Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 455.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kostas234: “παιδια δε μενα την εκανα εγκατασταση αλλα δεν βλεπει τις sim τι κανω? ” Παράθεση από gregoire: “καλημερα σε redmi note 4 δεν βλέπει τις sim υπάρχει προβλημα??? ” Τσεκάρετε και οι 2 ότι έχετε ΙΜΕΙ.. Δοκιμάσατε να κάνετε και άλλο reboot μετά την εγκατάσταση? ” imei εγω εχω και την συσκευη την εχω κανει 4 φορες reboot αλλα παλι τα ιδια Δεν υπαρχει καρτα sim αυτο λεει.
-
παιδια δε μενα την εκανα εγκατασταση αλλα δεν βλεπει τις sim τι κανω?
-
Παιδια ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το Kedacom USB Device Connection και με την βοηθεια απο εδω μεσα απο τα παιδια το εχω φτιαξει αλλα σημερα παρατηρησα το εξεις. Οταν το τηλ ηρθε ειχε την 8.0.3.0 stable global και μου εβγαζε το παραπανω προβλημα σημερα που εκανε αναβαθμιση σε 8.0.4.0 stable global βαζω το τηλ σε fastboot και μου το βλεπει κανονικα και λεω και ας με διορθωσετε αν ειναι χαζομαρα μηπως εφταιγε η προηγουμενη ρομ και ειχαμε αυτο το προβλημα?
-
Παράθεση από gkalen: “@kostas234 Όχι μόνο την πρώτη φορά που μπαίνει TWRP το κάνουμε αυτό , απο'δω και πέρα δεν θα'χεις πρόβλημα .. Τη ρομ την πέρασε τώρα κανονικά έτσι ??? ” ναι Παράθεση από gkalen: “@kostas234 Όχι μόνο την πρώτη φορά που μπαίνει TWRP το κάνουμε αυτό , απο'δω και πέρα δεν θα'χεις πρόβλημα .. Τη ρομ την πέρασε τώρα κανονικά έτσι ??Ναι ναι όλα καλά ”
-
Παράθεση από gkalen: “@george91 Μπες σε TWRP .. Διάλεξε Wipe , δίπλα στο advanced wipe έχει ταμπελακι που λέει , format data .. Επέλεξε το και γράψε yes .. Μετά κάνε reboot σε recovery .. Μετά δοκίμασε , wipe/ swipe to factory reset Μετά install τη ρομ και πες μου αν κάνει πάλι το ίδιο .. ” gkalen σε ευχαριστω είναι ενταξη τωρα στο μελλων για να αλλαξω ρομ ετσι θα κανω?
-
εβαλα του gkalen αλλα παλι τα ιδια στο μεταξυ αλλαξα και το TWRP εβαλα αυτό από xda cofface_nikel_recovery σας δινω και screen
-
Παράθεση από gkalen: “@kostas234 Για βάλε αυτή τότε ... 6.10.20 Nikel THUNDER DOWNLOAD ROM Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.20.zip | by gkalen for Xiaomi EDIT Να πάρεις και εικόνα από τo πως περίπου θα είναι ή XTRV .. Μάλλον θα φταίει το script εγκατάστασης με τη GTV .. EDIT 2 Αν δε περαστεί ούτε ή THUNDER τότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα , ίσως στο TWRP .. ” την κατεβαζω καί θά σάς πω ευχαριστώ παιδιά
-
Παράθεση από gkalen: “@kostas234 Όταν κανείς full wipes , μετά θα κάνεις reboot σε recovery ξανά για να φλασαρεις τη ρομ , μάλλον γι'αυτο σου δίνει error 7 .. ” gkalen τό έκανα και αυτό αλλά πάλι τά ίδια
-
παιδιά το ξανά φλασαρα το τηλ από την αρχή αλλά παλί τα ιδια έχουμε και σας δείχνω και ένα screen για το τηλ που δεν κανει εγκατάσταση το dolpy atmos supersu και τα αλλα αν μπορεί καποιος τι εχει γινει και μπορεί να βοηθήσει.
-
Παιδιά έχω πρόβλημα με την ρομ ως προς τα προγράμματα στην προηγουμένη πέρασα το dolpy atmos και superus από το twrp σήμερα κάνω εγκατάσταση στην καινούργια ρομ όλα καλά αλλά μου κάνει διαγραφή το dolpy atmos το ξανά περνάω μέσω του twrp πάω να περάσω κάποια άλλα προγράμματα από το playstore ενώ στις εφαρμογές μου τα δείχνει στις ρυθμίσεις – εφαρμογές -ληφθείσες στην επιφάνια τις οθόνης όχι τι να κάνω παιδιά να φλασαρω την ρομ (nikel_images_V8.0.9.0.MBFCNDG_20160805.0000.29_6.0_cn) από την αρχή …
-
ενταξη παιδιά έγινε ή εγκατάσταση ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kostas234: “την ξανά πέρασα τήν ρομ αλλά δεν έγινε ή εγκατάσταση πώς θα κάνω εγκατάσταση τά δύο αυτά αρχεία? ” Μέσα στο zip αρχείο της ROM υπάρχουν 2 φάκελοι... dolby και supersu. Πάρε τα αρχεία zip που υπάρχουν μέσα σε αυτούς τους φακέλους (dolby.zip και supersu.zip), βάλτα μέσα στο κινητό και κάνε εγκατάσταση το καθένα όπως κάνεις εγκατάσταση την ίδια τη ROM. Το supersu.zip πρέπει να είναι ήδη μέσα στο κινητό στον κεντρικό κατάλογο. ” Το εκανα όπως το είπες…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kostas234: “εμενα γιατί δεν εμφανίζονται dolby atmos, supersu και αλλα. σας δινω και screen ” Για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε το script εγκατάστασης. Στο σχετικά με το τηλέφωνο θα πρέπει να σου λέει by xiaomi.eu...και δεν έχει περάσει τις αλλαγές μας που κάνουμε πάνω στο Ευρωπαϊκό source. Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις από πάνω (δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα άλλο εκτός από την επανεγκατάσταση της ROM). ” Σα…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kostas234: “εμενα γιατί δεν εμφανίζονται dolby atmos, supersu και αλλα. σας δινω και screen ” Για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε το script εγκατάστασης. Στο σχετικά με το τηλέφωνο θα πρέπει να σου λέει by xiaomi.eu...και δεν έχει περάσει τις αλλαγές μας που κάνουμε πάνω στο Ευρωπαϊκό source. Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις από πάνω (δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα άλλο εκτός από την επανεγκατάσταση της ROM). ” Σας δίνω screen [/quote]
-
εμενα γιατί δεν εμφανίζονται dolby atmos, supersu και αλλα. σας δινω και screen
-
παιδιά την έβαλα και εγω αλλά δεν βλέπω τα εικονίδια του: dolby atmos ,SUPER USER, Προσθήκη του Browser της κοινότητάς μας (xiaomihellas) ούτε και στην προηγουμένη τα είχε το εχει κανένας άλλος αυτό η μόνο σε μενα συμβαίνει?
-
Παράθεση από kostas234: “Παράθεση από nflo: “Παράθεση από kostas234: “Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν βγάζει την ένδειξη 4g και έχω 3g στο τηλ ενώ είμαι σε κάλυψη και το βλέπω στο τηλ του φίλου μου που έχει redmi note 3 και έχουμε τις ίδιες εταιρίες και καινούργιες κάρτες sim ” Ποιά εταιρία έχεις; Έχεις κάνει αίτηση για ενεργοποίηση του 4g;Επίσης δες και στις ρυθμίσεις -> Sim cards & mobile networks -> SIM1 -> Preferred Network Type αν έχεις επιλεγμένο το: Prefer LTE ” όχι δεν εχω κανει αιτηση sim 1 …