Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 253.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από leotzian: “Αν ενεργοποιήσω και τούς δύο διακόπτες π.χ να ενεργοποιείται το μην ενοχλείται από 21:00 - 7:00 είναι σαν να είναι ενεργοποιημένο ολη την μέρα. ” Ετσι δεν πρέπει να είναι? Αν κόβει τα ringtones στο διάστημα που του ορίζεις, χωρίς να κόβει κλήσεις ΚΑΙ το αντίθετο κατά το υπόλοιπο διάστημα του 24ώρου τότε το ρύθμισες μια χαρά .. ” Δεν κατάλαβες καλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλεύει συγκεκριμένες ωρες δηλαδή 7:00 - 10:00 θέλω να μην χτυπάει χωρίς να κόβε…

• Γειά σε ολους και πάλι είμαι με την τελευταία xtrv 7.11.16 εχει κανείς δοκιμάσει την ρύθμηση " Μην ενοχλείται"? Η δεν δουλεύει καλά η κάτι δεν κάνω εγώ καλά... Θέλω σε συγκεκριμένη ζώνη ωρών να μην χτυπάει το τηλέφωνο από κανέναν αλλά μόνο από επαφές που εχω στα αγαπημένα. Αυτό δεν δουλεύει, Αν ενεργοποιήσω το διακόπτη "Μην ενοχλείται" ( βγαίνει στην μπάρα το φεγγαράκι ) και οχι το διακόπτη "χρονοδιάγραμμα λείτουργείας" δουλεύει οπως πρέπει αλλα για ολη την μέρα κάτι που δεν θέλω. Αν ενεργοποιήσ…

• Παράθεση από BanditGR: “Όχι, αν βάλεις αυτό θα φας bootloop. Θα χρησιμοποιήσεις το αρχείο που θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου. ” Τελικά @BanditGR τελείωσα εβαλα το xposed που μου είπες, μόνο με Clear dalvic και cache δεν εχασα τίποτα από δεδομένα, ολα δουλεύουν μιά χαρά εκτός οπως είχες αναφέρει το x-miui το οπίο καί απεγκατέστησα ( τα περισότερα tweeks δεν δουλεύανε). Ολα καλά και σε ευχαριστώ και πάλι.

• @BanditGR ευχαριστώ για ολα πρίν το προχωρήσω για να μην κάνω λάθος εκδοση του xposed θα βάλω την xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126.zip ? ( Για root θά βάλω το SuperSU ) . Γιά τα MIUI modules δεν με νοιάζει και πολύ Ευχαριστώ και πάλι

• @BanditGR γειά να επανέρθω πάλι στα δικά μου αν θυμάμαι καλά εχεις και εσύ το Nikel. Εχω ακόμα την xtrv 7.6.10 beta με το xposed version87 solarwarez 20161126, και root το supersu. Εχω που και που αυτές τίς επανεκινήσεις ειδικά οταν πάω να πάρω τηλεφωνο αλλά οχι πολύ συχνά οποτε το πιάσει... κατά τα αλλα ολα δουλεύουν τέλεια καί από μπαταρία μιά χαρά καί εχω μέσα 2 sim. Από οτι βλέπω η xtrv εχει φτάσει στην V9 - 7.10.12, την εχεις βάλει αυτήν? εχεις supersu η magisk? εχεις βάλει xposed και αν να…

• @BanditGR γιά να μην κάνω παράθεση την απάντηση σου μιλάμε να μείνω τελικά ως εχω δηλαδή με την εκδοση του xposed που ηδη εχω και με superSU με την μόνη διαφορά οτι αντί την 7.6.10 xtrv beta θά εχω την 7.10.12. Για magisk και xposed που πάλευα με την 7.6.10 και μου εκανε μαύρη οθόνη αν θυμάσαι δεν το συζητάω ε? να μην το ξαναπαλέψω μήπως κάτσει με το miui9, να μην γυρεύω το μπελά μου λες?

• Γειά σε ολους μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν στην V9_aroma_7.10.12 για nikel εχει βάλει κάποια εκδοση Xposed και του δουλεύει κανονικά με magisk κατά προτίμηση η supersu? και αν τα εχει καταφέρει μόνο με clear cache + dalvik και οχι με FR?

• @JimiGr Δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα μιά στο τόσο, τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουνε ..

• Παράθεση από JimiGr: “Παιδιά καλησπέρα. Καλώς σας βρήκα. Έχω το Redmi Note 4 MTK και ελπίζω να έχω μπει στο σωστό topic για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Την τελευταία εβδομάδα το τηλέφωνο από μόνο του έκανε reboot δύο φορές. Αλλά κόλλησε σε κατάσταση να μου δείχνει το λογότυπο mi και 3 τελίτσες στο κάτω μέρος να αναβοσβήνουν για πολύ ώρα. Κράτησα πατημένα συγχρόνως το power button και το volume down και απενεργοποιήθηκε. Μετά πάτησα το power και άνοιξε κανονικά. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπ…

• @BanditGR ευχαριστώ για ολα θα τα δοκιμάσω και αν εχω κανένα πρόβλημα θα επανέλθω Συνέχεια της περιπέτειας...... Αμα σου πώ @BanditGR κάνει ακριβώς τα ιδια μόλις εβαλα την εκδοση που μου εστειλες ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ , μα ακριβώς, τα εκανα οπως μου ανέφερες τι του φταίει δεν ξέρω μόλις μπεί το xposed τα τινάζει , δεν ξέρω αν κάποιος εχει βάλει το V14 magisk και ολα τα παραπάνω που εχω γράψει και του δουλεύει με την xtrv που εχω δεν ξέρω τι να πώ Ξαναεκανα restore δεν το ξαναπειράζω μην μου μείνει και…

• Παράθεση από BanditGR: “@leotzian προσπαθείς να εγκαταστήσεις λάθος έκδοση του xposed. Για την 7.6.10 ROM που διαθέτεις, η σωστή είναι η v87 η "σκέτη", του solarwarez. Οι υπόλοιπες είναι για MIUI 9 ή άλλες συσκευές. Υπάρχει σχετικό link για τη σωστή systemless έκδοση στον οδηγό της υπογραφής μου. ” Είσαι σίγουρος οτι αυτή η εκδοση xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126 κάνει για magisk? Αυτή εχω και δουλεύω με το supersu, με το magisk διάβασα στο xda οτι θέλει ειδική εκδοση γ…

• Λοιπόν @BanditGR εχω μπερδευτεί δώσε λίγο τα φώτα σου η αν κάποιος αλλος εχει βάλει σε Nikel, και xtrv beta το magisk μαζί με xposed και δουλεύει κανονικά. εκανα τα παρακάτω βήματα, τα εκανα 2 φορές αλλά το αποτέλεσμα ακριβώς το ιδιο την μία φλάσαρα το xposed-v87.3-sdk23-topjohnwu.zip αλλά μετά κατάλαβα οτι το miui ηθελε αλλο xposed και νόμισα οτι αυτό ηταν το πρόβλημα καί στην δεύτερη προσπάθεια φλάσαρα το xposed-v87.1-sdk23-Magisk-MIUI-edition-by-SolarWarez-20170612.zip. Η εγκατάσταση του magi…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Για ενημέρωση. Έχω το Redmi Pro και παλιότερα αλλα κινητά της XIaomi και όλα root με SU και με την ελληνική XTRV Ποτέ καμία τραπεζική εφαρμογή δεν είχε προβλημα να εγκατασταθεί ή να δουλέψει ακόμα και τώρα με την νέα εφαμογή της ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τους Μπούφους. Δουλεύει και η ALPHA. ” H Alpha, και Εθνική δουλεύουν κανονικά και με το fingerprint το κολλημα εχει φάει η Πειραιώς δεν ξέρω @BanditGR οπως είμαι τώρα xtrv 7.6.10 με supersu και xposed τι κάνω? πρέπει να καταργήσω το …

• @BanditGR είχαμε συζητήσει παλιότερα για το magisk και τελικά καταλήξαμε οτι λόγω προβλημάτων που είχε προτίμησες το supersu, εχει αλλάξει τίποτε από τότε? εχει βελτιωθεί? προσπαθώ να κάνω την εφαραρμογή της τράπεζας Πειραιώς να δουλέψει με κάποιο τρόπο η παλιά εφαρμογή μέχρι την 1.4.5 δούλευε κανονικά αλλά τώρα εχω μήνυμα οτι θά καταργηθεί σύντομα και να κατεβάσω το νέο mobile app, κάτι διάβασα για magisk, safety net fix, AppSystemizer, magisk module,F-Droid Privileged Extension, κτλ αλλά ακρη …

• @aledjo Εγώ εχω βάλει xposed και app settings module καί ρυθμίζω οποια εφαρμογή θέλω ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ dpi. fonts κτλ.

• @aledjo βάλε Nova launcher να βρεις την υγειά σου κανείς ΟΤΙ ΘΕΣ.

• Random reboots και XMui Xposed

leotzian - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

@BanditGR στο εστειλα με PM γιά ρίξε σε παρακαλώ καμμιά ματιά μήπως βγάλουμε ακρη, πάντως και στίς ρυθμίσεις του τηλέφωνου εχω πειράξει κάποια, δεν το κάνει και συνέχεια αν το εκανε συνέχεια θα ηταν ποιό ευκολο, τουλάχιστον να βάλω το calibration το δικό σου σαν βάση και να προσθέτω λίγο λίγο.. δεν ξέρω αν βοηθούσαν screenshots αλλά μη γεμίσω to board με τέτοια.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μήνυμα

@BanditGR σε ευχαριστώ άστα να πάνε έχω πειράξει πολλές ρυθμίσεις αν σου στείλω το export config που έχω πάρει μπορείς να βγάλεις άκρη? Γιατί δεν ξέρω και οι stock ποιές ήταν ... Η αν έστελνα screenshots αλλά πόσα, άλλη λύση υπάρχει? με ενδιαφέρει να το ξαναβάλω με είχε εξυπηρετήσει...

Μήνυμα

Γειά σε ολους και πάλι και Χρόνια Πολλά για χθές, ηθελα να ρωτήσω κάτι εχω το Nikel με την τελευταία XTRV, root, xposed. Μέσα σε ολα τα modules του xposed εχω και το Xmui full (πληρωμένο). Exω ψιλοσυχνά reboots τις ποιό πολλές φορές οταν πάω να πάρω τηλέφωνο και απαντήσει ο αλλος, η οταν με παίρνουνε μόλις πώ μιά δυό κουβέντες κάνει δόνηση reboot, μένει στο MI logo και δεν προχωράει αν δεν πατήσω παρατεταμένα το power και το ξεκινήσω κανονικά, πρίν 3 ημέρες προσπαθούσα να πάρω ενα τηλέφωνο και μ…

• Έχει κανείς δοκιμάσει το suhide root ? [2017.08.09] suhide-lite v1.00 [EXPERIMENTAL/UNSUPPORTED] αν δουλεύει με την xtrv beta? Sent from my U65GT using Tapatalk