Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Μου βγάζει αλλά δεν την κάνει...αφού την κατεβάσω και το βάλω να κάνει update φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά αρχίζει να κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά
-
Κατέβασε την fastboot rom από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum η δική σου συσκευή είναι RN4MTKgloabal και με το SP tools πέρνα την αναβάθμιση. @Gigadas . Σε δίνω αυτή την λύση για official rom.
-
Οκ ευχαριστώ φίλε μου..
-
Με την προηγουμενη ρομ στο mido εχω θεμα καποιες φορες στον ηχο κλησης στην αρχη οταν ξεκιναει να χτυπαει στις εισερχομενες κλησεις κανει στιγμιαια διακοπη του ενος δευτερολεπτου φαινεται οταν αναβει η οθονη χτυπαει αρχικα κανει την στιγμιαια διακοπη κ συνεχιζει σαν μην συγχρονιζει; φαινεται κ στα εικονιδια για την απαντηση κ στην απορριψη κλησης σαν να εχουν κολλησει μην κανουν την γνωστη κινηση
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ζήτα αντικατάσταση, δεν κατάλαβα εάν δεν μπορούν να το φτιάξουν να σου δώσουν άλλο, αλλιώς θα το έπερνες πολύ πιο φθηνά από Κίνα, δικό τους το πρόβλημα.
Τόνισέ τους το, για την εγγύηση το πήρες από εδώ.
-
-
Ναι όντως έχει AMOLED. Ποια είναι η άποψη σου για το κινητό?
-
-
Αν ρωτάς εμένα, ένα τίμιο κινητό στις 5 ίντσες, αρκετά αξιόπιστο και με εξαιρετική αυτονομία λόγω Snapdragon.
Αλλά ας μην ξεφεύγουμε με off-topic. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα