Παράθεση από Mitsos_The_Great: “Γειά σας παιδιά. Ποιον θεωρείτε καλύτερο kernel; Έχω ξεκλειδώσει bootloader & έχω περάσει αυτή τη Rom xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-7-28/ .” Θα σου πρότεινα να αλλαζες ρομ και να βάλεις 6.8.4 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από bilis1234: “Νομηζω ότι το 80399 είναι το δικό μου!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι ποσταρες την φωτογραφια και κοιτουσα την δικια σου και μπερδευτηκα
Παράθεση από demakhs: “2 ώρες οθόνη, όλες λιώσιμο με παιχνίδι το πιτσιρίκι, κ υπόλοιπο μπαταρίας 78% καλά είναι?? Gtv 6.8.4+Radon 2.1=1 extra power bank!! ” τα σπαει οχι απλα καλα
Πάντως ή ελληνική μου φαίνεται καλύτερη από την κινεζική stable, είχαν την κινεζική και είχε βγάλει αρκετα προβλήματα ενώ με ελληνική έχει ηρεμησει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα θες ελληνικά ζητα το @geoanto555 να σε βοηθησει,αλλά άμα δεν σε πειράζουν τα αγγλικά μπορώ να σου στείλω το tutorial Ή ελληνική έχει την ελληνική γλώσσα και το google play προεγκατεστημένο και την υποστήριξη του forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι απλά θέλει να περάσει άλλη ρομ και από ότι κατάλαβα την ελληνικη,αλλα αν θέλει απλά την official με αγγλικά μπορεί να το κάνει εύκολα αν θέλει. Μιχαλη σου έστειλα μήνυμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “Γαζώνει........ το εργαλείο...” Είναι καλά τώρα,πρεπει να κανω κάτι άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk