παιδιά με την μπαταρία βλέπω και εγώ ότι τελειώνει πολύ γρήγορα από την μέρα πού έβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V9.2.1.0 φορτίζω το τηλέφωνο το βράδυ και το βγάζω το πρωί από την φόρτιση και ενώ έχει 100% μπαταρία μέσα σε ένα λεπτό έχει πέσει στο 99%
καλημέρα παιδιά παραγγελία από ebay 4 Ιαν 2018 ένα κλειδί για αυτοκίνητο ( Upgraded Remote Key for SKODA 3T0 837 202 L / 5FA 010 413-12 HELLA 434MHZ | eBay) αξία 17 ευρώ το παραλαμβάνω σήμερα χωρίς να περάσει τελωνείο
Παιδιά καλημέρα καλή χρονιά να έχουμε Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας έχω αγοράσει εδώ και 3 μήνες αυτό το selfi μπαστουνο (BlitzWolf 3 in 1 Wireless Bluetooth Selfie) και έχω το τηλ redim note 4 και έιχα την stable rom με το miui 8 και δούλευε κανονικά με το που άλλαξα την ρομ από miuι 8 σε 9 άρωμα ενώ κάνει σύνδεση με το τηλ όταν πατάω το κουμπί να βγάλει την φωτογραφία δεν κάνει τίποτα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Παιδιά παρήγγειλα από banggood αυτή την κάμερα Azdome G1WH GPCV2159 Full HD1080P G1WHT LCD Car DVR Recorder G-sensor και επέλεξε για τρόπο αποστολής eu direct μου ήρθε σε 10 ημέρες και δεν πέρασε τελωνείο
Παράθεση από KillGamerGr: “Παράθεση από kostas234: “παιδιά καλησπέρα παρέλαβα σήμερα 2 καπάκια για ηχεία αξία 9 ευρώ που τα είχα παραγγείλει από ebay και όταν ήρθε στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι πρέπει να δώσω και 3 ευρώ ” ποσο καιρο σου εκτατσαν στο τελωνειο ?? ” Το πακέτο ήρθε πολύ γρήγορα στο τελωνείο μια μέρα έκατσε και βγήκε σήμερα μου ήρθε άλλο δέμα από bankgood θα πάω να παραλάβω και ενημερώνω
παιδιά καλησπέρα παρέλαβα σήμερα 2 καπάκια για ηχεία αξία 9 ευρώ που τα είχα παραγγείλει από ebay και όταν ήρθε στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι πρέπει να δώσω και 3 ευρώ
Παράθεση από kostas234: “αυτο γραφει σε μενα θα περασει τελωνιο στην ολλανδια μου το εστειλε με το YUNEXPRESS ” Παιδιά παρέλαβα χθες και ήρθε έτσι το δέμα
Παράθεση από derveni: “@kostas234 Τα πάντα περνάνε Τελωνείο τώρα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το κουστούμι πόσο σου βγήκε ? ” 38,80 + 23,85=62,65 ευρω αυτα πληρωσαμε
Αγόρασε η γυναίκα κάτι μαγιό (38.80 ευρώ) στις 6 Ιουνίου και μας τα έστειλαν με απλό ταχυδρομείο ήρθαν σήμερα και μου έφερε ο ταχυδρόμος το ειδοποιητήριο να πάμε να το πάρουμε από τα ΕΛΤΑ και εκεί μου ήρθε η καμπάνα τι έγινε τώρα ανοίγουν και τα απλά και βάζουν και εκεί τον φόρο?
Εγώ έχω παραγγείλει αυτό τον φακό mobile phone 18x telescope Camera Zoom optical Τον αγόρασα από aliexpress τιμή στα 20,50 ευρώ και από τελωνείο δεν πέρασε