Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 93.
-
παιδια τρελαθηκα χθες,ενα pci riser απο gearbest με ημερομηνια παραγγελιας 17 σεπτεμβρη με belgium post εφτασε χθες!!! φαινοταν οτι ειχε φτασει Ελλαδα 29 σεπτεμβρη ,το παραξενο ειναι οτι δεν ειχε ανοιχτει απο τελωνιο ουτε αυτοκολλητο ουτε τιποτα!!! Ετσι ξαφνικα εμφανιστηκε!!! Παραξενα πραματα συμβαινουν!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
πηρα χθες στα ΕΛΤΑ γιατι εχω κατι πακετα με nl post ,τους εδωσα τα tracking numbers και η κοπελα μου ειπε αυτο που βλεπω και εγω στο TRACKCHECKER MOBILE!! οτι το ενα φαινεται οτι ειναι Ελλαδα απο 3/10 και οτι μαλλον μεσα στην βδομαδα θα περασει απο ελεγχο,να κανω υπομονη,και το αλλο οτι ειναι σε μεταφορα απο ολλανδια απο τις 21/10,ουτε με γαιδαρο να ερχοταν!!και δεν ξερει που ειναι!! Τωρα ποιος φταιει για το μπαχαλο? Τα καταστηματα?τα ελτα?το τελωνιο?ή αυτος που σκεφτηκε να τα ελεγχουν ολα τα πα…
-
εμενα μια παραγγελια μου απο ebay στις 21 οκτωβρη ,παρελαβα σημερα,ενα εξαρτημα για το xbox one, Item being handed over to the local courier, tracking ended.End of the tracking Nov-08-17, 06:13 AM ArrivedGRC Nov-06-17, 06:12 AM ShippedGuangzhou Nov-02-17, 06:02 AM 6 Νοεμβρη φαινεται οτι εφτασε ελλαδα,8 παραδοθηκε ελτα,16 εφτασε σε εμενα Θεσσαλονικη και εχω αλλα συστημενα απο 3 οκτωβρη Ελλαδα και ακομα να σκαναριστουν οτι εφτασαν. Χειροτεροι απο Κολομβια και λοιπες χωρες θα γινουμε, στην διεθνης …
-
χθες παραλαβα μια μικρουλα καμερουλα που παρειγγειλα απο ebay στις 23 σεπτεμβρη,καλουτσικος χρονος, ,tracking απο yanwen ,και πανω που χαζευα την επικετα αποστολης , γραφει οτι αν δεν παραδοθει να επιστραφει στην ταχυδρομικη υπηρεσια των νησιων σολομοντα !!!! βαζω στο χαρτη να δω που ειναι,στην αλλη πλευρα!!! δηλαδη απο κινα πηγε στα νησια σολομοντα και ξαναφυγε προς αγνωστη διαδρομη για να ερθει εδω??
-
εγω 2 πακετακια απο κινα απο ali μου ηρθαν στο μηνα,μαλλον τα περασαν ετσι γιατι ηταν μικρα και ευτελης αξιας, αλλα πακετα με nl,belgium ακομα στο αεροδρομιο και δεν εχουν σκαναριστει απο τελους Σεπτεμβριου !! Να δουμε που θα το πανε το πραμα τα ΕΛΤA ,θα φτανει ενα πακετο Ελλαδα και θα το παιρνουμε μετα απο κανα χρονο!!
-
-
-
RE:
isaacgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Για αυτό βάλε την XTRV που δεν θα έχεις τέτοια θέμα δες εδώ Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom @isaacgr forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42361/” Ευχαριστώ ,αλλά είναι του κουμπάρου μου και δεν θέλω να το καθυστερήσω,άσε μην γίνει καμοια στραβή και με κυνηγάει μετά!!! :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευχαριστω θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι!!!! =============== Σεπ 2nd 2017, 9:12am =============== τελικα ειχατε δικιο!!! οπως παντα!! ειχε κλειδωσει ο bootloader,ξαναετρετρα το miu-unlock και μετα του περασα fastboot την global 8.5.3.0 και ξεκινησε,ευχαριστω παιδια,δεν θα πηγαινε το μυαλο οτι μπορει να ξανακλειδωσε!!
-
-