Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 163.

• Παίδες στν xtrv π πέρασα παρατήρησα ότι κάποια εικονίδια δεν αλλάζουν μορφή ακόμα και αλλαγή σε θέμα να κάνω..(facebook,messenger,playstore kl)σε όλους συμβαίνει αυτό;;; bae8cd6e697bb89bd08efb1df0773023.jpg4a955ae1b6e69d6274417b6e4995e408.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ultragr: “πας απλα και κανεις delete απο το zip της rom το supersu και ξανα περνας τη rom και εισαι ετοιμος μετραει για οποιον θελει να βλεπει novago ,otetvgo κλπ που θελουν unroot ” Άμα μπεις στο superuser και πας στς ρυθμίσεις έχει επιλογή για unroot διαγράφει τα παντα..Έχει διαφορά με ποιο τρόπο θα το κάνεις?

• Παίδες καλήμερα Μόλις πέρασα τν dev xtrv αλλά δεν θέλω να είναι root..αν το κάνω unroot θα έχω κάποιο θέμα ??? Αξίζει η stable η καλύτερα dev με unroot?

• RE:

john volk - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από tzemam: “Παράθεση από BanditGR: “Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται. ” Πριν μια βδομάδα ρώταγα για το αν η ελληνική dev xtr είναι ροοτ και πως μπορείς να την κάνεις να μην είναι ροοτ. Ο λόγος ήταν και για μέν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από john volk: “Bandit πήρα έγκριση για το ξεκλείδωμα αλλά με προβληματίζει κατά πόσο η xrtv δίνει update στα app από play store η χρειάζεστε για να κάνω update πρέπει να κατεβάζω apk αρχεία..( σε παλιά συσκευή που είχα custom rom δεν έβρισκα ούτε καν κάποιες εφαρμογές στο play store) ” Κανονικά γίνονται τα update χωρίς μανούρα. Το μοναδικό που με προβληματίζει είναι αυτό του stoiximan που κατεβάζει το apk και μετά το κάνεις εγκατάσταση. Αλλά είναι μόνο ένα ap…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Εκτός από το modem (P72) δεν βλέπω να έχει τίποτε άλλο. Όλες οι αλλαγές έγιναν στο forum app το οποίο δεν έχω καν στην XTRV (και ούτε πρόκειται) και το android security patch είναι ίδιο με αυτό της 7.3.9. =============== Μαρ 17th 2017, 10:44am =============== Παράθεση από chrispre913: “Καλημέρα παιδιά. Πως φτιάχνουμε κλειδωμένο κινητό; έχει κλειδωσει το Μi. Δεν ξέρουμε κωδικούς δεν ξέρουμε τίποτα.. Ευχαριστώ Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Έχει κλειδώσει το Mi Account ή μιλάμε…

• 449cdf41807ac0e49e40fe5c78ad1730.jpg Καινούργια official dev.. μέχρι τώρα όλα πάνε καλα στην δικιά μου συσκευή.. Εσείς παίδες την βάλατε;;

• Mi Suite xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από john volk: “Αυτό εννοώ bandit ευχαριστώ και άμα θέλουμε να περάσουμε φωτογραφίες και μουσική στη συσκευή πως το κάνουμε::;;;; ” Συνδέεις USB χύμα, επιλέγεις "μεταφορά MTP" από το πράσινο εικονίδιο ειδοποίησης στη συσκευή και εφόσον έχεις σωστούς drivers, θα δει το PC τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου (καθώς και τυχόν SD Card). Δεν σου αρέσουν τα καλώδια ? Ανοίγεις την εφαρμογή "Αρχεία", τον file manager δηλαδή του κινητού, πας στο tab Κατηγορίες και πατάς τ…

• Παράθεση από nitrox: “Ποια ειναι η διαδικασια να περαστει μια ρομ, πως επανερχοντε τα ιμει κτλ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Ας το πάρουμε απ την αρχή λοιπόν, η διαδικασία για να μπορέσεις να κάνεις το οτιδήποτε πάνω στην συσκευή σου είναι η παρακάτω: διαβάζεις προσεκτικά τους οδηγούς βήμα βήμα και θα σου λυθουν οι απορίες. Σε περίπτωση που έχεις ακόμα απορίες(πολύ φυσιολογικό ) εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί. 1)Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε έ…

Μήνυμα

Αυτό εννοώ bandit ευχαριστώ και άμα θέλουμε να περάσουμε φωτογραφίες και μουσική στη συσκευή πως το κάνουμε::;;;;

Μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Σήμερα ψάχνω απ το πρωί έναν ολοκληρωμένο οδηγό, για σύνδεση του κινητού με το misutep αλλά όσο και να προσπάθησα δεν μπορώ να το συνδέσω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για την συγκεκριμένη συσκευή ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George 21: “ειναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση???” Και εγώ έχω παρατηρήσει κατανάλωση απ την stable stn dev.αυτο κατά εμέ είναι λογικό γιατί όπως και να το κάνουμε είναι beta έκδοση.περιμενουμε να έχει σκαμπανεβάσματα μέχρι να σταθεροποιηθεί. (Παίδες για να μν μπερδευομαστε κάθε φορά, όταν μιλάμε για ελληνική ρομ αναφερόμαστε στν XTRV που φτιάχνουν εδώ τα παιδια.οι άλλες δύο είναι official οι οποίες περιέχουν την ελληνική γλώσσα. )

• Ερώτηση με την xtrv το app store κάνει αναβάθμιση ή χρειάζεστε να κατεβάζουμε apk ;;(ρωτάω γιατί κάποιες εφαρμογές δεν δέχονται τα gapps άρα πρέπει να κατεβάζεις apk αρχεία)

• Το πήρα από Ελλάδα αλλά πριν γίνει η infoquest επίσημη αντιπρόσωπος..Άρα να την περάσω και αν έχει κάποιο θέμα και χρειαστεί να περάσει από servise να περάσω official;;;

• Παίδες ερώτηση... Άμα περάσω την xrtv χάνω την εγγύηση του προϊόντος;;;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aetorraxi84: “global stable 8.1.6.0 Να παραμεινω στην xtrv ή να επιστρέψω στην επίσημη; Και για να επιστρέψω απο την κατεβαζω και πώς το κάνω; Φαααααααακκκκκ ” Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Είχες global stable και πέρασες ανεπίσημη μέσω updater, χωρίς TWRP (δηλαδή με stock recovery) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ? Πέσμου τώρα ότι έχεις και κλειδωμένο bootloader και θα αρχίζω να φωνάζω "κοκορικου !".” Άμα μπόρεσε σημαίνει ότι έχουμε ρίξει διάβασμα για πλακ…

• Ακριβώς.. απ τ στιγμή π έχεις global stable όταν θα βγει θα σου κάνει OTA update

• Για το νίκελ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η 8.2.. πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε για λήψη και εγκατάσταση ή 8.1.6 την οποία απέσυραν προχθές.. Περιμένουμε να ανακοινώσουν πότε θα βγει νέα global stable rom.

• Δεν γνωρίζω... Πάντως εγώ θα το έκανα με το miflash κανονικά και μετά θα συνέχιζα την διαδικασία που γράφει ο οδηγός

• Η rom π έχεις δεν είναι official.. πρέπει να περάσεις πρώτα μία official και μετά να φλασαρεις την ελληνική Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk