θήκη και όλα άψογα.Ελπίζω η εταιρία να το δει με τη δέουσα σοβαρότητα.
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΞέρει κάποιος φίλος πως απενεργοποιείται το standby mode στο mi pad?
-
Δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ. Αν δεις το link στην πρώτη σελίδα είναι κενό. Redmi 1S OTA ROM =>...
-
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις.Problem solved
-
Παράθεση: “ μου εβγαζε αυτο το μηνυμα οταν αναβαθμισα το viber,αν το αναβαθμισες κ συ θα παρατηρησεις οτι δεν λειτουργει η καμερα στην βιντεο κληση.θα πρεπει να κοιταξεις τα δικαιωματα που εχεις δωσει στο viber για να λειτουργησει.” Όντως δεν λειτουργεί η κάμερα στο Viber.Επανέρχομαι μόλις βρω άκρη.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με ποια εφαρμογή προσπαθείς να ανοίξεις την κάμερα? Την default της Miui η καμιά άλλη?” Με τη default
-
Συχνά πυκνά μου βγάζει στην αρχική οθόνη το μήνυμα "Failed to initialize camera" χωρίς άλλη παρενέργεια.Ενώ έχω "καθαρίσει" τη μνήμη της κάμερας αυτό επιμένει.Έχει κάποιος καμιά ιδέα;
-
Είσαι σίγουρος οτι χρειάζεσαι τα παραπάνω links? Νομίζω οτι από τη rom JHDMIBF30.0 και μετά περιλαμβάνεται η επιλογή αποθήκευσης φωτο και videos στην sd card.(Ρυθμίσεις-Αποθηκευτικός χώρος και κάτω κάτω Ρυθμίσεις Αποθήκευσης) Και οι ελληνικές rom θα πρέπει να εμπεριέχουν την παραπάνω επιλογή. Τώρα στο θέμα της εγγραφής σου στο en.miui δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
-
Διιπλες επαφες
ΜήνυμαΕπαφές-Ρυθμίσεις-Οργάνωση επαφών-Συγχώνευση όμοιων επαφών.
-
Παράθεση από Armada: “Καλημέρα σε όλους. Κάνω όλα τα βήματα του οδηγού που αναφέρεται πιο πάνω. Η διαδικασία διαρκεί 3 δευτερόλεπτα και ξαναμπαίνει σε κατάσταση FastBoot. Έχω κατεβάσει τις σωστές ROM 37 και 36 αλλά τίποτα. Ακολουθώ τον οδηγό βήμα βήμα. Απλά προσπάθησα να περάσω μια επίσημη ROM Αγγλοκινέζικη με διαδικασία FastBoot και απλά δεν έγινε. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Μήπως ο MIUI_ART που βλέπω είναι Πάτρα.? Είμαι Πάτρα αν μπορείς να βοηθήσεις.? Ευχαριστώ πολύ Γεώργιος” Ευκολάκι.Έ…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης :Merimobiles Την Διεύθυνσή της (URL) :Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles Tι ακριβώς αγοράσατε : Xaomi Piston Headphones Την ημερομηνία αγοράς :19/8/14 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:5/9/2014(singapure post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :Τα ακουστικά ήρθαν σε άψογη συσκευασία (μια ώρα πάλευα να τα α…
-
1.)Την επωνυμία της επιχείρησης :TO2C Την Διεύθυνσή της (URL) :Professional Chinese Phones Supplier -To2c.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xaomi Hongmi 1s Την ημερομηνία αγοράς :09/6/14 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:20/06/14(singapure post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :Η συσκευη ηρθε σε πολύ μικρό χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα δώρα που μου είχαν υ…
-
Παράθεση από DownUnder: “με την 4,95 μπορω να ορισω στο τηλεφωνο να πηγαινουν στην sd card οι φωτος ή αλλες εφαρμογες?” Ρυθμίσεις , αποθηκευτικός χώρος και κάτω κάτω επιλέγεις ρυθμίσεις αποθήκευσης.Αποθηκεύεις φωτο βίντεο εκτός από τις εφαρμογές.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΩραιος caeser. Αλλά... θα επανέλθω
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΧρησιμοποιώντας το Antutu 5 στο 1S