Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 124.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ξανα γράφτηκε εδώ.. xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=285818#post285818 αλλά δεν ξέρω πραγματικα τι συμβαίνει. Αν googlaρεις βγάζει και κάτι περίεργα.... ” Οντως ψαχνοντας βγαίνουν περίεργα για την εφαρμογή, μέχρι και οτι ειναι backdoor της Xiaomi. Την έκανα freeze και αναλύοντας το ΑΡΚ μεσα απο τον ROΜ Toolbox, ανακάλυψα το περιβόητο analytics_core.apk (!!!) για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος: Xiaomi Can Silently Install Any App On your Device
-
TWRP tips (updated)
Obiwan - - Recoveries
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ.
-
TWRP tips (updated)
Obiwan - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδια, σορρυ που γραφω εδω αλλα ειλικρινα δεν ξερω σε ποιο thread να μπει: Στο path storage/self/primary/twrp/backups/ εχει ενα folder με 8bit ονομα που απο οτι καταλαβαίνω είναι ενα παλιό backup που το πηρα μεσα απο TWRP (Πιάνει ~5Gb) (Εχω μπει με root explorer) 1. Είναι ασφαλες να το σβήσω με το χέρι ή πρεπει να σβηστεί μέσα απο TWRP. 2. Πρέπει να το πήρα οταν εβαλα μια XTRV. Αυτό ειναι το περίφημο nandroid backup και περιέχει μόνο τα app μου, ρυθμισεις κλπ ή περιέχει και OS?
-
4.5 μέρες κράτησε η μπαταρία. Απίστευτο! Επίσης ξεχασα να πω οτι 1 διπλη εφαρμογη που εχω (Cosmote App, η μια με αυτόματη αναγνώριση δικτύου και η άλλη με credentials) δουλεύει μια χαρά. Το τόνισα, γιατί στην επόμενη ROM που βγηκε, διάβασα προβλήματα, οποτε να το έχουν υπόψη οι developers. Επισης υπενθυμίζω οτι πηγα απο beta1 στην beta2 χωρις FR.....
-
Διανύω την 4η ημέρα με αυτή την ROM (Kenzo), και η μπαταρία δείχνει οτι θα πατήσει την 5η!!! Ρεκόρ!!!
-
Μετα απο 1 ημερα, μπορω να πω οτι η ROM είναι σουπερ! Συμπεράσματα: 1. Μου εμφάνισε και μενα διπλά SMS (και μόνο στην SIM2), αλλα μετα από ένα restart το πρόβλημα εξαφανίστηκε! 2. Το APN χρειάστηκε να το περάσω απο την αρχή οπότε λύθηκε και αυτό. 3. Εχει περισσότερη RAM ελεύθερη, αν και προσωπικά πιστεύω οτι αν εχεις 3GB RAM είναι αδιάφορο αν εχεις 1.2 ή 1.5 ελεύθερα. 4. Ο συγχρονισμός κλασσικά (MIUI bug) απενεργοποιήθηκε, και τον ενεργοποίησα χειροκίνητα. 5. Γεννήθηκε (!) ενας λογαριασμός Mi Επ…
-
Πρεπει να διαβασεις τους οδηγους για τον ακριβη τυπο του κινητού σου για το πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Για το ΟΤΑ, αυτό που ξερω οτι όταν παιζεις με εγκαταστάσεις developer καλύτερα να μην χρησιμοποιείται. Αν όντως περνάει και ετσι, ας απαντήσουν οι πιο ειδικοι! Υποψιαζομαι όμως οτι απο την στιγμη που εχεις beta1 και τωρα πας σε beta2 καλύτερα κάντο με recovery και όχι με OTA.
-
Δεν θα γινει το ελα να δεις...! Για να μην γινει... ...ο bootloader πρεπει να ειναι ξεκλειδωτος.
-
Μπήκε απροβλημάτιστα, με απλό Wipe (πάνω από την XTRV Beta1 6.11.17) και χωρις κανενα πρόβλημα (πλην του γνωστου θέματος με τα APN, που επιλύθηκε όπως εχει ειπωθεί). Επειδη δεν εχω ούτως ή άλλως τα app που έχουν ειπωθει (πχ Chrome, θέματα, Default Βιντεο app) δεν εχω δει κάτι κακό εκτός απο ενα οπτικό λάθος στην ενδειξη του bandwidth. Συμπεράσματα μετα απο λίγες μέρες Παντως πάλι μπράβο στα παιδιά, μου δόθηκε και η εντύπωση οτι το install script εχει βελτιωθεί!
-
Καλη Χρονια σε όλους με Υγεία. Φορτίζει το κινητό και θα γινει δοκιμή...Αναμείνατε feedback....
-
Παράθεση από pandim1: “Μόλις περάστηκε σε RMN 3PRO KENZO, και σας ευχαριστούμε πολύ. ” Το πέρασες με απλο wipe ή με factory reset?
-
Παράθεση από blacktower: “@Obiwan μέσω εντολών δεν το βλέπει καν. ” Εκτιμώ ότι 2 τινά μπορεί να συμβαίνουν: 1. Το PC να μην βλέπει το κινητό. Τσέκαρε τους σχετικούς οδηγούς που αναφέρουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να γινει ανάλογα με τι windows εχεις και τι κινητό (συνήθως τι CPU φέρουν). Το είχα πάθει και εγώ στην αρχή (το PC δεν έβλεπε το κινητό, έκανα όλη την διαδικασία εγκατάστασης drivers απο την αρχη και λύθηκε). Οι διαδικασίες των οδηγών πρέπει να ακολουθηθούν κατα γράμμα. 2. Να έχει κολλήσ…
-
Μπες με εντολές να δεις τι λέει, είναι ξεκλείδωτος ή όχι τελικά?
-
Παράθεση από blacktower: “παιδια μια ερωτηση περασα την 6.12.22 και δουλευει μια χαρα.απλα οταν μπηκα σε fastboot για να κανω unlock τον bootloader μου σταματαει στο 50% και λεει no need to unlock this device.δηλαδη ειναι ξεκλειδωτος η ειναι σφαλμα?κατα τα αλλα παρα πολυ καλη η ρομ. ” Εγω θα τσεκαρα με fastboot εντολές (πχ fastboot oem device-info) τι πραγματικά ισχύει. Επίσης δες εδω που αναφερει κάτι ανάλογο: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔ…
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους! Διαβάζω τα περισσότερα σχόλια των περισσότερων νημάτων πρόσφατων ROM. Απο αυτά που έχω διαβάσει μεχρι τωρα, η 6.12.22 είναι η πιο "σταθερή" (αν όχι η καλύτερη) απο την σειρά 6.12.x των Developer ή κάνω λάθος? (Δεν την εχω βάλει, υπόψη)
-
Για bug σε XTRV Developer (κλειστό post) που ποστάρω? Το bugtracker είναι και για developer roms?
-
Παράθεση από spideman3: “Το S4 είναι μία συσκευή του κυκλοφόρησε το 2013 πρώτο εξάμηνο και ή cpu,ram,gps κτλπ με τα άλματα τις τεχνολογίας είναι για το " μουσείο" ” Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα. Και εγώ έχω Galaxy S4 και το άλλαξα σε Kenzo. Και τα 2 σουπερ ειναι! Προφανως το Kenzo ειναι κλάσεις ανώτερο σε επιδόσεις (Antutu ~75000 με XTRV Dev vs 36000 με CM11 στο S4) επειδή ειναι σύγχρονο όπως λες, αλλα η ποιότητα του S4 ειναι ακόμα κορυφαία. Δεν ειναι τυχαίο οτι η τιμή πώλησης ειναι παρ…