Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 126.
-
Πέρασα στο mi max ενός φιλου την thunder 8.0.3, έχει αλλάξει τον ήχο κλησης σε κάποιες επαφές αλλά χτυπάει ο προεπιλεγμένος Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sm0k3: “Παράθεση από pit13: “χθες ξεκλείδωσα 2 redmi note 3 pro με stable china. Προσπαθούσα να περάσω την developer και μου έβγαζε μήνυμα couldn't verify package. Δοκίμασα με την stable και έγινε. ” Το ίδιο και εγώ, δεν μου περνούσε με τπτ dev china rom και ξεκλείδωσα με china stable. Σε Redmi 3 pro.” Και εγώ αυτό εκανα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχεις unofficial rom...Global Stable με Ελληνικά δεν υπάρχει ακόμα κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Toν εχω κανει τον ελεγχο και εχω κλειδωμενο bootloader, γι'αυτο προσπαθω να τον ξεκλειδωσω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ ποια ρομ έχεις τώρα ? Μία φώτο το about phone ? ”
-
ΜήνυμαΚατεβασα την dev rom της κινας κααι παω στο updater να την περασω και μου λεει coulden't verify package.
-
Παράθεση από cacau: “Είμαι περίπου στην 4η ή 5η φόρτιση, με την stable 8.0.1. gkalen+ τα patches του UserXP (cpu control, cpu stats κ.λ.π.). Σήμερα το πρωί 7.30' το έβγαλα από την φόρτιση και εντελώς τυχαία το ξαναέπιασα στα χέρια μου στις 13.30' - ήταν ακόμα στο 100%! Έχω βάλει και το GSam + root companion, θα το αφήσω να πάει κάτω από 20% και θα ανεβάσω screen shots... ” Τι έγινε; Κατέβηκε από 20%;;
-
τεστ
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πως δουλεύουν οι διάφορες επιλογές που έχει όταν γράφεις ένα νέο μήνυμα ” Ααα
-
τεστ
ΜήνυμαΤι τεστ ειναι αυτο;;
-
Παράθεση από Trickle: “Παίδες κάτι πρέπει να κάνουμε με το νήμα είναι πολυυυυυ μεγάλο , χάθηκα ” Ναι οντως
-
Λοιπον, χτες το πρωι κρατουσα το κινητο στο χερι μου και πηγα στην τουαλετα, τελως παντων να μην τα πολυλογω το κακο εγινε και επεσε μεσα στην λεκανη. Το εβγαλα, αφαιρεσα την μπαταρια και το εβαλα σε ρυζι οπως ειχα ακουσει. Το εβγαλα απο το ρυζι σημερα το πρωι και παω να το ανοιξω, δεν ανοιγε. Μετα εβγαλα την μπαταρια και πηγα να το ανοιξω σε twrp. Ανοιξε αλλα η οθονη αναβοσβηνε. Ξερετε μηπως τι εχει γινει?
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “Παράθεση από gkalen: “Το ερώτημα λοιπόν είναι ... Εσείς τι νομίζετε , θα είναι καλύτερα να έχουμε εδώ και να μιλάμε εδώ για όλες τις ρομ ( dev και Stable ) ή να φτιαξω άλλο τοπικ αποκλειστικά για τις Stable ????? lol” Εγώ πάλι ξέρεις τι θα πρότεινα που είμαι fun της οργάνωσης; Καινούργια κατηγορία στο forum κι μέσα threads για κάθε συσκευή. Μόνο έτσι θα μπορούμε να μη χανόμαστε και να μη διαβάζουμε με τις ώρες "άσχετα" πράγματα. Έχουμε ξεπεράσει αισίως τις 3000 posts και οδ…