Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 163.

• Παίδες να κάνω μία ερώτηση;; Υπάρχει ενημέρωση για το project aroma roms;, γιατί έψαξα λίγο στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάποιο θέμα π να αναφέρετε αποκλειστικά σε αυτό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• redmi note 4 - στράβωσε?

john volk - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Αα το πάρουμε απ την αρχή:1) μην παίρνεις ως παράδειγμα ότι δεν κάθετε το tmp glass γιατί έτσι κι αλλιώς οι άκρες έχουν μία μικρή κλήση και δεν κάθετε κανένα σωστά.2) αν σου έχει πέσει έστω και λίγο υπάρχη πιθανότητα να έχει στραβωσει ένα κομμάτι αλουμίνιο απ την μεριά τών κουμπιών γιατί κάπου δέχθηκε πίεση και εκτονώθηκε σε κάποιο άλλο σημείο..3) το συγκεκριμένο κινητό το έχω και εγώ και ο αδερφός μ(16 χρονών) έχουμε και οι δύο θήκη αλλά του μικρού σίγουρα τ έχει πέσει και απ την μεριά που είνα…

• Πάντως παιδιά επειδή εμένα το κινητό παίζει pokemon go και αν το κινητό είναι root δεν δουλεύει έβαλε την νέα rom και έκανα μέσα από το app magisκ unistall έκανε ενα reboot και μετα έπαιζε... Ρώτησα τα παιδιά στο νήμα για την νέα rom αν θα έχει η συσκευή κάποιο πρόβλημα χωρίς magisk και μ είπαν όχι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

john volk - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “@john volk το magisk μπορεί να δουλέψει και με το pokemon Go, αρκεί να κάνεις hide το pokemon από την λίστα που θα βρεις στο hide στα Settings του magisk” Άρα πρέπει να ξανά περάσω την Ρομ γιατί το έκανα uninstall.γενικα άμα το βγάλεις εντελώς έχεις θέμα με την λειτουργία της συσκευής;;; Και μία άσχετη ερώτηση κατά την εγκατάσταση της Ρομ απ τον updater κάνει μόνο του clear το cache και το delvink;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώ…

• Παιδια την πέρασα και εγώ στο nikel μέχρι τώρα όλα καλα.. αλλά έκανα unstall το magisk γιατί παίζουν pokemon go στο κινητό.. θα έχει θέμα η συσκευή άμα δεν το έχει;;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Τα αρχεία στην εσωτερική sd(storage) δεν σβήνουν με factory reset. Θα πρέπει να το επιλέξεις εσύ για να γίνει ” Το καταλαβα,ευχαριστω πολυ!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Η μπάρα δεν εμφανίζεται μετά από factory reset (wipe data). Μην ανησυχείς.... Όλα καλά θα είναι... ” Εισαι θεος ευχαριστω γιατι τα ειχα παιξει λιγο!!! αλλα πως εξηγειται οτι το αρχειο της rom ηταν ακομα μεσα στο storage???

• Παιδια Καλησπερα χριστος ανεστη χρονια πολλα. Εκανα αναβαθμηση το κινητο απο xtrv stable σε dev, εκανα εκαθαρηση cache- data- davlin cache και η εγκατασταση φενομενικα εγινε κανονικα. Αλλα οταν σεταρα το κινητο ειδα οτι δεν ειχε διαγραψει τα παντα απ μεσα (ειχα αντιγραφο ασφαλειας απ το micloud) το οποιο το εβαλα. Το περιεργο ομως ειναι οτι στο φακελο π ειχα περασμενη την rom στο storage δεν την ειχε σβησει και κατα την διαρκια εγκαταστασης της rom ενω εβγαλε το σημα mi η μπαρα απ κατω δεν εμφαν…

• ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Προς ενημέρωση για τα παιδιά που ψαχνού με της rom για την διαρκεια της μπαταρίας. Εγώ μετά από χρίση δυο εβδομάδων περίπου της 8.1.10.0 stable xtrv συγκριτικά με την τελευταία xtrv dev παρατηρώ μεγάλη διαφορά με την διάρκεια.. Το SOT βγαίνει περίπου 5 ώρες και γενική διάρκεια από πλήρη φόρτιση 40 ώρες.. Αυτό π θέλω να διευκρινίσω για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι ότι η διάρκεια εξαρτάτε πάρα πολύ από την χρήση που κάνεις.

• Παράθεση από George 21: “χαχαχαχα καλό =============== Μαρ 23rd 2017, 9:45am =============== Παράθεση από john volk: “Παράθεση από George 21: “ετρεξα ενα antutu κ με ελληνική stable κ με ελληνική dev κ έβγαλε ακριβώς το ίδιο σκορ,84800. Καλα είναι?? ” Και εμένα τόσο βγάζει, ειναι σχετικά καλό score.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δευτερο τεστ 24 ωρες μετά την εγκατάσταση...89000 ” ξεκουράστηκε το εργαλείο!!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “ετρεξα ενα antutu κ με ελληνική stable κ με ελληνική dev κ έβγαλε ακριβώς το ίδιο σκορ,84800. Καλα είναι??” Και εμένα τόσο βγάζει, ειναι σχετικά καλό score.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “ειναι υποκειμενικό αυτό..εγω δοκιμαζω τα πάντα, μετά από αρκετές Dev είπα να βάλω και την ελληνική stable..η διαδικασία είναι απο Dev-stable και το ανάποδο, με factory reset -flash.” Εμένα με ενδιαφέρει η κατανάλωση της μπαταρίας και κατά πόσο είναι γρήγορη.. Ευχαριστώ Πάντως για την απάντηση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι καλύτερη η stable απ την dev ;; ( Τ συσκευή την θέλω unroot).. Για να πας απ dev σε stable ποιά είναι η διαδικασία παιδιά;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από john volk: “Τελικα παιδιά τα εικονίδια στην xtrv είναι πειραγμενα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άμα ψαχτεις στα θέματα και αλλάξεις θέμα...Θα δεις διαφορά και στα εικονιδια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι οκ μικρές διαφοροποιήσεις έχουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδια με της official rom Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικα παιδιά τα εικονίδια στην xtrv είναι πειραγμενα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “Κολλησα λίγο για πες που είναι αυτό??” Ασφάλεια-δεδομενα- περιορισμος χρήση δεδομένων.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς να τις επεξεργαστείς εδώ μέσα.. τουλάχιστον από pc..” Είμαι από κινητό και επεξεργασία για τς φωτογραφίες δεν έχει..Τεσπά θα προσπαθήσω αλλιώς.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “@john volk ευχαριστώ,αν κ δεν τα είχα πειράξει αυτα δεν ειχα βάλει όριο. ” Δες εδώ αν το έχεις επιλεγμένο.. ed3a74f86a39256a55ca73e64d40c5f8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Λίγο μικρότερες φώτο παρακαλώ...” Συγνώμη... Πώς τα τραβάω μικρότερες;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “καλημερα,πηγα να κατεβασω με δεδομένα μία μεγάλη εφαρμογή απο Google play κ δεν μ αφήνει.ξερει κανείς που υπάρχει η ρύθμιση αυτή για τα όρια να την φτιαξω??? ” c35c13daf8581637efcddfb5e2fc1095.jpg404e7df4fa597ca2fc0707e5e8f30df2.jpg2a1d483938aab3a07ff3574d0462996a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk