το έχω ξαναγράψει.....για το redmi note 2 το team έχει σκοπό να μπει στην διαδικασία να φτιάξει μια 10αρα και για αυτό; η Xiaomi ok το παράτησε, το παράτησε και η Ελληνική κοινότητα της MIUI?
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
το έχω ξαναγράψει.....για το redmi note 2 το team έχει σκοπό να μπει στην διαδικασία να φτιάξει μια 10αρα και για αυτό; η Xiaomi ok το παράτησε, το παράτησε και η Ελληνική κοινότητα της MIUI?
Αν δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο ούτε αλεύρι ούτε νερό (Source ROM), τότε και φούρνο έτοιμο για ψήσιμο να έχεις, δεν γίνεται τίποτα.
Θέληση υπάρχει αλλά δεν φτάνει... -
ειμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε να μας φτιάξετε αργά ή γρήγορα....έχω εμπιστοσύνη στο team.
-
ειμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε να μας φτιάξετε αργά ή γρήγορα....έχω εμπιστοσύνη στο team.
Αυτά για να εξηγούμαστε όμορφα και ωραία. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Αυτά για να εξηγούμαστε όμορφα και ωραία.
Για να "εξηγούμαστε όμορφα και ωραία" δεν απαίτησα από το team να κάτσει και να βγάλει 10αρα τον για το redmi note 2. Μια ερώτηση έκανα πιο πάνω και πήρα απάντηση και μάλιστα πολύ ευγενική από τον MIUI ART τα υπόλοιπα νομίζω ότι είναι υπερβολικά και νομίζω ότι ξαναγυρίζω πίσω 43 χρόνια για να με βάλει τιμωρία ο Δάσκαλος ή να μου δώσει μερικές με τον χάρακα.
Τέλος πάντων για να "εξηγούμε όμορφα και ωραία" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις. -
Στην γωνία μέχρι το διάλειμμα, θα γράψεις 100 φορές πως δεν θα ξαναζητήσεις ROM για το RedMi Note 2, και αύριο με τον κηδεμόνα σου !
Δεν σε μαλώνει κανείς βρε, απλά με την ευκαιρία του μηνύματός σου, εξηγούμε τι ακριβώς ισχύει καθώς πίστεψέ το, λαμβάνουμε πολλά τέτοια μηνύματα σε ΠΜ.
Καλές γιορτές... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Στην γωνία μέχρι το διάλειμμα, θα γράψεις 100 φορές πως δεν θα ξαναζητήσεις ROM για το RedMi Note 2, και αύριο με τον κηδεμόνα σου !
Καλές γιορτές...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν σε μαλώνει κανείς βρε, απλά με την ευκαιρία του μηνύματός σου, εξηγούμε τι ακριβώς ισχύει καθώς πίστεψέ το, λαμβάνουμε πολλά τέτοια μηνύματα σε ΠΜ.
Καλές γιορτές...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. -
Κατ αρχήν Καλή και ευτυχισμένη η νέα χρονιά με πολλές και καλύτερες δουλειές και ευτυχία και υγεία για όλους και όλες και τις οικογένειές τους.
Πέρασα χθες παραμονή πρωτοχρονιάς το νέο MIUI V10 στο Redmi Note 4 nikel. Παιδιά, ήταν το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο που έχω πάρει! Η συσκευή εκτός του ότι άλλαξε φυσιογνωμία λόγο του νέου UI έγινε και ταχύτατη. Χωρίς υπερβολή τη συγκρίνω σα να έκανα αναβάθμιση σε SSD δίσκο στον υπολογιστή μου!
Αναγκαστικά τη ρύθμισα σα νέα συσκευή επειδή είχε 9.5 MIUI χωρίς όμως να σβήσω τα αρχεία μου και μου πήρε αρκετές ώρες να ξαναεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές. Στην εγκατάσταση από το TWRP έκανα clear Dalvik cache, cache και Data. Αυτό το τελευταίο μάλλον έσβησε και όλες τις εφαρμογές. Αλλά η μετάβαση πραγματικά άξιζε τον κόπο. Ελευθερώθηκε και πολύ χώρος από τη μνήμη της συσκευής. Τώρα μένει να δω αν έχει διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας.
Ξανά, τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. -
@leas1968 το wipe data σβήνει τα πάντα μέσα στη συσκευή, όπως κάνει το format στο laptop.
Όσον αφορά στο Mi4c, 3 μέρες μετά την εγκατάσταση της νέας ROM, διαπιστώνω ότι αργούν πάρα πολύ να ανοίξουν οι εφαρμογές, κάτι που δεν συνέβη ποτέ στο παρελθόν.
Αν υπάρχει κάποια λύση, εκτός απ τις γνωστές ενεργοβόρες, ευπρόσδεκτη!!!
Καλή Χρονιά σε όλους μας!!! -
-
Ενημέρωση :
Παραδόθηκαν 2 νέες XTRV-V10.X & ARΩMA Stable ROM και είναι διαθέσιμες σε όλους σας.
Οι νέες ROM αφορούν τις συσκευές Mi-6 (Sagit) & Mi-Mix 2S (Polaris), και είναι οι πρώτες ROM που κάνουνε “ποδαρικό” για το νέος έτος 2019.
Όσοι είχατε Source από Global ROM θα πρέπει να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash.
Επίσης είναι οι πρώτες δοκιμαστικές ROM και καλό είναι να πάρετε ένα Backup πριν από το Flash.
Θα βγαίνουν σταδιακά και νέες ROM.
Ευτυχισμένο 2019 και γεμάτο με υγεία για όλους μας !
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0