Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
Καλημέρα εμένα σε mi5 περάστηκε κανονικά η καινούργια xtrv rom 7.7.13 χωρίς aroma απλά όταν τελείωσε η εγκατάσταση έκανε μόνο του επανεκκίνηση συστήματος και άνοιξε κανονικά το τηλέφωνό με την κλασική μεγάλη αναμονή.
-
Καλημέρα έχω το mi5 και αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα όταν συνδέω τη συσκευή με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου για να ακούσω μουσική με καλώδιο μου κάνει κάποιες διακοπές στον ήχο πολύ μικρές σε διάρκεια λες και αποσυνδέεται το βισμα πράγμα που δεν συμβαίνει το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το θέμα; Να προσθέσω ότι είμαι με XTRV ROM και με το δικό του player για μουσική.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Το ημερολόγιο είναι οι μέρες στα αγγλικά σε εσάς? (Mi5 gemini)” Ναι και σε εμένα στα αγγλικά είναι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα μπορούμε να περάσουμε την καινούργια Ρομ xtrv 7.6.8 πάνω από την άρομα; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και πάλι τα widget δεν υπάρχουν όλα όπως μουσική καιρός και άλλα και παρατήρησα όταν παίζει μουσική δεν εμφανίζεται το player παρά μόνο όταν κλειδώσειςτη συσκευή ή είσαι μέσα στην εφαρμογή.69c53f0ba7fa4ce8fe69e414347dd270.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Εντάξει δεν με ενοχλεί και πολύ θα περιμένω αυτή την εβδομάδα με την καινούργια Ρομ μήπως διορθωθεί. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι βρήκα τη λύση κατέβασα το google now από το playstore έκανε και update και έτσι τώρα δουλεύει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει δεν με ενοχλεί και πολύ θα περιμένω αυτή την εβδομάδα με την καινούργια Ρομ μήπως διορθωθεί. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@georgekanapitsas Πήγαινε Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών ψάξε την εφαρμογή Google Now και δοκίμασε με τις άδειες μήπως φύγει.” Δεν υπάρχει καθόλου αυτή η εφαρμογή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@georgekanapitsas Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο G που σε πάει αν έχεις αυτοί την επιλογή.” Πουθενά δεν με πάει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από spideman3: “Αυτό είναι51c90c3c574deebbc3660912408e86dd.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν υπάρχει δε εμέναa5a3565902bedd067e746c784019dee0.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “To Google now είναι.” Δεν το βρίσκω στις εφαρμογές μήπως έχει άλλη ονομασία; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επάνω αριστερά961fc580f02bbaa3e2fbcf5b277225fa.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα περάστηκε στο mi5 η καινούργια ρομ.Υπήρξε μια σύγχυση στην αρχή μέχρι να βρω και να βάλω σε μια σειρά τις εφαρμογές μου αλλά όλα καλά αρχίζω να συνηθίζω το καινούριο περιβάλλον.Υπαρχει ένα G αριστερά πάνω στην αρχική οθόνη το οποίο δεν δουλεύει πατώντας το πάει να ανοίξει αλλά κλείνει πάλι ξέρει κανείς τι είναι και πώς θα λειτουργήσει; Δεν δουλεύει πάλι ο αυτόματος φωτισμός. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα για το gemini μόνο aroma έχει αυτή την εβδομάδα; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο gemini mi5 πρόβλημα με την φωτεινότητα επέστρεψε κατά τα άλλα όλα καλά μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα στο mi5 gemini στην εκκαθάριση μνήμης δεν γράφει πλέον πόση μνήμη έχει διαθέσιμη παρά μόνο όταν κάνεις εκκαθάριση της μνήμης σου το λέει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το γράφει και στις αλλαγές της Rom Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για εμφάνιση :)” Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στο mi5 gemini στην εκκαθάριση μνήμης δεν γράφει πλέον πόση μνήμη έχει διαθέσιμη παρά μόνο όταν κάνεις εκκαθάριση της μνήμης σου το λέει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από balakof: “Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα είχα ένα θέμα σήμερα στο gemini μου έχασα κάποια βίντεο που τράβηξε εχθές πήγα να τα δω έκανε πως τα φορτώνει και μετά χάθηκαν ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μήπως φορτώθηκαν σε άλλη Φορτωτική; Έχεις δελτίο αποστολής; Μήπως προσωρινό πρόβλημα συγχρονισμού με τους server του Mi cloud; :/” Θα τους πάρω να τους ρωτήσω έχω χάσει το δελτίο όμως :p :p Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοπ…
-
Καλησπέρα είχα ένα θέμα σήμερα στο gemini μου έχασα κάποια βίντεο που τράβηξε εχθές πήγα να τα δω έκανε πως τα φορτώνει και μετά χάθηκαν ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής σε mi5 gemini και έφτιαξε και ο αυτόματος φωτισμός το θέμα που παραμένει είναι στην αλφαβήτα στις επαφές που μετά από κάποιο γράμμα με πετάει στα αγγλικά. Ευχαριστώ ομάδα! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk