Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 344.
-
Έβαλα την καινούρια ΧΤΡV μεσω app αναβάθμισης ειχα την προηγουμενη ΧΤΡV. xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_Stable-V8.0.9.0 αυτην είχα και την αναβάθμισα με την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.5.0| μέσω της αναβάθμισης Και δεν μου αναγνωρίζει την καρτα sim. Τι πρεπει να κανω? ΙΜΕΙ εχει αλλα Εκδοση Μόντεμ Αγνωστο
-
Παράθεση από gkalen: “@dajannis Ναι , ίδια διαδικασία και για την developer .. Απλώς βάζεις πρώτα το twrp για να μπορείς να φλασαρεις την ελληνική xtrv .. ” Με το miflash ή με το FLASHER TOOLKIT θα φορτώσω την recovery?
-
@gkalen Και την dev xtrv να βάλω παλι την ιδια διαδικασία θα ακολουθήσω, Οπωσδήποτε πρωτα να αλλάξω την recovery με fastboot!? Ευχαριστώ παλικάρια
-
@gkalen Mi5 και εχω miui global stable 8.2.2 αρχισε να μου κάνει προβλήματα η Rom Και θέλω να την αλλάξω η με την Dev του forum η με την σταθερή
-
Είμαι ξεκλείδωτος με εγκατεστημενο το Xwrp μπορώ να βαλω την ελληνικη stable απο το recovery, με καθαρη εγκατάσταση? Η να τη φορτώσω με fastboot?
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από spideman3: “@tasosko Το safetynet έχει αναφερθεί ότι ενεργοποιείται μόνο στις official rom. Όχι στις costum. ” γιωργο δεν το εχω διαβασει φιλε γιατι δεν εχω miui. με los που εχω δεν εχω καποιο θεμα παντως περναει το check.τωρα υπαρχει και καποιο zip....οποιος θελει το δοκιμαζει....αλλα δεν ξερω αν παιζει σε miui.... @dajannis για δες και εδω για το 3way που λεγαμε Magisk Module: 3 Way Reboot 7.5.11 | Xiaomi Mi 5 ” Ευχαριστώ φίλε. αλλα γρφει οτι ειναι μόνο για …
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από spideman3: “@tasosko Το safetynet έχει αναφερθεί ότι ενεργοποιείται μόνο στις official rom. Όχι στις costum. ” γιωργο δεν το εχω διαβασει φιλε γιατι δεν εχω miui. με los που εχω δεν εχω καποιο θεμα παντως περναει το check.τωρα υπαρχει και καποιο zip....οποιος θελει το δοκιμαζει....αλλα δεν ξερω αν παιζει σε miui.... @dajannis για δες και εδω για το 3way που λεγαμε Magisk Module: 3 Way Reboot 7.5.11 | Xiaomi Mi 5 ” Ευχαριστώ φίλε. αλλα γρφει οτι ειναι μόνο για …
-
Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5
dajannis - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@tasosko τώρα μάλιστα τα δείχνει εκανα και επανεκκίνηση και δουλεύει το σκριπτάκι μια χαρα ευχαριστώ άψογος @geozn8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Εισαι σιγουρος οτι η εφαρμογη MiXplorer εχει παρει τα σωστα δικαιώματα root ?? Αυτο θα το δεις εαν στην πρωτη σελιδα του Super SU την δειχνει εκει..Αν οχι ανοιξε και της 2 εφαρμογες κανε και ενα restart το κινητο σου και μετα μεσα στο φακελο root θα πρεπει να σου δειξει ενα σορο φακελους..Μετα κανεις την διαδικασια..!! ” Ναι το έκανα d224b0ecf0728aaace2b2de7cffa7d41.jpg7a3be3133c01057eee52e9064eb77f43.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη σε όποιον δεν την έχει
-
Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5
ΜήνυμαΣτον φάκελο Root δεν με δείχνει κανενα φάκελο , είναι κενό και δεν μπορώ να προχωρήσω
-
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
Μήνυμαεχω την τελευταία official global stable root kai TWRP σε MI5 Μπορώ να κάνω την διαδικασία όπως την αναφέρετε ?
-
Απαλλαγη από ads
Μήνυμαπες μου απο που να κατεβάσω το Xposed Framework και ποιο MIUI 8 Tweaks [Xposed] app να εγκαταστήσω?
-
@spideman3 Παράθεση: “με προλαβες δεν εκανα τίποτα ακόμη ευχαριστώ για το τιπς. δλδ αν θέλω αργότερα περνάω την ελληνική developer με recovery η mi flash χωρίς πολλά πολλά ετσι? ποιο Su για root να βάλω και ποιο Recovery? αυτη την στιγμή με την Global dev εχω την ZCX-TWRP_MI5_Gemini-7.0 να αφήσω αυτήν ή να βάλω την Official twrp-3.0.2-3-gemini ? ”