Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Βασικά στο κέντρο του Βόλου δεν έπιανα 4g, η sim σίγουρα υποστηρίζει 4g αφού την πήρα πριν μία εβδομάδα. Ίσως να χρειάζεται ενεργοποίηση το 4g. Θα πάρω κάνα τηλ στο 13888 να δω τι παίζει. Edit: Μόλις πήρα το 13888 και όντως δεν ήταν ενεργοποιημένο το 4g και το ενεργοποίησαν. Σε λιγάκι θα δω αν πιάνω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Η cosmote δεν δουλεύει στην 800...παρα μόνο η wind...την κάρτα εσύ την έκοψες;;; Έκανε ενεργοποίηση από cosmote;;;” Βασικά επειδή είχα μια παλιά η οποία ήταν και κομμένη (πριν δεν με πείραζε γιατί το κινητό που είχα δεν είχε 4g έτσι και αλλιώς) τώρα που πήρα το 4Χ πήγα και πήρα μια καινούργια. Το μόνο μήνυμα από cosmote που μου ήρθε έλεγε ότι τα στοιχεία μου καταχωρήθηκαν επιτυχώς. Δεν έχω κάνει κάτι για ενεργοποίηση του 4g, νόμιζα γίνεται μόνο του. Στάλθηκε από το R…
-
Εγώ πάντως που έχω το 4Χ SD χωρίς την 800άρα δεν πιάνω 4G, τουλάχιστον στον Βόλο, αλλά σιγά το θέμα πραγματικά. Σύμφωνα με το speedtest μου έβγαλε 27mbs download και πάνω από 10 upload με Η+ της Cosmote. Όλα σφαίρα πηγαίνουν. Γενικά και να μην έχεις ταχύτητες 4g στο κινητό σιγά το πράγμα. Ποιος κατεβάζει πράγματα στο κινητό; 99,9% του χρόνου σερφάρισμα κάνουμε. Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν στο Βόλο η Cosmote χρησιμοποιεί την 800άρα; γιαυτό δεν πιάνω 4g ή μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω; ρωτάω γιατί η κά…
-
Και ρε παιδιά το κινητό δεν μπορεί να πάθει κάτι σοβαρό με το flashαρισμα. Ό,τι έχει να κάνει με software φτιάχνεται, ακόμη και να brickαρει υπάρχουν τρόποι να το επαναφέρεις. Ο μόνος τρόπος να χαλάσεις το hardware είναι να αλλάξεις kernel και να κάνεις overclock στο θεό... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “έχε υπόψη ότι εάν "πειράξεις" συσκευή από you (infoquest) έχεις και απώλεια εγγύησης” Αν ξανακλειδωσει bootloader θα το καταλάβουν ότι είχε πειραχτει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από snb: “Καλημέρα, Αγορασμένο το RedMi Note 4X από you.gr έχει βάλει κάποιος lineageos για να μου πει τα βήματα που χρειάζονται.” Νομίζω δεν έχει βγει (ακόμη?) lineageos για το Note 4X. Πάντως αν θέλεις να αλλάξεις rom βάλε την Ελληνική από εδώ, τουμπανη είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από qsd330: “Παράθεση από DARVOR: “πως το σιγουρεύω ότι το έχω ενεργοποιήσει??? ( η κοπελα μου με το iphone και ίδια ακριβως κάρτα από την ίδια εταιρεία - wind- έχει 4g στην ίδια ακριβώς περιοχή , ενώ εγώ έχω H+ στη καλύτερη. συνήθως είμαι με Ε ” να περασεις μια βολτα ή να παρεισ υτηλεφωνο στον παροχο σου να ρωτησεις αν ειναι ενεργοποιημενο το 4g το ιδιο τηλεφωνο εχουμε εχει 4g το 2016101 ειναι που ΔΕΝ εχει” Βασικά και το 2016101 έχει 4g απλά δεν έχει την 800αρα μπάντα. Ξέρουμε κανένα s…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από qsd330: “λεω να το ξεκλειδωσω ετσι να υπαρχει αντε να το ρουταρω τιποτα αλλο προς το παρρον. τι θα γινει οταν ερθει η νουγκατ?” Δεν κλειδώνει από μόνο του, μόνο αν στο mi flash tool επιλέξεις clean all and lock, μόνο τότε θα κλειδώσει. Τώρα όταν έρθει η ΟΤΑ δεν νομίζω να το κλειδώνει μετά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: Αν το ρουταρεις παίζει να μην γίνεται εγκατάσταση η ΟΤΑ, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από qsd330: “οχι... το εχω απειραχτο ακομα με την global.” Εννοείς να περάσεις developer official με mi flash tool? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από qsd330: “αν ξεκλειδωσω το booloaderμε το περασμα της επερχομενης nougat θα ξανακλειδωσει?” Αν εννοείς την ελληνική rom, σε εμένα που την πέρασα δεν κλείδωσε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠρέπει να χρησιμοποιήσω το twrp που έχει στο OP ή γίνεται και αυτό από το επίσημο site της twrp; γιατί είδα ότι βγήκε πιο καινούργια έκδοση. Edit: Ξεκίνησα την εγκατάσταση της πιο καινούργιας για mido με το twrp που έχει στο OP και έχει μείνει εδώ και ώρα στο "RunProgramFn took 00s" και δεν προχωράει. Πάντως το κινητό δεν έχει κολλήσει γιατί η ώρα προχωράει κανονικά και το touch δουλεύει.. Edit 2: Τα ξαναέκανα όλα από την αρχή τώρα το πρωί με καθαρό μυαλό και όλα κομπλέ. Είμαι πλέον άλλος ένας χ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Download Mi Flash Unlock Tool v1.1.0317.1 English - App - Xiaomi MIUI Official Forum” Κομπλέ, ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑπό που; Γιατί στο site της miui δεν βλέπω να έχει κάπου να κατεβάσεις πιο παλιά έκδοση. Να ψάξω ξερά στο google; Απλώς ρωτάω μήπως έχει κάποιος link από έκδοση που δουλεύει.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαίδες μου κολλάει στο 99% και λέει κάτι "binding time is too short, 1 hours". Καμία ιδέα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από captnemo: “Φίλος,με συμβουλεύει να αποφεύγω τις συχνές ενημερώσεις,γιατί λέει "ιδίως στα Xiaomi επιφέρουν πρόβλημα στην baseband(είναι το αρχείο NON HLOS.BIN) και μετά ή δεν έχεις σήμα ή αν έχεις το χάνει κάθε λίγο και λιγάκι". Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο?” Λογικά όχι, μόνο αν αλλάζει η έκδοση του baseband σημαίνει ότι το πείραξε η αναβάθμιση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το έκανε απαραίτητα χειρότερο. Όταν μου έρχεται αναβάθμιση την κάνω πάντα και δεν είχα ποτέ θέμα με …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos228: “Αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε wifi και αν συνδεθώ είτε σπιτιού ειτε εκτός Θα το παρω πίσω μια και ισχύει ακόμα η εγγύηση Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Α οκ τότε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk