Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-155 από 155.

• αψογα την κατεβαζω τωρα απ οοτι εχω δει και με εχετε ενημερωση χρειαζομαι pc με 64 bit σωστα??? οταν ξεκινησω την διαδικασια θα ενημερωσω για βοηθεια ευχομαι να πανε ολα καλα??? μια ερωτηση ακομη με την προσωρινη Απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής για όλα τα Windows x64 μετα απο restart το pc απανερχεται στα κανονικα σωστα???

• ποια απο τις 2 rom πρεπει να κατεβω??? α) China Stable β) China Developer εφοσον το επαναφερω μετα θελω να περασω την ελληνικη εφοσον ξεκλειδωσω το bootloop και να βαλω την RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.8.18

• καλησπερα σημερα πειρα το κιμητο στα χερια ,ου απο οτι ειδα απο fast boot ο bootloader ειναι κλειδωμενος (να υποθεσω οτι αυτο ειναι καλο??) reset wipw πως μπορω να κανω???

• Παράθεση από geoanto555: “Αν το βάλεις στον φορτιστή του ναι θα φορτίσει,..Στην τελική μπορείς να το σταματήσεις.. Μπες σε fastboot ή recovery mode. ” αν μπει σε σε fastboot ή recovery mode δεν φορτιζει σωστα η κανω λαθος???

• Παράθεση από NasDriver: “Βασικός ύποπτος είναι η unofficial rom σύμφωνα με όσα έχεις αναφέρει...υπολογιστή έχει ? Με windows X64 ? (ας το έχει στην φόρτιση να φορτίζει...ότι μπορεί τουλάχιστον...από το τίποτα καλύτερα είναι) ” ναι υπολογιστης με χ64 windows υπαρχει ευτυχως υπαρχει περιπτωση για back up σε αυτη την κατασταση???? αν ειναι αυριο θα παρω εγω το κινητο να το δω τη ακριβως θα χρειαστω απο εφαρμογες αν ειναι να τα βαλω να κατενουν απο σημερα να τα εχω ετοιμα και φυσικα με την δικη σας …

• Παράθεση από NasDriver: “Την έχει φάει γερά που λένε...έχει μείνει και από μπαταρία τώρα ? Φορτίζει ? ” μπαταρια λογικα εχει βγει off το θεμα ειναι εφοσον ανοιγοκλεινει φορτιζει η οχι??? και με αυτη την κατασταση θα μπορεσουμε να κανουμε εστω και καθαρη εγκατασταση θα σωθει το τηλεφωνακι??? το πηρε πριν 2 μηνες τη να πω.... ξερει κανεις απο τη μπορει να εχει συμβει αυτο το προβλημα???

• Παράθεση από geoanto555: “Ας το αφήσει να ολοκληρώσει αυτό.. Λογικά κάνει "επαναφορά".. ” αυτρο κανει το αφηνει ολοκληρωνει ανοιγοι ζηταει pin απο sim κολαει κλεινει απο μονο του ανοιγει ξανα με την μπαρα να φορτωνει την ολοκληρωνει pin απο sim κολλαει κλεινει και παλι το ιδιο ξανα και ξανα

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Xoutas Lefteris: “το θεμα ειναι οτι οταν το βαζει στο φορτιστη ανοιγει απο μονο του ” Ανοίγει και μπαίνει σε bootloop ή ανοίγει και δείχνει την οθόνη φόρτισης ?Ξέρεις τώρα παίζουμε με τις λεπτομέρειες...μην γίνει τίποτα περισσότερο στην συσκευή...κάνα βιντεάκι με το πρόβλημα της οθόνης όταν το φορτίζει ? ” ανοιγη κανονικα ολο το κινητο και ζητα το pin της sim λειτουργει για 5-10 δευτερα και κλεινει και ανοιγει αποοτι μου ειπε τωρα οταν παει να ανοιξη και βγα…

• Παράθεση από NasDriver: “Ας πατήσει συνεχόμενα το power για να κλείσει τελείως. ” το θεμα ειναι οτι οταν το βαζει στο φορτιστη ανοιγει απο μονο του

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Xoutas Lefteris: “απο μπαταρια απο οτι με ενημερωσε προ ολιγου τελειωσε αποφορτησε.... ” Ελπίζω να μην έχεις και άλλο "δυσάρεστο"...σε φορτιστή τοίχου με δυνατότητα φόρτισης >2Α να φορτίσει για όλο το βράδυ και βλέπουμε αύριο το πρωί Μέχρι τότε ας κάνει mi account και αίτηση για unlock...για το δικό σου δεν μου απάντησες...ποια ρομ έχεις ? ” το εχει βαλει ιδη να φορτιση αλλα ανοιγοκλεινει συνεχως απο οτι με ενημερωσε θα μπορεσει κατα αυτον το τροπο να φορτισ…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Xoutas Lefteris: “εχει τη rom οπου και αγοραστηκε απο gearbest δεν εχει γινει καμια μετατροπη στο κινητο ελληνικα ειχε παντως κανονικα ” ουπς... Από μπαταρία πως πάει ? Ήταν φορτισμένο ? Αν δεν έχει είδη κάνει Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader Αν δεν επανέλθει μόνο του (δύσκολο έως αδύνατο) Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Το δικό σου είναι με Ελληνική ή με αυτήν…

• εχει τη rom οπου και αγοραστηκε απο gearbest δεν εχει γινει καμια μετατροπη στο κινητο ελληνικα ειχε παντως κανονικα με το wipe > advance wipe > cache + dalvick/ arte cache > swipe to wipe > reboot to system τη ακριβως θα χαθει απο την συσκ????

• καλησπερα ο αδερφος μου εχει το note 3 pro το οποιο σημερα απο οτι μου ειπε κανει επανακινησης μονο του ανοιγη μεχρι που ζηταει pin sim και κλεινει δενν ξερει εαν εχει επανακινηση στην τελευταια rom που βγηκε αυτες τις μερες υπαρχει σωτηρια????

• καλησπερα εχω παρει προσφατα το redmi note 3 pro και οπως ακουγα μουσικη με ρωτησε εαν θελω να εειανι ενας φακελος σαν προεπιλογη και πατησα ναι και τωρα οταν παω να κουσω μουσικη με βαζει αυτονματα στη διαχειρηση συστηματος οπου ειναι ολοι οι φακελοι και δεν μπορω να ακουσω μουσικοι η να αλλαξω ηχο η να βαλω αλλο τραγουδι σε επαφη να χτυπαει πως μπορω να το επαναφερω και να σβησω την προεπιλογη που εβαλα