Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 209.

• Έχεις δίκιο! Τα έχω μπλέξει. Το παθαίνω συχνά αυτό! Αλλά είναι η ελληνική stable 8.0.9.0 κλπ. Από εδώ την κατέβασα! [Ενημέρωση 9/11/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Τα ακουστικά από μόνα τους; Και το πρόβλημα άρχισε μόλις τα σύνδεσα στο Redmi Note 4; Η προηγούμενη συσκευή ήταν η LG G2 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτή. Ακόμη και κατά τη διάρκεια ομιλίας μπορούσα να ανοίξω το ακουστικό και να συνδεθεί. Τώρα μπορεί να συνδεθεί μπορεί και όχι. Δεν ξέρω. Αν χάλασαν πώς μπορώ να το αποδείξω; Να την ξαναβάλω στην άλλη συσκευή θα μου πεις. Αλλά την άλλη συσκευή δεν την έχω πια εγώ.

• Ποιές διαφορές με την GTV stable ROM;

• Το αναφέρω κι εδώ σαν πρόβλημα. Μετά την την τελευταία Global Stable ελληνική ROM αλλά και με την εργοστασιακή (GeekBuying ROM) είχα και εξακολουθώ να έχω το εξής πρόβλημα όσο αφορά τη σύνδεση του bluetooth μου. Μερικές φορές όταν συνδέω το bluetooth κατά τη διάρκεια κλήσης αλλά και πριν την κλήση ενώ συνδέεται και μιλάω και με ακούει και τον ακούω πεντακάθαρα ξαφνικά κόβεται ο ήχος από τη δική μου πλευρά ενώ η άλλη πλευρά ακούει έναν έντονο βόμβο σαν κόρνα πλοίου όταν μπαίνει στο λιμάνι! Μόνο α…

• Παράθεση από gaiosgf: “για το πρωτο θα πας εφαρμογη Τηλεφωνο και θα πατησεις παρατεταμενα το πληκτρο με τις 3 παυλες να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης,εκει θα βρεις Ρυθμιση εισερχομενων κλησεων. για το δευτερο, στο ιδιο μενου ρυθμισεων, κατω κατω υπαρχει η αυτοματη απαντηση, αν σε βολευει edit Για το ξυπνητηρι δεν γνωριζω αν γινεται σιγαση. ” Ok. Ευχαριστώ. Τα βρήκα. Γιατί δεν τα προσθέτετε σε μία επόμενη έκδοση; Να απαντάει το τηλέφωνο όταν το ακουμπάς στο αυτί και να κάνει σίγαση το ξυπνητ…

• Μπορώ να προσθέσω μια ερώτηση ή απαίτηση αν δεν υπάρχει για τους developers της stable ROM εδώ; Πώς ενεργοποιείται ο αισθητήρας εγγύτητας ώστε όταν αναποδογυρίζουμε το τηλέφωνο όταν μας καλούν να γυρνάει στο αθόρυβο; Και όταν χτυπάει το ξυπνητήρι επίσης; Νομίζω στην εργοστασιακή αυτή η δυνατότητα υπήρχε. Επίσης υπάρχει δυνατότητα όταν μας καλούν και ακουμπήσουμε το τηλέφωνο στο αυτί μας να απαντάει;

• Πέρασε την Ελληνική stable αλλά κάνε Format Data μέσα από TWRP Recovery. Ολα από την αρχή. Και βάλε τη ROM σε μία micro SD κάρτα. Δεν την βλέπει αλλιώς. Ή μέσω καλωδίου OTG με USB stick

• Παράθεση από satizen: “Παράθεση από jobous: “Παλικάρια , ράδιο παίζει στο RN4 ???? Δεν μπορώ να το βρω κάπου σίγουρα !!!!! ” Παιζει ραδιο κανονικα ακομα κ χωρις ακουστικα αλλα δεν πιανει καλο σημα ” Μια χαρά παιζει το ράδιο. Μόνο που δεν εμφανίζει πληροφορίες RDS. Τι σήμα να έχει αν δεν βάλεις ακουστικά; Αφού τα ακουστικά σε όλα τα κινητά που έχουν ραδιο παίζουν το ρόλο της κεραίας.

• Παράθεση από Futureshock: “Παράθεση από bIBOS85: “Μαλιστα σε ευχαριστω.Διαβασα οτι δεν υποστηριζει την 800 συγχνοτητα.Εχω cosmote και χρησημοποιω πολυ το 4G πως με επιρεαζει εμενα αυτο.ΕΠισης λεω να το παραγγηλω απο geekbuying ,εγκρινετε? THANKS ” Παράθεση από Stavros75: “Νομίζω επηρεάζει όσους έχουν wind. Εγώ που έχω Vodafone και πήρα τηλεφωνο να μάθω μου είπαν ότι θα δουλεύει κανονικά σε όλη την Ελλάδα το 4g. Αλλά θα σου απαντήσουν τα παιδί που έχουν περισσότερες γνώσεις. Τώρα kon.geo αν δεν έ…

• Μετά την την τελευταία Global Stable ελληνική ROM αλλά και με την εργοστασιακή (GeekBuying ROM) είχα και εξακολουθώ να έχω το εξής πρόβλημα όσο αφορά τη σύνδεση του bluetooth μου. Μερικές φορές όταν συνδέω το bluetooth κατά τη διάρκεια κλήσης αλλά και πριν την κλήση ενώ συνδέεται και μιλάω και με ακούει και τον ακούω πεντακάθαρα ξαφνικά κόβεται ο ήχος από τη δική μου πλευρά ενώ η άλλη πλευρά με ακούει. Μόνο αν τερματίσω την κλήση, αποσυνδέσω το bluetooth και το συνδέσω ξανά δουλεύει χωρίς να με …

• Μία λύση είναι το φλασάρισμα με official global ROM Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)

• Καλησπέρα στην φοβερή κοινότητα των Xiaomiδων. Έπειτα από ερώτηση (επανειλημμένα) στο GeekBuying όπου και αγόρασα το Redmi Note 4 σχετικά με το SAR Level μου απάντησαν ότι είναι 0,8 W/Kg. Αν και δεν έχω δει επίσημα από την Xiaomi το SAR level του συγκεκριμένου κινητού τι σημαίνει αυτό; Γνωρίζει κανείς; Είναι κάτω από τα όρια που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Μια ακόμη ερώτηση. Γιατί η Xiaomi δεν έχει στην επίσημη σελίδα της το Redmi Note 4; Xiaomi China - Mi Global Home Εκτός κι αν δεν είναι αυτό το…

• Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από leas1968: “Πέρασα την τελευταία stable 8.0.9 και όλα οκ για την ώρα! ” Καλησπερα. Εχεις link για την stable δεν την βρισκω εδω μεσα. Μονο developer ” Για δες εδώ. [Ενημέρωση 29/10/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Παράθεση από spideman3: “Τα πράγματα είναι απλά @leas1968 ζητάμε το κινητό να έχει official rom και με κλειδωμένο bootloader. Για ποιο λόγο, για να ξεκλειδώσεις χωρίς παρατράγουδα και να περάσεις οποία rom θέλεις official china, global, Ελληνική, CM. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανένα πρόβλημα. Αφού τα κατάφερα και πέρασα την stable ελληνική rom, που διόρθωσε και τα μικροπροβλήματα που είχε η rom από το GeekBuying.

• Άλλο δηλαδή το ξεκλείδωτο bootloader και άλλο το root; Δεν το ήξερα. Ρώτησα το GeekBuying. Δεν απαντάνε απευθείας κλασσικά. Αλλά η εγγύηση ισχύει από ότι κατάλαβα.

• Όσο αφορά τα Redmi Note 4 που έρχονται με ξεκλείδωτο bootloader από Κινεζομάγαζα και άρα (;) rooted αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύει η εγγύηση;

• Μέσα σε αυτό το φάκελο θα βρεις ένα υποφάκελο που γράφει images. Εκεί θα το ρίξεις.

• Με την stable version διορθώθηκε το πρόβλημα με τις SIM. Η τελευταία GTV, όπως έγραψα δεν βλέπει ακόμη SIM. Τώρα το κινητό πετάει κυριολεκτικά. Δεν έχει τα lags και τα bugs που είχε με την geekbuying rom και είναι 100% Ελληνικό το UI! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με την απίστευτα άμεση ανταπόκρισή τους βοήθησαν για όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Είστε απίστευτοι! Μια μικρή παρατήρηση και ερώτηση τώρα. Θα ήταν καλό να προστεθεί στον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για …

• Πέρασα την τελευταία stable 8.0.9 και όλα οκ για την ώρα!

• Λυπάμαι που το λέω αλλά και η τελευταία GTV που βγήκε σήμερα στις 14:00 ΔΕΝ βλέπει SIM