Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 253.

• Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς για nikel, ο @BanditGR η κάποιος που εχει περάσει αυτήν την rom, εχω την 8.3.15 xtrv αν αυτή η rom εχει πρόβλημα οπως η επόμενη απο αυτήν που εχω με την notification bar που αν καί στην μπάρα πάνω φαίνονται ειδοποιήσεις οταν κατεβάζω κάτω το κλαπέτο δεν εμφανίζεται τίποτε, μην την παιρνώ τζάμπα και ξαναγυρίζω πίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει αν στο nikel λύθηκε το πρόβλημα που δεν εμφανίζονται οι ειδοποίησεις αν κατεβάσεις το παράθυρο κάτω 2 rom πίσω υπήρξε πρόβλημα. Και αν υπάρχει κανένα πρόβλημα γενικά? Έχω μείνει στην 8.3.15 xtrv και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Γεια κάτι δεν πηγαίνει καλά με τις ειδοποιήσεις σε αυτή την έκδοση. Πχ μήνυμα στο Gmail έχω στην μπάρα την ειδοποίηση, κατεβάζω τις ειδοποιήσεις και δεν εμφανίζεται το μηνυμα, το έχει κανείς άλλος? Xtrv σε nikel. Όλα τα δικαιώματα στο Gmail είναι εντάξει. Με την προηγούμενη ήταν μια χαρά. Μάλλον bug? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Γεια με ΟΤΑ σε nikel xtrv μου βγάζει σφάλμα το MD5 δεν ταιριάζει και μου βγάζει "Προέκυψε σφάλμα λήψης, επανάληψη,?" Τι θέλει να πει ο ποιητής? EDIT Τελικά δεν έφτανε ο χώρος στην storage έκανα καθαρισμό και τώρα κατεβαίνει κανονικα. Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Σε Nikel με 8.3.8 περάστηκε η 8.3.15 Xtrv (οχι Aroma) μέσω ΟΤΑ ολα μιά χαρά κανένα πρόβλημα, μετά μέσω TWRP (flash multiple zip) SuperSU και Xposed χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ την ομάδα.

• @BanditGR να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, με την 8.3.8 εχω την Recovery Version 3.1.0.1 , είναι η τελευταία? γιατί κάπου εδώ διάβασα για κάποια νεώτερη, το λέω αυτό γιατί σε κάποια φάση μετά το φλασάρισμα, στο recovery μου εβγαλε μήνυμα κάτι σαν ( δεν θυμάμαι και ακριβώς ), να πάτησω κάτι για να μου βάλει την stock Twrp το φοβήθηκα το προσπέρασα και οταν μου το ξανεεμφάνισε πάτησα να μην μου το ξαναεμφανίσει, εκανα καλά η καμμιά πατάτα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Γειά σε ολους να πώ και εγώ τα δικά μου για το Nikel, καί τίς xtrv που πάντα περνώ ( Οχι Aroma ), σε ολες εχω root και xposed είχα κάποιες επανεκινήσεις αραιά ειδικά κατά την διάρκεια των κλήσεων. Παλιά είχα SuperSu στίς 4 τελευταίες Rom είχα περάσει magisk, πέρασα αρχικά την 8.3.1 beta από global πάνω στην 8.3.1 από eu με το magisk γιά root και xposed, το magisk manager 3-4 φορες είχε force close, καί το κινητό πολύ περισσότερες επανεκινήσεις, και γενικά ολες οι rom μέχρι τώρα οχι και τόσο καλά…

• @BanditGR να ρωτήσω γιατί "Επίσης τις εφαρμογές δεν θα τις κάνεις restore όλες μια και έξω, αλλά λίγες κάθε φορά, πχ 5-5." όχι τίποτε άλλο να μαθαίνουμε καί κάτι.. Sent from my U65GT using Tapatalk

• @MIUI_ART καλησπέρα πήρα μια 6 μηνη συνδρομή να ρωτήσω 2-3 πράγματα. Που δηλώνω στο προφίλ μου το μοντέλο που εχω για τίς ΟΤΑ γιατί ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι, μέχρι τώρα είχα την Xtrv Beta 8.3.1 εβαλα μετά την global beta2 αλλά χωρίς FR, είχα κάποια προβληματάκια τα ανέφερα εδώ, γύρισα πίσω στην Xtrv Beta 8.3.1, τις Rom τίς κατεβάζω και τις περνώ μέσω TWRP, τώρα με τα OTA, τί πρέπει να κάνω, να κατεβάσω κανένα updater? απ' οτι εχω διαβάσει δεν είναι ιδιες οι Rom των VIP με τίς κανονικές, αν υπάρχ…

• Παιδιά γειά την εχω βάλει την rom 3-4 ημέρες σε nikel από 8.3.1 beta απο eu σε αυτήν εδώ και εχω 2 προβλήματα. Οταν πηγαίνω να διαλέξω Περιοχή το πατώ κάνει να πάει αριστερά και ξαναεπιστρέφει πίσω, αυτό δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα απλώς το αναφέρω, το κυριότερο ομως που με ενδιαφέρει, στο menu μπαταρία είχε μιά επιλογή για να μπορώ οτι ωρες θέλω να απενεργοποιησω πχ το wifi η τα data η να το βάλω σε πτήση αυτό εχει εξαφανιστεί. Τό μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο η να το…

• Γειά σε ολους να αναφέρω την δική μου εμπειρία σε nikel Είχα την xtrv beta 8.3.1 αν και διάβασα οτι πρέπει να κάνω FR επειδή εχω πάρα πολλά πράγματα είπα να δοκιμάσω να την περάσω από πάνω μόνο με Wipe Caches.( Είχα πάρει πρίν πλήρες Backup μέσω Twrp ). Πέρασα την rom με Twrp, εκανα επανεκίνηση παρατήρησα οτι ελειπε το Titanium Backup, Busybox, MI Remote. Θέματα. Eκανα reboot πέρασα Magisk και xposed, το MI remote το πέρασα από Playstore και δουλεύει κανονικά, το ιδιο και με το busybox, μόνο το …

• Γειά σε ολους για δώστε τα φώτα σας. Εβαλα το Gsambattery monitor καί το Gsam root companion και επέτρεψα να το κάνει εγκατάσταση το δεύτερο στο system/priv-app/ Το δοκίμασα κάποιο διάστημα αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά πχ δηλαδή ενώ είχα το τηλέφωνο στην μπαταρία για 10 ωρες αφού το είχα βγάλει απο τον φωρτωτή, και ενω είχα τσεκάρει το since full charge, αυτό ειδικά οταν εκανα επανεκίνηση μου ελεγε 40 λεπτά η διάφορα αλλα, ενω τα στατιστικά της Rom ηταν πάντα σωστά. Είπα να το διαγράψω, το μεν πρό…

• @BanditGR το θέμα μου είναι για το θέμα κατανάλωση μπαταρίας θα έχει διαφορά το "Ποτέ" από το "Πάντα"? Sent from my U65GT using Tapatalk

• RE:

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν το έχεις στο ποτέ το wifi κλείνει και το τηλ σου αποσυνδέεται όταν κλείνει η οθόνη. Αποτέλεσμα να μην παίρνεις ειδοποιήσεις και να σου έρχονται όταν ανοίξεις πάλι την οθόνη. Άλλαξε το, αν θέλεις να παίρνεις μηνύματα και ειδοποιήσεις.” Αυτό το ξέρω αλλά γιατί στα στατιστικά φαίνεται το wifi όλο ΟΝ? Sent from my U65GT using Tapatalk

• @BanditGR να σε ρωτήσω κάτι εγώ το Wifi το εχω πάντα ανοικτό αλλά στίς Προχωρημένες ρυθμίσεις --> Ενεργό WiFi καί στον Υπνο, το εχω "Ποτέ" αντί για "Πάντα", η "Μόνο οταν είναι συνδεδεμένο", λογικά δεν είναι καλύτερα από κατανάλωση αντί στην θέση "Πάντα" ? Οταν είμαι σπίτι ΠΧ και ανοίξω το Nikel δεν εμφανίζετε αμέσως το σήμα του Wifi στην μπάρα και εμφανίζεται σε 2-3 δευτερόλεπτα, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι κλειστό? και αν ναί γιατί στα στατιστικά της μπαταρίας φάινεται πάντα οτι είναι ΟΝ? Ευχαρ…

• @BanditGR νασε καλά με βοήθησες πολύ Sent from my U65GT using Tapatalk

• @amavroudis πάντα κρατώ τα 3 τελευταία backup σε ενα Nas Synology που εχω, γι αυτό και ρώτησα αν από το backup μπορούμε να βρούμε από ποιά ακριβώς εκδοση rom ηταν, με το TWRP ασχολούμε αρκετα χρόνια σε διάφορα τηλέφωνα tablet που είχα, ΠΑΝΤΑ εκανα restore από το backup που είχα και ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα. Πιθανόν στα Xiaomi να είναι διαφορετικά ( πρώτη φορά κάτοχος Xiaomi ) αλλά και 2 φορές που εκανα restore δεν είδα να είχα πρόβλημα. Για να το αναφέρει αυτό ο @BanditGR ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ετσι, αλλά …

• @BanditGR αυτό ισχύει και για τις νέες εκδόσεις της ίδιας ρομ? Δηλαδή εννοώ xtrν beta που βγαίνουν κάθε 15 ημέρες? Πχ xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_XTRV_8.1.18 και xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V9_XTRV_8.2.1 Επίσης μπορεί από κάποιο backup TWRP που εχω αποθηκεύσει να βρώ από ποιά εκδοση ROM το εχω πάρει αν δεν το εχω σημειώσει κάπου?, γιατί το backup αναφέρει μόνο στον υποκατάλογο ημερομηνία και ωρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Πρόβλημα με random reboots

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Γειά σε ολους και πάλι εχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα που εχει και ο @tzoukritzou η μόνη λίγη διαφορά με εμένα είναι οτι το κάνει περισότερο οταν καλέσω κάποιον και απαντήσει, μετά από 5-10 sec κάνει δόνηση κοιτώ την οθόνη και βλέπω το ΜΙ, το κάνει αραιά ομως δεν κάνω και τηλεφωνα πολλά, εχω την XTRV beta 8.1.18. Πάντα είχα superSU καί xposed, κάποια παιδιά εδώ πρότειναν FR εκανα πάλι τα ιδια τονίζω οχι πολύ τακτικά, είπα να βάλω Magisk και Xposed για magisk, το πρόβλημα παραμένει αλλά είναι ψιλοσ…

• Γειά σε ολους και πάλι εχω το Nikel με XTRV beta το αναβαθμίζω σχεδόν κάθε μήνα, ηθελα να ρωτήσω κάθε πότε πρέπει να το αναβαθμίζουμε, που μπορούμε να δούμε το change log διότι αν είναι κάτι σοβαρό στίς αλλαγές Ok αλλιώς υπάρχει λόγος κάθε 15 μέρες να κάνουμε αυτή την δουλειά ? Εσείς κάθε πότε το αναβαβαθμίζεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.