Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 209.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΔεν μου ήρθε ακόμη. Αλλά ίσως να φτιάχνει λιγάκι το GPS που είχε πειραχθεί από το προηγούμενο update και δυσκολευόταν πολύ να πιάσει σήμα από το δορυφόρο.
-
Παράθεση από NasDriver: “Δικά σου χρήματα, κάνεις ότι θες, μην περιμένεις να ακούσεις από εμάς "...ναι, όλα είναι ΟΚ..." Επίσης, κάνε κι εσύ έναν κόπο να ψάξεις να δεις τι έγινε σε ανάλογη περίπτωση με κατάστημα από περιοχή Ελευσίνας...που πούλαγε μόνο με κατάθεση σε λογαριασμό... ” Ποια περίπτωση συγκεκριμένα; Και να υποθέσω το κατάστημα πήρε τα λεφτά και μετά μην είδατε τον Παναή! Οπότε συμπέρασμα. Μακριά από καταστήματα που δεν ξέρεις ποιος είναι από πίσω και που δεν δέχεται μεθόδους πληρωμής…
-
Καλησπέρα στην ωραία κοινότητά μας Πρόσφατα έπεσα σε ένα νέο (δεν ξέρω αν είναι νέο) ηλεκτρονικό κατάστημα που οι τιμές του για κινητά είναι πιο κάτω και από το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο. Το e-mobistore.eu. Λένε ότι πουλάνε με εγγύηση αντιπροσωπείας. Επίσης έχουν δικό τους σέρβις. Το περίεργο μ αυτό το κατάστημα είναι ότι ενώ έχει και αντίστοιχες σελίδες και στο facebook και στο twitter και δεν ξέρω και πού αλλού δεν έχει καμία αξιολόγηση. Επίσης στο site τους δεν υπάρχει φυσική διεύθυνση και οι …
-
Ναι, έτσι είναι πια. Πάντως οι μοναδικοί λόγοι που θα επέλεγα το Mi 9 Lite είναι η super amoled οθόνη, που όσο νάναι υπερισχύει της LTPS LCD του Redmi Note 8 Pro και μόνο που είναι τεχνολογίας OLED, την ελαφρώς καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες και στα βίντεο και ο τύπος του επεξεργαστή που είναι ένας γρήγορος SnapDragon αλλά όχι γρηγορότερος από τον Mediatek Helio G90T, που θεωρείται Gaming επεξεργαστής άρα πάνω από το midrange και όχι σαν του Redmi Note 4. Άρα συμπεραίνουμε ότι η Xiaomi δεν μ…
-
Δεν θέλω να πειραματιστώ με τη νέα συσκευή. Αλλά έχοντας πικρή εμπειρία από το Redmi Note 4 Mediatek που επειδή το αγόρασα από Κίνα ήρθε με κινέζικη ρομ ή κάτι τέτοιο και με διάφορα προβλήματα μόνο εδώ κατάφερα να βρω λύση με τις custom roms που έφτιαξε η κοινότητα. Με την XTRV και πριν από αυτή ήταν μία άλλη λύθηκαν τα όποια προβλήματα. Μάλιστα στην αρχή μετά από κάθε ενημέρωση rom δεν έβλεπε τις SIM και χρειαζόταν την προηγούμενη. Λύθηκε κι αυτό μέσα από την κοινότητα πάλι και ευχαριστώ πάρα π…
-
Μην παρεξηγειτε κανέναν. Εγώ και πιστεύω και όσοι κάτοχοι κινητών της Xiaomi με τον MTK και ειδικά του redmi note 4, που έχω και την άσχημη εμπειρία της κοροϊδίας από την Xiaomi για τη δήθεν αναβάθμιση του κινητού σε miui με Android 7 μας έκανε να μην θέλουμε να ξαναπάρουμε κινητό με αυτό τον επεξεργαστή. Αν και οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και θα πάρει αναβαθμίσεις το RMN 8 Pro. Το έχω στα σοβαρά υπόψη πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
Μάλλον. Αρκεί να το πετύχω σε καλή τιμή γιατί εδώ στην Ελλάδα αυξήθηκε τις τελευταίες μέρες αντί να μειωθεί (το Mi 9 Lite)
-
Γεια σας. Είμαι κάτοχος του Redmi Note 4 Nikel με τον Mediatek Helio X20 από τον Αύγουστο του 2016. Παρόλο που η Xiaomi είχε υποσχεθεί ότι θα αναβαθμίσει το Android σε 7 από 6 δεν το έκανε ποτέ επειδή έλεγαν τότε και μέχρι σήμερα ότι οι επεξεργαστές Mediatek είναι "κλειστοί" για τους developers. Η υπόσχεση δηλαδή της Xiaomi ήταν κούφια και μ άφησε μια πικρή εμπειρία και δεν θα ήθελα ποτέ να ξαναγοράσω κινητό xiaomi με επεξεργαστή Mediatek. Το Redmi Note 4 με τον Snapdragon πήρε αναβάθμιση σε And…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΗρθε και στο δικό μου το update μόλις άνοιξα την εφαρμογή προχθές το απόγευμα. Την κατεβάζει θες δεν θες. Ευπρόσδεκτες οι αλλαγές αλλά χάλασε το GPS. Δεν πιάνει τώρα. Για να πιάσει το GPS πρέπει να το βγάλετε από το χέρι σας και να το αφήσετε έξω να κρυώσει! Και όχι, δεν διορθώνεται με hard reset που θα κάνει force update το A-GPS! Huami, φτιάχνεις κάτι χαλάς άλλα!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από leas1968: “Παράθεση από prince: “Παράθεση από leas1968: “Επανέρχομαι στο firmware για το Mi Band 2. Παρόλο που πέρασα fonts και firmware 1.0.1.81 τωρα δε μετράει τίποτα. Δείχνει μόνο την ώρα, 0 βήματα, 0 όλα. Μόνο ο καρδιακός ρυθμός δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να επανέλθει σε παλιότερη έκδοση; ” Μήπως έβαλες λάθος firmware? Μόνο τα font είναι κοινά τα firmware είναι 3 διαφορετικά στην πρώτη σελίδα ανάλογα τι HW-revision έχεις, ” To σύνδεσα με το gadgetbrigde και…
-
Παράθεση από prince: “Παράθεση από leas1968: “Επανέρχομαι στο firmware για το Mi Band 2. Παρόλο που πέρασα fonts και firmware 1.0.1.81 τωρα δε μετράει τίποτα. Δείχνει μόνο την ώρα, 0 βήματα, 0 όλα. Μόνο ο καρδιακός ρυθμός δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να επανέλθει σε παλιότερη έκδοση; ” Μήπως έβαλες λάθος firmware? Μόνο τα font είναι κοινά τα firmware είναι 3 διαφορετικά στην πρώτη σελίδα ανάλογα τι HW-revision έχεις,” To σύνδεσα με το gadgetbrigde και μου βγάζει HW 0.1.3.3. Πέρασα το αντίστοιχο firm…
-
To σύνδεσα με το gadgetbrigde και μου βγάζει HW 0.1.3.3. Πέρασα το αντίστοιχο firmware και πάλι τίποτα. Δεν μετράει βήματα
-
Άμα σου πω δεν ξέρω πώς να βρω το Hardware revision θα με πεις άσχετο μάλλον. Μπορεί και να είναι έτσι όπως το λες. Για να το ψάξω λίγο και θα σου πω.
-
Επανέρχομαι στο firmware για το Mi Band 2. Παρόλο που πέρασα fonts και firmware 1.0.1.81 τωρα δε μετράει τίποτα. Δείχνει μόνο την ώρα, 0 βήματα, 0 όλα. Μόνο ο καρδιακός ρυθμός δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να επανέλθει σε παλιότερη έκδοση;
-
Γεια σας. Σαν κάτοχος του Mi Band 2. Πέρασα πρώτα τα fonts και μετά το Band εμφανίζει μόνο την ώρα. Πέρασα και το firmware και συνεχίζει να εμφανίζει μόνο την ώρα. Διόρθωση: Εβγαλα το gadget bridge και έκανα unpair και πάλι pair με το Mi Fit και επανήλθε.
-
Κατ αρχήν Καλή και ευτυχισμένη η νέα χρονιά με πολλές και καλύτερες δουλειές και ευτυχία και υγεία για όλους και όλες και τις οικογένειές τους. Πέρασα χθες παραμονή πρωτοχρονιάς το νέο MIUI V10 στο Redmi Note 4 nikel. Παιδιά, ήταν το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο που έχω πάρει! Η συσκευή εκτός του ότι άλλαξε φυσιογνωμία λόγο του νέου UI έγινε και ταχύτατη. Χωρίς υπερβολή τη συγκρίνω σα να έκανα αναβάθμιση σε SSD δίσκο στον υπολογιστή μου! Αναγκαστικά τη ρύθμισα σα νέα συσκευή επειδή είχε 9.5 MIU…
-
Για Redmi Note 4 Nikel με περασμένη την 9.5.2 miui xtrv stable να το επιχειρήσω να κάνω upgrade στη 10 ή θα φάω τα μούτρα μου και θέλει factory reset και άλλα και θα φάω μια μέρα και μια νύχτα; Διόρθωση: Σόρρυ, μετά είδα ότι είναι developer rom. Αρα δεν παίζει χωρίς factory reset