Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Μίλα με πωλητή και αν σου πει μα μου, κάνε dispute στο paypal και λογικά θα συμφωνήσει ο πωλητής να το πας πίσω (με δικά σου έξοδα όμως, αλλά νομίζω δεν είναι πολλά με απλό ταχυδρομείο) και θα σου πουν είτε αντικατάσταση είτε refund στο paypal. Εννοείτε πες τους refund να ξεμπερδεύεις.Μου έχει ακριβώς το ίδιο και έκαναν refund κανονικά μόλις το παρέλαβαν στην Κίνα.
-
Factory reset
ΜήνυμαΕγώ που έσβησα internal storage ήμουν οκ. Wipe system δεν πρέπει να κάνεις γιατί βγάζει κάτι errors ότι δεν μπορεί να κάνει mount το partition. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gigadas: “Παράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από Gigadas: “Δεν ξέρω φίλε τι μπορεί να φταίει τα έχω ψάξει όλα...και σήμερα πάλι το ίδιο φορτησα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο το βγάζω από την πρίζα με 100 μπαταρία και το πρωί που ξύπνησα το βρήκα με 80... ” Ποια rom έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από Gigadas: “Δεν ξέρω φίλε τι μπορεί να φταίει τα έχω ψάξει όλα...και σήμερα πάλι το ίδιο φορτησα το βράδυ πριν πέσω για …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γιατί δεν τον έχεις περάσει...χειροκίνητα γίνεται, όχι αυτόματα :D” Στις επαφές εννοείς; Τον έχω περάσει εκεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gigadas: “Δεν ξέρω φίλε τι μπορεί να φταίει τα έχω ψάξει όλα...και σήμερα πάλι το ίδιο φορτησα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο το βγάζω από την πρίζα με 100 μπαταρία και το πρωί που ξύπνησα το βρήκα με 80...” Ποια rom έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mula: “Παράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από toniathanos: “Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α ναι, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στον snapdragon. Λογικό αφού είναι λιγότερο δυνατός και είναι στα 14mm η αρχιτεκτονική του, οπότε καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Γενικά πάντως οι snapdragon είναι πιο προσεγμένοι επεξεργαστές. Οι mtk είναι πιο πολύ ωμή δύναμη. Και κά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από toniathanos: “Επειδή μου αρέσει το πείραγμα μου λες δλδ ότι μόλις βγει xtvr nougat δεν θα μπορέσω να την περάσω στο κινητό? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το πιο πιθανό είναι οι developer και οι stable editions της miui να παραμείνουν για πάντα στο Android 6, οπότε και η XTRV που βασίζεται σε αυτές θα παραμείνει και αυτή στο 6αρι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από toniathanos: “Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α ναι, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στον snapdragon. Λογικό αφού είναι λιγότερο δυνατός και είναι στα 14mm η αρχιτεκτονική του, οπότε καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Γενικά πάντως οι snapdragon είναι πιο προσεγμένοι επεξεργαστές. Οι mtk είναι πιο πολύ ωμή δύναμη. Και κάπου διάβασα ότι η gpu του 625 είναι καλύτερη …
-
Παράθεση από toniathanos: “Κάτοχος και εγώ του note 4x με την μόνη διαφορά ότι το πήρα με τον xelio x20.Εκανα βλακεία λέτε?Εντυπώσεις αν κάποιος έχει την ίδια συσκευή? 726ed5b70cff4fe2a97b3bf47a24f6d5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο mtk είναι πιο δυνατός από τον snapdragon, απλώς αν θέλεις nougat και custom roms λίγο δύσκολα καθώς η mediatek δεν δίνει source. Είναι αναλόγως τι θέλεις. Εμένα που μου αρέσει το πείραγμα πήρα το snapdragon. Δεν νομίζω να έχεις κάπο…
-
Ειναι η Rom ok?
ΜήνυμαΚομπλέ φαίνεται, η επίσημη global stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: Αν θες κάνε και ένα check αν είναι κλειδωμένος ο bootloader, αν και κατά 99.9% κλειδωμένος θα είναι.