Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 359.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Επιβεβαιώνω και Εγώ σε kenzo μέσα από το άλμπουμ κρασάρει το viber...Στο allo δεν κρασάρει Αλλά λέει failed to load image...whatsup κρασάρει sent from xiaomi redmi note 3 pro gkalen rom Και στο hongmi με gtv τα ίδια κάνει με το άλμπουμ... ” Και σε μενα στο Viber
-
Έβαλα και εγώ για το Kenzo. Όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Πέρασα την τελευταία για Kenzo. Όλα καλά μέχρι τώρα.
-
Χαχαχαχαχα τώρα που τον βρήκαμε την έβαψε...... Πλάκα κάνω.
-
Παράθεση από gkalen: “FULL WAY REBOOT για RedmiNote3Pro Kenzo 6.9.9 .... DOWNLOAD Sendspace.com Mobile File INSTALLATION Απλώς φλασαρουμε το ζιπ και κάνουμε wipe cache and dalvik μόλις τελειώσει ή εγκατάσταση.. Reboot .. ENJOY !!!! ” Φίλε μου μια ερώτηση μπορείς να βάλεις φακό σε κάποια από τις επιλογές? Ξέρω ότι είναι για fullreboot αλλά θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να έχουμε φακό σε αυτό το μενού
-
Τα παιδιά από εδώ ποια ρομ χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τις GTV? GLOBAL DEV OR CHINA DEV? Θέλω να παρω το αρχείο από την τελευταία 6.9.9. Αν το έχει κάποιος και μπορεί να το ανεβάσει εδώ θα τον ευγνωμονουσα
-
Παράθεση από gkalen: “@omek07 Όλα καλά , ο bootloader είναι κλειδωμένος . Απλά μπες σε fastboot , miunlock , ξεκλειδωσε και είσαι κομπλε .. Δε χρειάζεται να βάλεις καν λογαριασμό Mi account , πιθανώς θα ξεκλειδώσει κι έτσι .. Το TIP μάλλον είναι το δεύτερο φλασαρισμα , κάποιος το είπε κι αυτό στο xiaomi eu , οι πιο πολλοί όμως δεν κόλλησαν στο Mi logo .. ” Ok πάω να δώ αν κλέιδωσε και θα ξεκλειδώσω
-
Παράθεση από gkalen: “@omek07 Αυτό είναι , θ'ανοιξει !!!! Είσαι κομπλε , να το'χουμε υπόψη μας .. EDIT Ετοιμη , Ανεβαίνει ...... Οδηγίες και λινκ θα δώσω το μεσημέρι . ” Μόλις τώρα άνοιξε όλα καλα Να πώ ότι είμαι με recovery 3.0.2-2 Να πάω να δω για Bootloader ή επειδη ανοιξε σημαινει οτι δεν κλείδωσε ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορεί επίσης να κλείδωσε ο Bootloader της συσκευής σου. Κάνε έναν έλεγχο και αν είναι κλειδωμένος ξεκλείδωσέ τον. ” Λοιπον ξαναμπηκα και εκανα ξανα τα wipes . Εκανα επανεκινηση τον recovery και ξαναπερασα την ρομ δύο φορες γιατι μου εβγαλε error 7 την πρώτη φορα, Τώρα ειμαι στο logo MI και βλέπω και το Android απο κατω . Για να δουμε θα ανοιξει ? Δεν τσεκαρα ακόμα για bootloader