Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 455.
-
Ναι ναι αυτό έβαλα το twrp αυτό να είναι το πρόβλημα δηλαδή
-
Παιδιά έβαλα τη ROM στο μι 9 έχω όμως το εξής πρόβλημα ενώ πριν με τις stable δεν είχα κανένα πρόβλημα με το WiFi και το volt τώρα με αυτή τη ROM έχω πρόβλημα με το volte και το WiFi κατά τη διάρκεια της κλήσης μου κλείνει η κλήση
-
καλησπέρα καλή χρονιά να έχουμε παιδιά για να περάσουμε την καινούργια ρομ (android 11) για το mi9 πρέπει πρώτα να βάλουμε το καινούργιο twrp ?
-
ευχαριστούμε παιδιά μόλις την πέρασα σε mi9 μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα !!! Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα
-
ευχαριστούμε παιδιά μόλις την πέρασα σε mi9 μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα !!! Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα
-
ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές
-
XIAOMI REDMI NOTE 9
ΜήνυμαΌλα καλά πήραμε τον πάροχο και μας το έφτιαξε ευχαριστώ πολύ
-
XIAOMI REDMI NOTE 9
Μήνυμαok το δοκιμάζουμε να απενεργοποιήσουμε το volte wifi και να μιλησουμε με την cosmote
-
XIAOMI REDMI NOTE 9
Μήνυμαπαιδιά καλησπέρα φίλος έχει το redmi note 9 (4 - 64gb) το έχει 15 ημέρες και εδώ και δυο ημέρες ότι κλησεις και να κάνει του βγάζει με απόκρυψη αριθμού στον καλούντα. στις ρυθμίσεις που στην αναγνώριση κλήσεις δεν αφήνει να επιλέξουμε τίποτα λεει ότι το δίκτυο δεν επικοινωνεί τι μπορούμε να κάνουμε ? το τηλέφωνο είναι με την μαμά ρομ
-
Να επιβεβαιωσω και εγώ από τον updater δεν κατεβαίνει χειροκίνητα
-
Καλησπέρα παιδιά είχα κάνει μια παραγγελία από aliexpress 01 Φεβ 2020 το δέμα μετά από 90 ήμερες έδειχνε οτι παραμένει κάτω στην Κίνα είχα ανοίξει το Dispute τα χρήματα μου τα έστειλε ο προμηθευτής πίσω και σήμερα δια μαγείας ήρθε το πακέτο και ξανά βάζω τον αριθμό tracknumper και βλέπω αυτή την εξέλιξη. Ήρθε μετά από 170 περίπου ήμερες
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣήμερα μου έκανε διαγραφή τα αποθηκευμένα δίκτυα WiFi πιστεύω ότι είναι θέμα με το miui 12 κρίμα και νόμιζα ότι έφτιαξε με τον παραπάνω τρόπο
-
Καλήμερα, την πέρασα όλα καλά σε (Mi-9-Cepheus), αλλά δεν δούλεψε το ΟΤΑ Update, το κατέβασα χειροκίνητα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλήμερα παιδιά το πρόβλημα με την διαγραφή τον αποθηκευμένων δικτύων wifi πιστεύω λύθηκε, εδώ και περίπου 2 εβδομάδες δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φιλο @nasdriver για την βοήθεια οι οποία ήταν η εξής: Πάμε ρυθμίσεις - σύνδεση και κοινοποίηση - τέρμα κάτω επαναφορά wifi και δικτύων κινητής τηλεφωνίας και bluetooth - και κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων τώρα από εδώ και πέρα ότι δίκτυα αποθηκεύει τα κρατάει και δεν τα διαγραφή
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Συνδέθηκες και δεν το αποθήκευσε ? ” Το αποθηκεύει αλλά μετά από 3 ημέρες ότι δίκτυα έχω αποθήκευση τα κάνει διαγραφή
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤίποτα είναι άδειο τα επαναφέρει μόνο από το backup που έχω κάνει αλλά και αυτό δεν είναι λύση στο mi cloud γιατί δεν αποθηκεύει τα δίκτυα του WiFi ?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όντως, δες αν είναι μέσα στο "σύνδεση και κοινοποίηση" ” Το βρήκα είναι σύνδεση και κοινοποίηση αλλά όταν κάνω επαναφορά δεν κάνει τίποτα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στις ρυθμίσεις του wifi έχει και μία επιλογή για επαναφορά ρυθμίσεων wifi-bluetooth...δοκίμασέ την... ” Στις ρυθμίσεις του WiFi δεν μπόρεσα να βρω αυτή την εντολή