Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 253.

• Μπες στο hide και ανοιξε τον διακοπτη στην εφαρμογή του οπαπ, αν δεν τσιμπήσει πάλι πήγαινε Ρυθμίσεις και ενεργοποίησε την επιλογή Πάνω απο το download path, θα σου αλλάξει ονομασια στο magisk βάλε οτι όνομα θες μερικές εφαρμογές αν δουν Magisk Manager εγκατεστημένο δεν τσιμπάνε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XTRV rom για το 9s

leotzian - - RedMi Note 9S (Curtana)

Μήνυμα

Μια χαρά είσαι με την στοκ rom είσαι? Πρόσεχε τους root explorers Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Πρόσεξε μήπως βγάλουμε όλοι άκρη, γιατί πολλοί στο telegram λένε οτι δεν αρκεί μονο να δώσεις δικαιώματα στο system. Αν δώσεις ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, δεν εχει πρόβλημα, μόνο όταν κάνεις διορθώσεις μπλοκάρει. Μπορεί να το επιβεβαιώσεις εσύ? Κάτι άλλο σημαντικό διότι πάμε ψάχνοντας. Εφαρμογές όπως Adaway, Adfree, Lucky patcher, Titanium backup, δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα η όχι? Έχεις βάλει magisk για root? Αν ναι περνάει το safety net check? Εγώ δυστυχώς δεν το έχω το τ…

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Ναι το θέμα είναι αν μην αλλάζοντας τις γραμματοσειρές και επανεκινω τας μόνο θα φράκαρε. Δηλαδή αν μόνο και μόνο επειδή έδωσες root permission στο file manager αρκεί για το πρόβλημα, αυτό δεν εχει διασαφηνιστεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Πρόσεξε το εγω δεν το εχω το τηλέφωνο ακόμα χθες το παραγγειλα αλλά παρακολουθώ στο telegram όλη την συζήτηση πολύ καιρό. Αυτό που δεν εχω μπορέσει να σιγουρέψω, αν θες μπορείς να το τσεκάρεις είναι αν δωσεις δικαιώματα σε κάποιο file manager root permissions ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ SYSTEM αν στο reboot φρακάρει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Αλλοι λένε οτι φρακάρει οτι πειράξεις κάτι απο το system partition. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Υπ όψιν το LRtwrp δεν είναι της ομάδας.. είναι κινέζικο αλλά αυτό υπάρχει μόνο μέχρι στιγμής. Προσέχετε τους file manager που έχετε δώσει δικαιώματα root, στο reboot φρακάρει μπαίνει μονο σε fastboot και θέλει η rom φλασαρισμα πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

Τώρα για twrp να δω που θα το βρεις η ομάδα δεν έχει βγάλει ακόμη μόνο ένα closed source υπάρχει. Sent from my U65GT using Tapatalk

• XTRV rom για το 9s

Μήνυμα

@MIUI_ART επ ευκαιρία δεν ανοίγεται και μια κατηγορία για το joyesse ( Redmi note 9 Pro )? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από manikgrc: “στα 220e περίπου. ” Πολλα τα λεφτά για redmi note... Καιε τον 720. Από έξω το πολύ 160€ Παραπάνω δεν αξίζει... Στα 280€ πήρα το andromeda...” Το θέμα είναι τι ζητά κανείς εγώ για να καταλάβετε έχω το nikel δεν κολλάει με τίποτε πάει σφαίρα μόνο μια μπαταρία του άλλαξα αλλά μετά από 4 χρόνια σκέφτομαι να το αλλάξω αλλά λόγω Android 10 δεν ξέρω αν μου δουλεύουν όλα καλά όπως τώρα εννοώ magisk recovery luckypather κτλ. Σκεφτόμουν και το mi9 lite αλλ…

• Συμφωνώ με το @NasDriver άστο να κυκλοφορήσει, και εγώ το χαλβαδιάζω, έχω το nikel και είναι σκυλί μια χαρά full πειραγμένο, για οποίον θέλει να τα σκαλίζει σαν εμένα... Το note8 pro με το helio ήταν είναι τρομερό τηλέφωνο είδατε που κατάντησε να μην το υποστηρίζει κανείς με το παραμικρό brikare. Να κυκλοφορήσει, να βγει Recovery, να παίρνει magisk, να μην έχει θέμα σαν το 8, να κάτσει λίγο η σκόνη να πέσει δηλαδή η τιμή γιατί αν είναι ποιο ακριβό από το Μι9 lite δεν ξέρω αν αξίζει, στην Ινδία π…

• Team Viewer Add-on για Xiaomi?

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Εμένα δουλεύει κανονικά ρουταρισμενο τηλέφωνο να ελέγχεται πλήρως από windows pc με TeamViewer Sent from my U65GT using Tapatalk

• Team Viewer Add-on για Xiaomi?

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Μεταξύ τηλεφώνων ρουταρισμενων δουλεύει κανονικά και το remote Sent from my U65GT using Tapatalk

• Mi Band 4

leotzian - - Mi Band

Μήνυμα

Γεια σε όλους και χρόνια πολλά, θα έχει απαντηθεί αυτό αλλά με τόσες σελίδες στο νήμα λίγο δύσκολο να το βρω. Έχουμε ένα mido με το mifit της κοινότητας και ενα miband 3 που συνχρονιζει κανονικά κανένα χρόνο. Το mifit δεν πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση. Θέλουμε τωρα να καταργήσουμε το 3 και να βάλουμε στο mido στον ίδιο λογαριασμό ένα 4. Γίνεται? και μπορώ να κρατήσω όλο το υπάρχον ιστορικό στους servers της xiaomi? Εκτός της αναβάθμισης του mifit της κοινότητας unpair του 3 και pair του 4 κ…

• Ναστε καλά παιδιά Sent from my U65GT using Tapatalk

• Γειά σε όλους ξέρει κανείς τι τύπο κατσαβιδιού χρειάζεται για να ανοίξω το nikel? εχει αστερι με 5 γωνίες,αλλα τι νούμερο δεν ξέρω. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σε όλους για βοηθήστε λιγάκι έχουμε 1 modo με την τελευταία XTRV και κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία στην φόρτιση, δες τε το σκηνικό. Ας πούμε ότι είναι στο 35% το βάζουμε να φορτίσει πηγαίνει κανονικά στο ( δεν είναι πάντα σταθερό το νούμερο ) γύρω στο 55 - 60, δείχνει στην μπάρα ότι φορτίζει άλλα μένει εκεί όσο και να το αφήσεις, αν το βγάλω από τον φορτιστή και το ξαναβάλω αρχίζει αν είχε σταματήσει στο πχ 60 61,62,63 και φτάνει 75% σε 3 λεπτά, και μετά φορτίζει μετά κανονικά δυσκολεύ…

• RE:

leotzian - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geozn8: “Έβαλα το νέο Greek mi fit 4.0.2 έκανε μόνο το update και το νέο firmware για τα resourses όλα καλά. Ξέρουνε αν έχει κάποια νέα λειτουργία? ” Έχει προστεθεί η λειτουργία "Αντίστροφη μέτρηση" (Timer)... πολύ χρήσιμο για να ξέρεις πότε να γυρίζεις τις μπριζόλες στη σχάρα και πότε είναι έτοιμες οι τηγανητές πατάτες :thumbsup:” Πέρασα την τελευταία έκδοση 4.0.2. Που βρίσκεται η αντίστροφη μέτρηση και δεν την βρίσκω μόνο το χρονομέτρηση που είχε στα "Περισ…

• Οχι βέβαια band χέρια πεντακαθαρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σε όλους λύσετε μου μια απορία. Εχω το mi band 3. Μπαταρία στο 90%. Εκανα δουλειές στον κήπο. Μπαίνω σπίτι πατω νσ ανάψει ( εχω απενεργοποίησει να ανάβει αυτόματα )δεν αναβε με τίποτα, το πεδευα 3-4 λεπτα, τσεκαρω νσ δω αν συνχρονιζει, ανοιγω το Bluetooth, συνχρονιζει κανονικά ακομη οθονη μαύρη και ξαφνικα ξανααναβει. Τωρα δουλευει κανονικά, τι εγινε εχει κανεις καμμία ιδεα, firmware και mifit ,τα δικα σας και τα τελευταία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk