Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 115.

• RE:

Angelo. - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Angelo.: “κάνει και για την 6.10.20 που έχω? ” @Angelo. για δοκίμασε το ADVANCED_POWER_MENU_STOK_THEME+KENZO+6.10.20.zip” Τέλεια ευχαριστώ πολύ! Πολύ ωραίο πιστεύω θα έπρεπε να ενσωματωθεί στις gtv. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ! Geoanto το stock power menu μου γράφεις κάνει και για την 6.10.20 που έχω?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για να μην ξεχνιόμαστε..... Advanced power Menu Kenzo Κοκκινάκι 6.10.20.zip forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21730/ ” Σε διάφανο σαν το στοκ υπάρχει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Στο miflash πρέπει να επιλέξεις clean all and lock...” Είσαι σίγουρος? Δεν βλέπω τέτοια επιλογή...

• Ναι ρε παιδιά μόνο καλό είναι οι έξτρα γλώσσες.. Εμείς μπορεί να έχουμε βρει το twrp για παιχνίδι αλλά ή πλειοψηφία θέλει ένα κινητό σταθερό που να δουλεύει χωρίς πολλά παρακάλια. Πόσοι από εμάς φλασαρανε ξανά και ξανά για φίλους και συγγενείς τόσο καιρό?? Τώρα το παραγγελνεις με μία global stable και τέλος. Ωστόσο πιστεύω ότι ή xiaomi θα έπρεπε να τιμήσει τους developer των forums επισημοποιωντας κάπως την θέση τους. Ενδεχομένως κάνοντας τους αν δεν είναι ήδη μέρος της xiaomi. Κάπως σαν εξωτερι…

• @Krasdimi φίλε δεν έχει ουσία το θέμα που έχεις ανοίξει στο global forum. Τα Ελληνικά έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό. Στις developer φορά με την φορά είναι και πιο εκτενής ή μετάφραση. Στην επόμενη αναβάθμιση παίζει να είναι και 100%. Όταν λοιπόν ολοκληρωθεί θα περάσει και στην stable. Αν όχι ή επόμενη stable, ή μεθεπόμενη κόβω το χέρι μου ότι θα είναι με Ελληνικά.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Αν εννοείς την ασπρη ταινία με τα μπλε γράμματα που γράφει cy δεν μπάινει στο εργοστάσιο αλλά στο eshop αφού ανοιχτει κι "ελεγθει". :)” Αυτήν λέω. Κάποιος που δεν ξέρει θα πει σφραγισμένο το παρέλαβα... Το δικό μου που το είχα πάρει από άλλο κατάστημα και δεν είχε πειραχθει, το κουτί του ήταν κλεισμένο από την xiaomi όχι με ταινία αλλά με ζελατίνα. Επίσης μην εμπιστευεστε τίποτα απο ταινίες ζελατινες κτλ γιατί πλέον τέτοια μηχάνημα έχουν σχεδόν όλα τα κινεζομάγαζα. Σε …

• Εννοείται! Εμένα το πρωί που παρέλαβα από gearbest ήταν κλεισμένο με ταινία ασφάλειας από αυτές που βγάζοντας την μένουν τα γράμματα πάνω στο κουτί και παρ όλα αυτά ήταν πειραγμενο.

• Drivers είχα περασμένους σίγουρα γιατί την περασμένη βδομάδα σκάλιζα το δικό μου για να θυμηθω τις διαδικασίες... Το θέμα είναι ότι πήγαν όλα κατ ευχην απλά με fastboot mode...

• Σήμερα το πρωί παρέλαβα της κοπέλας μου σε χρυσό από gearbest. Unofficial Rom και ξεκλείδωτος bootloader. Προσπάθησα για καμιά ώρα με τον σωστό οδηγό του lallas αλλά μετά από δέκα επανεκκινήσεις του λάπτοπ δεν είχα καταφέρει να το βάλω σε test mode λογω κάποιας "ασφάλειας" που έχει. Μετά βάζω το κινητό σε edl, μπαίνω διαχείριση συσκευων, πουθενα το κινητό (drivers εγκατεστημένοι κανονικά). Αφού λοιπόν είχα φάει μία ώρα και δεν είχα κάνει τίποτα λέω δεν πας να γ@μηθεις πολύ σε χάιδεψα. Κατεβαζω C…

• Εγώ πάντως την εκοψα για πλάκα. Τυπωσα ένα χαρτί που βρήκα στις εικόνες σε αναζήτηση στο google το οποίο σου έδινε ακριβώς τα σχέδια για το που να κοψεις και έγινε άψογη!

• Βάζουν twrp στο minideal??

• Από cm εγώ προσπάθησα να επιστρέψω σε miui με clean instal μέσω twrp, wipe τα πάντα εκτός από sd card και reboot recovery και μπρίκαρε. Μόνο με miflash και fastboot rom επανήλθε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ είδα διάφορα στην μπαταρία συγκριτικά με την 6.8.18 Πιο συγκεκριμένα από 6:30 ώρες sot Ανέβηκε στις 8 ώρες. Ίδιο στήσιμο, ίδια χρήση. Και μάλιστα αυτά μετά την πρώτη φόρτιση...

• Xaxaxa, χρειαστηκαμε και ανοιχτή γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης οι κάτοχοι kenzo σε αυτή την αναβάθμιση... Εμένα όντως είχε κάνει μία φορά αναβάθμιση το SU από το playstore και δεν το είχα προλάβει...

• Παιδιά τελικά πάνω από την ρομ χωρίς su πέρασα και αυτή που το έχει προεγκατεστημένο και δουλεύει κανονικά! Σε μένα μάλλον ήταν corupted ή πρώτη που εγκατεστησα επειδή ήταν κατεβασμενη από το κινητό, τι να πω...

• @geoanto555 θα το θυμαμαι.! Τωρα κατεβαζω απο το λαπτοπ και την rom με το SU να την περασω απο πανω να δω τι θα κανει. Να καταλαβω αν εφταιγε η rom ή αν το download απο το κινητο μου κατεβασε την rom corupted.

• Δοκιμασα την rom χωρις SU την αποια κατεβασα απο το λαπτοπ και δουλεψε ρολοι. Δεν ξερω αν οφειλεται στη rom ή στο οτι την κατεβασα απο το λαπτοπ αλλα δουλεψε. Την προηγουμενη την ειχα κατεβασει απο το chrome στο κινητο. Καλυτερα λοιπον δοκιμη μονο με κατεβασμενη απο το pc rom. Τελος κατα το πρωτο φλασαρισμα που δεν πετυχε ο bootloader κλειδωσε και τον ξεκλειδωσα πριν ανοιξω την συσκευη οπως λεει και ο οδηγος. Απο κει κι επειτα παρ οτι φλασαρα πεντακαθαρα την MM 4-5 φορες ο bootloader δεν ξανακλε…

• Ακριβως τα ιδια με τον petran66 κι εγω... Ακολουθησα τον οδηγο κατα γραμμα... Κατεβαζω τωρα την rom χωρις SU και Atmos απο pc μηπως και φταει οτι πριν την κατεβασα απο το κινητο και θα ξαναδοκιμασω σε κανα τεταρτο, το καλο ειναι οτι μπαινει στο twrp κανονικα.