Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 455.
-
Παιδιά εμείς που έχουμε το redmi note 4 θα μπορέσουμε να βάλουμε την ποιο αναβαθμισμένη ρομ η θα μείνουμε στην 8.1.3.0 ? επειδη εχουμε προβλημα οτι δεν βλεπει τις sim
-
την εχει βαλει κανεις αλλος την νεα ρομ για redmi note 4 γιατι μου βγαζει οτι δεν βλεπει τις sim
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas234: “παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά έβαλα την καινούργια stable για το redmi note 4 και δεν βλέπει της sim μπορείτε να μου δώσετε την προηγούμενη ρομ να κατεβάσω γιατί δεν την βρισκω xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip ” Στα Downloads βρίσκεις ότι θέλεις => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files ” ευχαριστω να εισαι καλα
-
παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά έβαλα την καινούργια stable για το redmi note 4 και δεν βλέπει της sim μπορείτε να μου δώσετε την προηγούμενη ρομ να κατεβάσω γιατί δεν την βρισκω xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip
-
εχουμε καμιά ενημέρωση γιά redmi note 4 για την ρομ άν τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα πού δεν βλέπει τις sim?
-
Παράθεση από osalonikios: “Το θέμα δεν ειναι να πεισεις εμένα ή κάποιον άλλον στο φορουμ Ότι επισκευάζεται είναι βέβαιο. Το κοστος δεν ξέρω. Αν ειναι μονο θέμα οθόνης ειναι τυχερός. Με κανα 30άρι θα κάνει δουλεια αν πιάνουν τα χέρια του ” θοδωρη δεν είχα σκοπό να πω ψέμματα ότι μου είπε σας το έγραψα το θέμα είναι να γίνεται γιατί είναι τηλ ενός μηνός και είναι κρίμα σ ευχαριστώ πάντως για τήν απάντηση. Ξέρουμε κάνα μαγαζί να το αναλαμβάνει γιά ΑΘΗΝΑ ?
-
Παράθεση από DaFFyNaSH: “Καλησπέρα κι από μένα, παρήγγειλα το RN4 με τα 3gb RAM και 64gb ROM, ελπίζω να έρθει γρήγορα γιατί το RN2 Prime έχει φάει και πολύ ξύλο αλλά και η αυτονομία του έχει φθίνει πολύ... Εγώ που έχω ήδη ΜΙ Λογαριασμό θα το ξεκλειδώσω με τον ίδιο να φανταστώ, έτσι; ” ναι με τον ίδιο λογαριασμό δεν θα κανείς άλλο αυτός θά σέ συντροφεύει πάντα
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kostas234: “παιδια έχω πρόβλημα με το mi cloud δεν συγχρονίζει τί νά φταίει σαςδινω και screen ” Το πιθανότερο είναι να φταίνε (και πάλι) οι απομακρυσμένοι κινέζικοι servers... Αν φταίει αυτό, δοκίμασε και πάλι λίγο αργότερα. Είναι θέμα χρόνου και lag της "γραμμής" προς του servers. Συμβαίνει συχνά, αλλά δεν κρατάει πολύ.Αν δεν φταίει αυτό. εναλλακτικά μπορείς να κάνεις αποσύνδεση του Mi Account σου από το τηλέφωνο (με διατήρηση των δεδομένων στο τηλέφωνο) αφού…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostas234: “Για το redmi note 4 θα εχουμε κανα νεο γαι την ρομ που εχει προβλημα με τις sim και σε μενα κα σε ενα αλλο οταν τις βαλαμε δεν βπεπουν τις sim ” Ποιά ROM είχε πριν η συσκευή ?Κάνατε το Unlock του Bootloader με επίσημο τρόπο, ή η συσκευή ήρθε από το κατάστημα που την πήρατε με ξεκλείδωτο bootloader ? Aν είχες στην συσκευή σου την Ελληνική GTV ROM, κάνε ένα Factory Reset από το Recovery και βάλε πάλι την προηγούμενη ελληνική Version. Ένα Screenshot …
-
Για το redmi note 4 θα εχουμε κανα νεο γαι την ρομ που εχει προβλημα με τις sim και σε μενα κα σε ενα αλλο οταν τις βαλαμε δεν βπεπουν τις sim
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kostas234: “παιδια δε μενα την εκανα εγκατασταση αλλα δεν βλεπει τις sim τι κανω? ” Παράθεση από gregoire: “καλημερα σε redmi note 4 δεν βλέπει τις sim υπάρχει προβλημα??? ” Τσεκάρετε και οι 2 ότι έχετε ΙΜΕΙ.. Δοκιμάσατε να κάνετε και άλλο reboot μετά την εγκατάσταση? ” imei εγω εχω και την συσκευη την εχω κανει 4 φορες reboot αλλα παλι τα ιδια Δεν υπαρχει καρτα sim αυτο λεει. ” Πήγαινε να ξαναφλασαρεις την ίδια rom …