Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 279.

• Παράθεση από SV8PKJ: “Για σας θέλω να παραγγείλω το mi5 πια rom πρεπει να έχει ώστε να βάλω την ελληνική του foroum εφόσον ξεκλειδώσω το bootloader?? *ROM - Multi-language Rom&Google play store installed - Original Rom(English&Chinese) ” Original. Kι αν εχεις δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε stable και developer παρε developer.

• τρελλα μπερδεμενος

ianpan24 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Οχι. Redmi note 3 pro ειναι η συσκευη σου (αλλαξε την και στο προφιλ σου για να μη γινονται παρεξηγησεις). Και η κωδικη ονομασια της ειναι kenzo. Προσεχε με τις ρομ γενικα. Μην κατεβασεις για αλλο τηλεφωνο και πας να την φλασαρεις.. Για να μην ψαχνεσαι στο κινεζικο φορουμ εγω θα σου ελεγα να ακολουθεις οτι γραφει εδω ο οδηγος Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) Εχει και τα λινκς ετοιμα.

• Παράθεση από xSpec: “όταν κάνω log in με πετάει εδώ και δεν καταλαβαίνω καν τι λέει καμιά βοήθεια? ” Αν θυμαμαι καλα εκει πρεπει να βαλεις ενα account name για το φορουμ. Μικρη σημασια εχει δηλαδη. Αλλα καλου κακου κανε και μια μεταφραση με google translator..

• Παράθεση από Akis K: “καλησπέρα, ειδή έχω φάει ήδη 2 μέρες και ακόμα όλο προβλήματα βρίσκω, υπάρχει κάποιος ή κάποιο κατάστημα με αμοιβή να μου φλασάρει απλά την global stable (τώρα έχει unofficial με ξεκλείδωτο bootloader) για να μην γίνονται διαφημίσεις στείλτε μου π.μ. ευχαριστώ. ” Καλησπερα, για αμοιβη δεν ενδιαφερομαι αλλα αν προσπαθεις να ακολουθησεις αυτον τον οδηγο και εχεις κολλησει καπου ευχαριστως να βοηθησω αν μου πεις που ειναι το προβλημα.

• Χάθηκα τελείως

ianpan24 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Η rom που φοραει το κινητο ειναι unofficial. Για να περασεις ελληνικη πρεπει να κανεις τα εξης: 1. Ελεγχεις αν ο bootloader σου ειναι κλειδωμενος. Καλο ειναι να ειναι κλειδωμενος και μαλλον θα ειναι. Ο τροπος που το ελεγχεις αυτο περιγραφεται εδω ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ​ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK ειναι κλειδωμενος προχωρας στο βημα 2 2. Δημιουργεις ενα mi account και κανεις αιτηση στην xiaomi για να δωσει το δικαιωμα στο account σου να ξεκλειδωσει τον bootloader. Τη…

• Η rom που φοραει το κινητο ειναι unofficial. Για να περασεις ελληνικη πρεπει να κανεις τα εξης: 1.Ελεγχεις αν ο bootloader σου ειναι κλειδωμενος. Καλο ειναι να ειναι κλειδωμενοςκαι μαλλον θα ειναι. Ο τροπος που το ελεγχεις αυτο περιγραφεται εδω ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ​ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK 2.Δημιουργεις ενα mi account και κανεις αιτηση στην xiaomi για να δωσει τοδικαιωμα στο account σου να ξεκλειδωσει τον bootloader. Την αιτηση την κανεις εδωApply for unlocking…

• Καλησπερα. Απο που αγορασες το τηλεφωνο σου και τι ρομ φοραει? Ενα screenshot απο το "about phone" στις ρυθμισεις θα βοηθουσε.

• Mi4c vs redmi 3s vs mi5

ianpan24 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τι ελαττωματα διαβασες οτι εχει?

• Mi4c vs redmi 3s vs mi5

ianpan24 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εγω παντως αν πηγαινα σε mi4c ή redmi 3s θα επαιρνα σιγουρα την εκδοση με 3/32. Οχι τοσο για τα 32gb χωρου, οσο για το 1gb επιπλεον ram. Το θεωρω πιο future proof και η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη.

• Δες τα μηνυματα σου

• Παράθεση από vavis: “Δεν εγινε τιποτα παιδια ! αν μπορει να βοηθήσει καποιος , εστω και μεσα απο team v. θα σας ημουν ευγνωμων ! ” καλησπερα, μονο με pcsuite προσπαθησες να περασεις την developer? ή και με miflash?

• Ε λογικο να γινει τετοιος χαμος στην Δανια εξω απο το μαγαζι. youtube.com/watch?v=_yE6Dg1dSLs

• Αλλαγη ρομ

ianpan24 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

ποιον οδηγο ακολουθεις? αν εχεις περασει την china dev και ξεκλειδωσες και bootloader τοτε ακολουθα οτι λεει εδω για να περασεις την ελληνικη ρομ που θελεις Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Διαβασε πρωτα καλα τον οδηγο κι οτι θελεις εδω ειμαστε.

• Τελικα επειδη δεν ειχα χρονο κι επειδη δεν ειχε κλειδωσει ο bootloader δεν τα εκανα ολα απ την αρχη. Το ανοιξα σε fastboot, φλασαρα μεσω adb το recovery και εκανα Install τη ρομ απο την microSD κι ολα πηγαν καλα. Αυτη τη φορα την ειδε την καρτα μιας και ηταν απτην αρχη μεσα στο τηλεφωνο. Το μονο που δεν καταλαβα ειναι γιατι δεν εγινε την πρωτη φορα σωστη εγκατασταση (οταν εκανα adb push το αρχειο της ρομ).

• device unlocked: true Ξεκλειδωτος. Τωρα?

• την τελευταια miui8 stable σε redmi 3 pro (ido) Mπηκα fastboot να ελεγξω bootloader Μετα να κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη? miflash για να περασω china dev, μετα unlock(αν εχει κλειδωσει) και μετα παλι flash TWRP και ελληνικη?

• Hεντολη για sideload δεν δουλεψε κι εριξα τη ρομ στο τηλεφωνο με την εντολη adb push update.zip /sdcard/. και την περασε. Μετα εκανα install to zip απο TWRP μετα wipe cache/dalvik και μετα reboot phone. Μετα απο λιγο αΝΑΨΕ με το σημα MI στην οθονη (χωρις να γραφει android) απο κατω και 3 φορες μεχρι τωρα εχει σβησει το σημα κι εχει ξαναναψει. bootloop? Τι να κανω? να περιμενω ή να το σβησω με παρατεταμενο πατημα power button? (εχω ακομα την microSD μεσα, παιζει ρολο?)

• Παράθεση από ianpan24: “Καλησπερα την επαθα κι εγω και ξεχασα να ριξω το zip της ελληνικης ρομ στο τηλεφωνο πριν φλασραρω το custom recovery. Ανοιξα λοιπον τον οδηγο για sideload και ειδα οτι χρειαζομουν νεοτερη version. Την 1.0.32. Την κατεβασα και την περασα αλλα αντιο να την ριξω πανω στην 1.0.31 που ειχα εσβησα την 1.0.31 και εριξα στον C την 1.0.32. Απο εκεινη την ωρα το adb δεν βλεπει το κινητο (το οποιο ειναι σε TWRP). Εκανα uninstall και reinstall τους universal adb drivers αλλα τιποτα. …

• Καλησπερα την επαθα κι εγω και ξεχασα να ριξω το zip της ελληνικης ρομ στο τηλεφωνο πριν φλασραρω το custom recovery. Ανοιξα λοιπον τον οδηγο για sideload και ειδα οτι χρειαζομουν νεοτερη version. Την 1.0.32. Την κατεβασα και την περασα αλλα αντιο να την ριξω πανω στην 1.0.31 που ειχα εσβησα την 1.0.31 και εριξα στον C την 1.0.32. Απο εκεινη την ωρα το adb δεν βλεπει το κινητο (το οποιο ειναι σε TWRP). Εκανα uninstall και reinstall τους universal adb drivers αλλα τιποτα. Εδωσα kill-server/start-…

• Παράθεση από thiras: “ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ και official ελληνική global stable 8 !!!!! ενα ευχαριστώ σε όλους που βοήθησαν με τις οδηγίες και τις συμβουλές τους, ειδικά στον Γιάννη που πριν 3 μέρες τον είχα κανένα 2ωρο στο τηλέφωνο,και παρά του ότι πάλι προσφέρθηκε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση,χτές βράδυ μπόρεσα και την έκανα μόνος μου.Τελικά όντως το do it yourself είναι πιο γλυκό αν και κάποιες στιγμές ειχα ψιλοτσαντιστεί νομίζοντας οτι ηταν θέμα λεπτών για κάποιους η αλλάγή τς ρομ, απο εμένα που πέρ…