Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ Το MIUI optimazation, τουλάχιστον στο poco, είναι τέρμα κάτω στην λίστα... ” Φυσικα, όπως και στο Note 4, Note 5A και πριν το συγκεκριμένο update στο Note 7. Πλέον δεν υπάρχει πουθενά.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕνα συντομο βιντεακι που τραβηξα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις: youtube.com/watch?v=U9QiKjPdQ0I Καποτε, οταν κρατουσα το δαχτυλο μου σε ένα ανοιχτο app, εμφανιζοντουσαν επανω δεξια απο το app αν θυμαμαι καλα, τρια συμβολα, ενα απο τα οποια ηταν και το λουκέτο για κλειδωμα-ξεκλειδωμα. Τωρα, κρατωντας το δαχτυλο επανω σε ενα ανοιχτο app, απλα σε παει στο App Info. Επισης αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν στο Note 7 ή στο Note 4 (το οποιο δεν εχω πλεον), το κλειδωμα-ξεκλειδωμα των εφαρμογών μπορ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜου ηρθε η 12.5.1 πριν απο μερικές ημέρες, μετά την αναβάθμιση χάθηκαν οι επιλογές που είχε στις εφαρμογές όταν την πατούσαν παρατεταμένα σου έβγαζε το λουκέτο συν το Turn off MIUI optimization. Καμια ιδέα καποιος? ΥΓ: κατα τα άλλα δεν είδα κάποιο άλλο θέμα, ίσως πλεον υπάρχει και μια μικρή βελτιωση στην διαχειριση μνήμης.
-
Τελευταία μοντέλα Xiaomi που υποστήριζαν natively το feature Call Recording?
fommof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι τελειώνω με μια τελευταία πληροφορία που είναι και η επιβεβαιωση στην τελική. Αγοράστηκε Redmi Note 7 4/128Gb Global, κλειστο στο κουτί του. Μπήκαν ολα τα updates (απο MIUI 10 σε MIUI 11 και μετά σε MIUI 12), τελευταία έκδοση για αυτη την συσκευή η 12.0.3.0. Προφανέστατα MIUI Dialer και προφανώς το Call Recording δουλέυει κανονικότατα. (απλά για όσους ενδιαφέρονται για αυτόματη εγγραφη, φροντίστε πρώτα να δώσετε τα απαραίτητα permissions manually αλλιώς δεν θα δημιουργείται κανένα αρχείο, ή …
-
fommof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠληροφοριακά, το Note 7 του φίλου είχε και ακόμα έχει call recording - συναντηθήκαμε και το τσέκαρα και προσωπικά - ακόμα και μετά το τελευταίο update. Πήρα και ένα screen για να το έχω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70421/ Οπότε, έχω ήδη ξεκινησει να ψάχνω για ένα Note 7 4/64Gb μεταχειρισμένο.
-
fommof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “@fommof μου θύμισες εμένα γιατί στην ίδια κατηγορία βρίσκομαι και πιθανολογω λίγα χρόνια παραπάνω από εσένα στο ΙΤ όποτε πρώτα από όλα βαριόμουν! Όμως καθώς ότι η xiaomi έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και ούτε εγγύηση διακινδυνεύεις ούτε τίποτα ενώ στην αρχή σκεφτόμουν να μην το πειράξω, η ηχογράφηση ήταν απαραίτητη ενώ οι εφαρμογές google έκαναν το κινητό να μη δουλεύει!! (Σε σχέση με το Mi8).. και ως εταιρικό δεν είχα και άλλη επιλογή... Έτσι πήρα την απόφαση και παρά ένα μι…
-
fommof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠρώτα απο όλα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συνεισφέρει. Παράθεση από gsfak: “@fommof πάντως μιας και εγώ είχα να ασχοληθώ από την εποχή του IPhone 5(jailbreak) τα παιδιά εδώ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και η διαδικασία custom ROM ακολουθώντας τους οδηγούς θα έλεγα ότι είναι απλή... ” Φίλτατε, αφου σε ευχαριστήσω για την συμμετοχή σου, σε ενημερώνω οτι αυτό είναι κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ και θα προτιμούσα να μην μπω στην διαδικασία να το κάνω σε καινουριο κινητό (αν ήταν κάποιο που κα…
-
fommof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Όταν τα τηλέφωνα εξοπλίστηκαν με τις διεθνείς εκδόσεις του miui, κυρίως για την ΕΕ, καταργήθηκε αυτή η δυνατότητα που ψάχνεις. Και αυτό ισχύει από το redmi note 4 και μετά. ” Το 5Α εχει ακομα αυτο το feature, το ειχα αγοράσει και κανει δωρο σε φιλη (η τελευταία ανανέωση ηταν πριν απο πολυυυ καιρο, της την εκανα εγω τοτε), το εχει ακομα. Παντα Global Edition. Του γνωστου το Note 7 επισης εχει αυτο το feature, Global Edition σιγουροτατα (πως το ξέρω? Οταν έψαχνε για κινητ…
-
fommof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κανένα που πουλιέται στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρέπει να βρεις κάποιο με κινεζική έκδοση Firmware. Ή να περάσεις στο κινητό σου την ελληνική xtrv και να έχεις την επιλογή που ζητάς. ” Μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση. Οταν λεω "τελευταία" δεν εννοω του 2020-2021. Εννοω ποια ειναι τα τελευταια μοντέλα ανεξαρτητως ετους που ειχαν αυτο το feature. Παραδειγμα, προφανως τα Note 4 το είχαν και μεχρι τις τελευταιες ανανεωσεις μαλιστα. Υποθέτω και τα 5άρια και τα 6άρια δεδομένου οτ…
-
fommof - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα, είμαι κάτοχος ένος Xiaomi Note 4 4/64Gb εδω και πολλάααα χρόνια. Θα ήθελα να το αντικαταστήσω αλλά δεν το έχω κανει εως τώρα γιατι οτιδήποτε έχω δεί για να παίξει το Call Recording θα πρεπει να μπει custom ROM κοκ, διαδικασία που δεν ειμαι διατεθειμένος να κάνω. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το ποιά ήταν τα τελευταία Xiaomi κινητα - και όταν λέω "τελευταία" ΔΕΝ εννοω του 2020-21 αλλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ετους παραγωγής - που υποστήριζαν natevily αυτό το feature όπως ακριβώς το No…
-
Το εχω κανει ηδη, δεν υπαρχει εξτρα επιλογή, ουτε εκει (αν προλαβει καποιος να το πατησει/κρατησει πατημένο γιατι πρεπει να εισαι και Φλας Γκόρντον).
-
Καλησπέρα, έχω οργώσει όλο το λειτουργικό συστημα, δεν υπάρχει καμια αναλογη επιλογή πουθενά. Τι να πω...
-
Καλημέρα, υπαρχει καποιος τρόπος να γινει disable το ηχητικο (τουλαχιστον) notification του μηνυματος "Wi-Fi has no internet access" γιατι έχει καταντήσει αηδία? Redmi Note 4 (mido) MIUI Global 10.2 | Stable (10.2.3.0 NCFMIXM) Android version NRD90M Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Παράθεση από QueenOfStars: “Παράθεση από fommof: “Την ιδια απορία έχω και εγώ και δεν κατάφερα να βρώ καμια πληροφορία. @QueenOfStars, το έχεις κανει encrypt το κινητο? Γιατι το μυαλό μου πάει μόνο εκει πλέον (το δικό μου ειναι encrypted) ” Τελικά το βρήκα μόλις πριν λίγο που ξήλωσα το Blokada για να περάσω τη τελευταία έκδοση και έβγαλε ενημερωτικό μήνυμα κατά την εγκατάσταση. Το βγάζει πλέον όταν είναι συνδεδεμένο κάποιο VPN. Λες και δεν είχαν ένα σκασμό δικά τους icons τα VPNs ήδη, μας έλειπε…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Στη Διαχείριση συσκευών πως το αναγνωρίζει; ” Δεν το αναγνωριζει, οπως ειπα δεν γινεται καν detect ως USB device (αλλά δεν έχει κανένα θέμα με την φορτιση). Παράθεση από spideman3: “Έχεις κάνει εγκατάσταση τους drivers? Και επίσης ενεργοποιησες το Επιλογές για προγραμματιστές - Εντοπισμός σφαλμάτων usb? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποιους drivers? Σε Win10 και Win8.1 plug'n'play φαινεται οτι ειναι, το ειχα συνδεσει κανεναν μηνα π…
-
Καλησπέρα, μόλις συνειδητοποιησα οτι το Note 4 μου (Mido) δεν γίνεται detect ούτε απο το PC (Win 10) ούτε απο το Mac (Sierra). Δοκίμασα 3 καλώδια και διαφορετικές USB ports. Φορτίζει κανονικότατα σε όλες τις περιπτώσεις απλά δεν γινεται detect με τιποτα (δεν γινεται pop up τιποτα ούτε στο κινητο ουτε στους υπολογιστές). MIUI 9.5 Global 9.5.8.0(NCFMIFA) αν και δεν ξέρω αν σχετιζεται με το firmware μιας και σπανια μεταφέρω αρχεία. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικα.