Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 176.
-
Παράθεση από billphone: “Από v10.0.1.0 global source σε v10.0.1.0 cm/eu source Προχωράς όμως στην αλλαγή με factory reset ” Και είχα κάνει fr στην 10 χαχα. οπότε περιμένω καμιά μεγάλη αλλαγή για να κάνω update και fr πάλι
-
Καλησπέρα σε gemini από xtrv stable v10 σε 10.0.1 έχουμε καμιά αλλαγή cn/eu ? την περνάω απλά από πάνω
-
Για αρχή έψαξα και βρήκα αυτό. details?id=de.flole.xiaomi&hl=en_US και δουλεύει κανονικά. Σαν 2η ιδέα έχω να συνδέσω ένα δεύτερο mi home στο κινητό μου, και το ένα να έχει china server και το άλλο eu. Σαν 3η ιδέα, να συνδέσω τους αισθητήρες στο δικό μου κινητό με china server και στης γυναίκας το κινητό να βάλω την σκούπα σε eu server και να την κάνω κοινή χρήση και σε μένα.
-
έκανα αλλαγή σε eu. με μια πρώτη ματιά, δείχνει να δουλεύουν οι αισθητήρες κίνησης, θερμοκρασίας, πόρτας, η σκούπα και οι αισθητήρες πυρκαγιάς. όταν βρω χρόνο να τα ρυθμίσω θα επανέλθω.. Συνέχεια Με μια δεύτερη ματιά, δεν μου φορτώνει τα extensions. δεν μου επιτρέπει να κάνω σχεδόν τίποτα, αν και μου βγάζει τους αισθητήρες. καμιά ιδέα κανείς ;
-
Παιδιά καλησπέρα μόλις μου ήρθε η roborock και προσπαθώ να την συνδέσω. μου βγάζει μήνυμα να αλλάξω region καθώς είναι eu η σκούπα και γω είμαι σε china mainland. στον server που είμαι μου δουλεύουν όλα (γιαυτό δεν έλεγα και τίποτα τόσο καιρό, μη μου στραβώσει). αν πάω σε eu server θα δουλεύει τίποτα; έχω αισθητήρες κίνησης, θερμοκρασίας, για την πόρτα, φώτα...
-
Άρα μήπως είναι καμιά ρύθμιση που μας διαφεύγει;
-
Παράθεση από billphone: “Πόσο παλιά δηλαδή; Εγώ στην 9.2 δεν έχω Ελληνικά γράμματα ” 9.2 xtrv είχα και μου έβγαζε και ελληνικά και λατινικά
-
Παλιά στο πληκτρολόγιο κλήσης, είχε και ελληνικούς χαρακτήρες, τώρα δεν το βλέπω. Υπάρχει τρόπος να το προσθέσουμε ;
-
Παιδιά μια ρύθμιση που είχε στις προηγούμενες Rom να προγραμματίζεις κάποια ώρα να κλείνει λειτουργίες (WiFi,data κτλ) και να τα ενεργοποιεί με χρονοδιακόπτη, υπάρχει; Δεν μπορώ τα τη βρω
-
την πέρασε σε mi 5 χθες και όλα δείχνουν μια χαρά πολύ καλή δουλειά ! bravo σας παιδιά
-
Παράθεση από tzifos: “Παράθεση από antouaa: “Έχει πολύ βελτίωση;; Γιατί και γω από τότε που το πήρα (1μιση χρόνο) έχω να το κάνω wipe αλλά βαριέμαι να κάνω τόσες εφαρμογές φώτο κλπ backup.Επίσης wipe με την official recovery το έκανες ή από της ρύθμισης factory reset; ” Ναι, εμφανής η διαφορά. Factory reset εφαγε αφου πρώτα είχα βγάλει accounts από μέσα. Βέβαια είναι 2 χρόνια μπαταρία 3000mAh με κατα μέσο όρο 2φορτισεις/3μέρες απλά είναι προσεγμένο σ'αυτές, δηλαδή φόρτιση πάντα από 20% και πάνω …
-
Παράθεση από Kmarkou: “Παιδιά 10ρα rom περάσατε ; λέω να πάω από την 9.2 xtrv που έχω σε xtrv 10. το κινητό μου είναι china version, δεν θα έχω θέμα με antirollback Και χαζά έτσι. πρέπει να κάνω factory και να τα σβήσω όλα έτσι ; θα πρέπει να προσέξω τίποτα άλλο πέρα από τα backup ; ” Εγώ να κάνω κανένα update ρε παιδιά τι λέτε
-
στο θέμα της μπαταρίας, και γώ έχω καμιά βδομάδα τη nohon και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Με χαλαρή χρήση, δεδομένα πάντα ανοιχτά και bluetooth συνδεδεμένο με smartwatch ή με smartband και μου βγάζει και δεύτερη μέρα. παλιά το φόρτιζα κάθε βράδυ. ήθελα να περιμένω stable 10 αλλά δεν άντεξα και την άλλαξα την μπαταρία. stable 10 πότε να περιμένουμε ;; ελπίζω να κρατήσει η μπαταρία, μη μας χαλάσει σε κανένα μήνα
-
Δεν έβαλα link γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπετε. Original NOHON Battery BM22 For Xiaomi Mi5 Mi 5 Replacement Battery 2910mAh 3000mAh High Capacity Phone Batteries Retail Package-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group αν δεν επιτρέπετε ας το σβήσει κάποιος και το στέλνω με pm