Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-115 από 115.

• Το Brickαρα τελείως;

Angelo. - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Φίλε έπαθα ακριβώς τα ίδια με εσένα μία βδομάδα νωρίτερα. Πρώτων από τα συμπτώματα (900E Diagnostics) κατά 99.99% δεν γλιτωνεις το άνοιγμα και βραχυκύκλωμα των επαφών στην πλακέτα. Μόνο τότε θα αναγνωρίστει ως 9008 και θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά... Αν σκοπευεις να συνεχίσεις (αν δεν βαριέσαι και είσαι προσεκτικός δεν είναι τίποτα φοβερό) πρέπει να προσεξεις κάνα δυο πραματακια. 1) πριν κάνεις οτιδήποτε βαλ το για φόρτιση 3-4 ώρες να είναι γεμάτο 2) κάνε κατά γράμμα τον οδηγό unbrick με το βρ…

• Καλησπέρα παιδιά! Τελικά έκανα unlock κι εγώ και πέρασα Ελληνική 7.1.8 και στη συνέχεια από twrp flashαρα και την 7.2.1... Αφού λοιπόν λύθηκαν τα χοντρά προβλήματα μου (brick κτλ για όσους θυμούνται) τώρα έχω δύο απορίες πιο light. 1. Ότι χρώμα και να βάλω στο led των ειδοποιησεων τελικά μου ανάβει πάντα σε κίτρινο. Τα led αναπαντητης και μηνύματος δουλεύουν καλά, ότι χρώμα τους βάλω αυτό ανάβει. 2. Και σημαντικότερο έχω πολύ θόρυβο με καλώδια aux στο αμάξι και στο σπίτι. Ναι μεν δεν είναι σε εξ…

• Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την βοηθεια!! Φλασαρα την κινεζικη developer με τον οδηγο αφου μιας και το ειχα ξανακανει μου φαινεται πολυ γρηγορο και σιγουρο και ολα ειναι οκ. Ωστοσο δεν μπορω να ξεκλειδωσω. Το πρωι στις 6 μου ηρθε sms απο Xiaomi που ελεγε: Your unlock request has been approved. Go to 申请解锁小米手机 to download the unlock tool. Ανοιγω το MiFlashUnlock.exe που βρισκω μεσα στον φακελο του Mi Unlock Tool, την τελευταια εκδοση αλλα μολις βαλω κωδικους και συνδεθω μου λεει your …

• @pechr Οταν το παρελαβα ειχε official chinese/english και του φλασαρα την global με miFlash με εκεινο το tutorial που γινεται και με κλειδωμενο bootloader. @lallasgr οι drivers του bunny πρεπει να ειναι οκ. Το κινητο στο device manager φαινεται ως Android bootloader interface...

• Παράθεση από jazzu4ia: “Παράθεση από Angelo.: “Δοκιμασα με το τελευταιο PC Suite απο δυο laptop 32bit και 64bit αλλα η dev δεν μπαινει με τιποτα. Αν βρω την Chinese dev σε καταληξη .tgz με bunny στην οθονη μπορω να την φλασαρω απο το Miflash δηλαδη? ” ...ναί... ” Ακομα και με κλειδωμενο bootloader? @lallasgr Εχω την τελευταια εκδοση unlock tool αλλα δεν μου αναγνωριζει το κινητο σε fastboot...

• Παιδια σημερα πηρα εγκριση για unlock! Τωρα ειμαι με global 7.1.8.0 και πρεπει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader. Το mi unlock tool μου λεει your device isnt supported by miunlock ενω εχω παρει εγκριση και δεν εχω και dev περασμενη φυσικα. Δοκιμασα με το τελευταιο PC Suite απο δυο laptop 32bit και 64bit αλλα η dev δεν μπαινει με τιποτα. Αν βρω την Chinese dev σε καταληξη .tgz με bunny στην οθονη μπορω να την φλασαρω απο το Miflash δηλαδη?

• Παιδια ειμαι οκ με το brick, επανηλθε πληρως. Βραχυκυκλωσα, αναγνωριστηκε απο το pc, φλασαρα global official, αποσυνδεσα μπαταρια για κανα 10λεπτο και μετα ολα καλα! Εκλεισα το κινητο και ολα δουλευουν οκ! Το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω με τιποτα την Chinese dev. Ουτε απο το Mi PC Suite, ουτε απο την εφαρμογη updater μεσα απο το κινητο. Απο το Mi PC Suite μου λεει Reading device information failed ή could't flash device. Απο την εφαρμογη στο κινητο μου λεει Couldn't verify update packa…

• Παράθεση από lallasgr: “Στη φάση που το έχεις φτάσει το κινητό δε νομίζω να υπάρχει χειρότερη. ” χαχαχαχαχα!!! Ενθαρυντικος!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα... Αν θελει επισκευες και φτασω σε συνολικο κοστος κανα Galaxy S5-S6 θα ειμαι για πολλες μπατσες....

• Παιδια γενικοτερα υπαρχει περιπτωση με καποιο λαθος στο φλασαρισμα να δημιουργησουμε ανεπανορθωτη βλαβη? Ας πουμε καποιο προβλημμα hardware...? Αν χρειαζεται χρονο η επαναφορα δεν με νοιαζει τοσο, τα βολευω, αλλα εχω αρχισει να τρομαζω μηπως εχει γινει κατι σοβαροτερο και μπλεξω με επιστροφες στην Κινα απ οπου αγοραστηκε κτλ...

• Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις αμεσες απαντησεις! @pechr Κατ αρχην κατα 99% φορτιζει κανονικα, με την μπαταρια συνδεδεμενη τραβαει 1.02Α, ενω με την μπαταρια αποσυνδεδεμενη απο την πλακετα τραβαει 0.11Α (φυσιολογικο μου φαινεται μιας και αναβοσβηνει το ledaki οποτε μια καταναλωση υπαρχει και παλι.) Και στις δυο περιπτωσεις λοιπον, με την μπαταρια συνδεδεμενη η οχι εφοσον ειναι στην φορτιση (wall adapter) το κοκκινο λαμπακι αναβοσβηνει μονιμα. @lallasgr Μολις τελειωσει το fl…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Μολις το τσεκαρα, στην φορτιση τραβαει 0.78Ampere σε αντιθεσει με τα 1.96Α που τραβαγε... Edit: οσο περναει η ωρα τραβαει περισσοτερο ρευμα. Απο τα 0.78Α σε πεντε λεπτα εχει φτασει τωρα στο 1Α. Δεν ξερω αν συμαινει κατι...

• οταν πεθανε ηταν γυρω στο 40%... επισης οταν το συνδεω στον φορτιστη απλα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι δεν κατι τιποτα αλλο. Αμφιβαλω αν φορτιζει...

• Ρε παιδια σε συνεχεια του προηγουμενου μηνυματος μου με το brickαρισμενο RN3P το συνδεω στο pc και αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι, στο cmd παταω adb devices και τιποτα. Κανω το κολπο με το γεφυρωμα των επαφων απο πισω, στη διαχειριση συκευων το αναγνωριζει καλα, μπαινω μετα Miflash, το βλεπει κι εκει το κινητο. Ξαναπατω στο cmd εντολη adb devices, τιποτα! Κανω flash απο Miflash, τελειωνει επιτυχως λεει στα 210sec, ξαναδινω εντολη adb devices στο cmd παλι τιποτα. Τι γινεται?

• Καλησπερα και καλο Σ/Κ παιδια! Εχω ενα τουβλο αυτη τη στιγμη και θα ηθελα λιγο βοηθεια. 1) Το παρελαβα με official Chinese/English Stable. 2) Του φλασαρα την Global Stable (V7.1.7.0) με αυτον το οδηγο, με κλειδομενο το bootloader. 3) Εξαιτιας της ανυπομονησιας μου ειπα να ξεκλειδω με τον unofficial τροπο τον bootloader μπας και περασω την Ελληνικη ROM. 4) Ξεκινησα λοιπον αυτην την διαδικασια χρησιμοποιοντας την Global Stable (V7.1.7.0) την οποια ειχα ηδη κατεβασμενη στο PC και οχι την 7.1.8.0 πο…