Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 359.
-
(ROOT)Ενεργοποιηση Wi-Fi Calling και VOLTE (Πρεπει να το καλυπτει και ο παροχος σας )
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από thodorisls: “δεν πρέπει να το έχει και ο πάροχος? ” Διαβασε τον τιτλο του θεματος σε παρακαλω
-
(ROOT)Ενεργοποιηση Wi-Fi Calling και VOLTE (Πρεπει να το καλυπτει και ο παροχος σας )
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδιά έψαχνα στο ίντερνετ πως μπορώ να κάνω ενεργοποίηση για το Wi-Fi calling. Επίσης αυτό φαίνεται ότι ενεργοποιεί και το VOLTE. Και βρήκα αυτό απο το XDA (-fluffy-) XDA (-fluffy-) if u are rooted u can try out thise lines into build.prop # Debug Options persist.dbg.ims_volte_enable=1 persist.dbg.volte_avail_ovr=1 persist.dbg.vt_avail_ovr=1 persist.dbg.wfc_avail_ovr=1 # Data Options # Commented this line out as it was reported to break WiFi calling on some carriers. Not even sure if it's requi…
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Μπορει να ειναι καποιο bug... Εγω με china δεν εχω καποιο θεμα... ” ελπίζω να είναι bug της ρομ και όχι του κινητού.
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜε την δικιά μας από εδώ. 8.7.26.
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαρε παιδιά τι γίνεται με το GPS??? Κάποιες φορές κολλάει και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Το θέμα είναι ότι όταν κολλάει και κάνω επανεκκίνηση το κινητό κολλάει σε μαύρη οθόνη και πρέπει να κρατήσω το power button κρατημένο για να ανοίξει το κινητό. Μετά από την επανεκκινηση ξεκολλάει το GPS για λίγο και μετά αντί πάλι... Στο Google Maps ενώ μου δείχνει το που είμαι μετά κολλάει το στίγμα σε ένα σημείο και για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω πρέπει να κάνω επανεκκίνηση.
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΑυτο που ηθελα να αναφερω ειναι οτι στην 8.7.26 δεν μπορεσα να χρησιμοποιησω το AROMA δεν ξερω γιατι αλλα κολαγε.
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΟυφ μετα απο πολυ πολυ κουραση το ξαναεφτιαξα το κινητο απο την αρχη και πλεον εχω την δικια μας Ρομ επιτελους, απο τοτε που το πηρα εχω βαλει 4 ρομ χαχαχαχαχ. Ερωτηση επειδη εβαλα την απλη ρομ και οχι την VIP τι γινεται τωρα με τα update ??? Λογικα δεν θα τα εχω ετσι ??? Οταν μας ερθει η 8.8.2 δεν νομιζω οτι θα πρεπει να ξαναπερασω τα παντα ετσι ???
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤελικα παιδια αυτο ηταν επρεπε να πατησω το format data και οχι το wipe data. εβαλα τα παντα εκανα ροοτ εφτιαξα το Google PAY Και σε αυτη και την ρομ αλλα και σε Global εχω εναν πολυ ενοχλητικο ηχο ( οχι συνεχομενο ) που το κανει ανα καποια χρονικα διαστηματα . Το εχει κανενας αλλος αυτο ??? ΕΛΑ βρηκα τι γινεται. Εχω παρει μια θηκη που μπορω να βαλω τις καρτες μου μεσα . Οι περισσοτερες καρτες εχουν το TAP και οποτε οι καρτες ακουμπανε στο πισω μερος το κινητο τις διαβαζει και κανει τον ΗΧΟ
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Format data πρέπει να κάνεις και όχι απλό wipe. ” ωχ και που το βρίσκω αυτό? Το βρήκα οκ
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “format data έκανες αφού έβαλες το twrp ;; ” Παράθεση από Octaviastikos: “format data έκανες αφού έβαλες το twrp ;; ” έκανα wipe data. Δεν είναι διαφορετικό έτσι?
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Συνήθως 5-10 λεπτά... άνοιξε τελικά ? ” Φιλε δεν ανοιξε δεν ξερω γιατι ..... Εκανα flash τα παντα ετσι οπως τα λεγανε εκει. Ειμαι με ξεκλειδωτο bootloader, εκανα flash to TWRP μετα μπηκα μεσα στο Recovery εκανα wipe data εβαλα την ρομ εκανα wipe cache reboot και τιποτα. Το ειχα το κινητο για κανα μισαωρο και τιποτα. Τελικα κατεληξα να βαζω ξανα Global Rom
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΛοιπον αποφασησα να παω απο global σε xiaomi.eu μιας και δεν εχουμε βγαλει ακομα κατι για το Mi8 ελπιζω να πανε ολα καλα. Φλασαρα και τωρα περιμενω να ανοιξει ειμαι στις τρεις τελιτσες καπου στα 15 λεπτα ..... Ξερει κανενας ποσο πρεπει να περιμενω ???? Τελικα σκατουλες ..... Παω για MiFlash την τελευταια global rom
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από omek07: “Καποιος γνώστης για το TWRP ??? Ενω το κανω flash μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το κανονικο της ΧΙΑΟΜΙ γιατι ??? Θελω να κανω ροοτ με το Magisk για να δω αν θα μπορεσω να δουλεψω το Google PAY ” το google pay δεν δουλεύει με ροοτ ” Καπου διαβασα οτι καποιος το εκανε με Magisk και με ενα αλλο ζιπ file για το Safetynet
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαποιος γνώστης για το TWRP ??? Ενω το κανω flash μετα απο επανεκινηση μου βγαζει το κανονικο της ΧΙΑΟΜΙ γιατι ??? Θελω να κανω ροοτ με το Magisk για να δω αν θα μπορεσω να δουλεψω το Google PAY
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα παρελαβα το κινητο σημερα με GLOBAN STABLE 9.5.11 και εκανα την διαδικασια να δω αν ειναι locked ή unlocked και μου εβγαλε αυτα (Δεσ φωτο). Το περιεργο ειναι οτι λεει οτι το Bootloader ειναι unlocked αλλα το Secure ειναι στο Yes. Να ξανακανω την διαδικασια ξεκλειδωματος ? Πηγα να ξεκλειδωσω και μου εγραψε οτι ειναι ξεκλειδωτο
-
mi 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδια εχει καταλαβει κανενας πως μπορεις να δεις αν το κινητο ειναι Chinese version ή Global Version ??? Δεν μιλαω για τις ΡΟΜ αλλα για το κινητο
-
Παράθεση από sakis112: “MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , δεν υπαρχει global. σε μενα εχει stable en-cn το bootloader, θα το ελεγξεις αν είναι κλειδωμενο,,, με εντολες cmd.. ” Φιλε μου απλα ειδα αυτο MIUI 9.5 Global Stable V9.5.13.0.OEAMIFA ROM for Mi 8 Released! - Xiaomi Mi 8/SE - Xiaomi MIUI Official Forum Και το εχει βαλει ADMIN οχι οποιος και οποιος