Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 129.
-
Παράθεση από soupis88: “Παράθεση από kouskous: “Δεν νομίζω να είναι το θέμα μιας και έχω κάνει customize 4 θέματα για το τηλ μου. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το θέμα δεν είναι το αλλαξα.Δοκιμασα και αναπάντητη και μου την βγάζει ο Διαχειρη κλήσεων μια ειδοποίηση μου λέει.Δεν μου λέει καν ποιος με πηρε Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι άλλες ρυθμίσεις έχεις κάνει που λες;;; Μπας και το έχει μπλοκάρει από εκεί;; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας…
-
Μόλις το δοκίμασα. Στα μυνήματα που έρχονται από το viber και δεν είναι αυτοκόλλητα εμφανίζεται κανονικά αυτό που μου στείλανε. Πηγενε και έλεγξε της ρύθμισης για την οθόνη κλειδώματος και μετά πηγενε στην εφαρμογή και κοίτα της ρύθμισης για τις ειδοποιήσεις. Κάποιο λάθος έχεις κάνει κάπου εκεί τουλάχιστον στον viber. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από soupis88: “Καλησπέρα.Παλι θέμα με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος με την 9.5.16. Δυστυχως δεν το έφτιαξαν. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την ρύθμιση την έχεις κάνει από το viber η από της ρύθμισης οθόνη κλειδώματος;;; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ καλά έκανες! Αν και δεν είμαι φαν της φωτό από τα κινητά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την επιλογή. Για όλους τους φίλους που χρησιμοποιούν ad block να προτείνω από μια ξένη κοινότητα miui τα συνημμένα αρχεία. Τα έχω δοκιμασμένα εδώ και πολύ καιρό σε όλα τα miui τηλέφωνα που είχα.... Τα κάνετε εγκατάσταση από ρεκοβερι και τελος Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από amavroudis: “Μη κάνεις κάτι άλλο. Δες απλά αν έχεις stock ή twrp recovery. ” Γύρισε σε stock recovery τελικά. Θα του βάλω την τελευταία 8αρα xtrv και βλέπουμε. Edit: Με τι προτείνετε να κάνω root; magisk ή supersu;” Ερώτηση γιατί θέλεις το ροοτ?? Δεν γίνομαι κακός απλά ρωτάω για να μπορέσω να σε βοηθήσω καλυτερα Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ!!! Μια ερώτηση ακομα. Το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο και έχω παρατηρήσει το εξής. Είναι φορτωμένο 100% από μπαταρία το βγάζω από την φόρτιση κάνω επανεκκίνηση και μου δείχνει από 92-95% συμβαίνει και σε εσάς??? Θέλει μήπως το αρχείο της μπαταρίας σβήσιμο και να φτιάξει καινούργιο ή η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παίζει;;;; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστός η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα το μαιλ και αυτό ήταν το λάθος μου. Η αναβάθμιση έγινε όλα κομπλέ προς το παρόν. Ξέρει κανείς πως μπορεί να φύγει αυτό η αν έχει κάποια πρακτική λειτουργία γιατί εγώ πραγματικά δεν βρίσκω... Ευχαριστώ πολύ.df906e645c96cf8e9cfd9197c81e80d9.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περίμενε να το ξεκλειδώσεις οπότε και όλες οι διαδικασίες να γίνουν σωστά. Ερώτηση από εμένα στις social εφαρμογές όταν θες να τραβήξεις σελφι το κουμπί για την φωτογραφία δεν έρχεται στην κάτω μεριά όπως γίνεται στην εφαρμογή της κάμερας. Έχει βρει κανείς καμιά λύση;;;; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ τα έχω κάνει ολα. Έχω αρκετή εμπειρία με όλα αυτά. Είναι η πρώτη μέρα που το έχω σε λειτουργία απλά αν το συγκρίνω με το xiaomi redmi note 3 pro se νομίζω πως καταναλώνει την μπαταρία λίγο πιο γρήγορα και γι'αυτό τον λόγο ρώτησα. Όπως και το ηχείο είναι λίγο χαμηλότερο έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk