Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 142.
-
Στην global 8.5.8.0 την καινουρια Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλω μόνο το ατμός να περάσω και δεν τα κατάφερα ακόμη.....
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΩχ σορυ έχω γράψει Κατ λάθος και εδώ Για το ίδιο θεμα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν πόσταρα αλλού. Εδώ νομίζω μόνο. Τελικά ξενύχτησα και έκανα τον οδηγό του lalagr για το unbrick. Ξαναπέρασα την global... Όλα Οκ αλλά και πάλι δεν έχω το atmos. Δοκίμασα επειδή το είχα στο παλιό mi4c να κάνω με το mimove την εφαρμογή αλλά το atmos δεν πέρασε. Τώρα φοβάμαι να ξαναδοκιμάσω δεν ξέρω αν έχει μείνει και η twrp μέσα η πέρασε και πάλι η stock recovery. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μαλλον καταφερα και το μπρικαρα. Εβαλα την twrp με fastboot,τελικα αλλα τωρα δε με ανοιγει στο συστημα. Ποση ωρα ειναι στο. Μι λογοτυπο.εβαλα την 3.1.1.0 για το mido μοντελο.δουλευει αλλα δεμ με κανει επανεκινηση στο συστημα μονο σε twrp μπορω να μπω......καποα βοηθεια?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαεκανα μεχρι το twrp το περασε ανοιξε και μετα δεν ξαναμπαινει στο system εχει κολησει στο λογοτυπο mi. Ηθελα να βαλω μονο twrp για να βαλω το atmos dolby. Αλλα κολησε. Γιατι?
-
παιδια αγορασα το Redmi note 4 global 3/32 με 800αρα μπατντα. και θελω μονο να βαλω το dolby atmos. Οχι ελληνικη ρομ για να εχω Ota update. Εκανα ξεκλειδωμα bootloader αλλα προσπαθησα να βαλω twrp για να περασω μετα το dolby atmos (το οποιο δεν το βρηκα ακομα πουθενα) και δεν μπορεσα. Εβαλα μια twrp 3.0.1 νομιζω για το μοντελο nikel (ουτε ξερω αν ειναι αυτο το δικο μου). Τεσπα. Τι κανω που βρισκω το σωστό Twrp? γιατι δεν περασε με flash και fastboot? μου βγαζει παλι στην mi recovery ασχετα αν στ…
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από geotok: “Τελικα μετα απο 5 μήνες δεν καταφερα λογω κινεζικων και ιδιοτροπιών να την ρυθμισω. Πχ θελω να κανω να γραφει video η φωτο εστω στην sd οταν χτυπαει ο συναγερμός. Ουτε μεσω Gateway ουτε αυτονομα. Προσπαθω να βρω καμια εφαρμογή εκτος xiaomi να την συνδεσω ως αυτονομα για να την κανω να γραφει οταν χτπα ο συναγερμός ή οταν αντιλαμβάνεται κινηση. Τιποτα τζιφος ακομα. Εχει βρει κατι κανεις απο σας??? ” Αυτό γιατί? Δεν έχει ούτε αγγλικά? ” σε καποια…
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΤελικα μετα απο 5 μήνες δεν καταφερα λογω κινεζικων και ιδιοτροπιών να την ρυθμισω. Πχ θελω να κανω να γραφει video η φωτο εστω στην sd οταν χτυπαει ο συναγερμός. Ουτε μεσω Gateway ουτε αυτονομα. Προσπαθω να βρω καμια εφαρμογή εκτος xiaomi να την συνδεσω ως αυτονομα για να την κανω να γραφει οταν χτπα ο συναγερμός ή οταν αντιλαμβάνεται κινηση. Τιποτα τζιφος ακομα. Εχει βρει κατι κανεις απο σας???
-
Εγω παλι τα εχω ολα ....και δουλευουν οκ ....Εκτος της καμερας της Mija panorama 360 η οποια εχει πολλα κινεζικα και δεν μπορω να την ρυθμισω ασχετα αν εβαλα του macdoctor στην πρωτη σελιδα το plugin μετα απο λιγο αλλαζει και γινονται κινεζικα παλι μια απο τα ιδια αλλα και στο βαθος το μενου δεν αλλαζει ειναι παντα στα κινεζικα.....Προσπαθησα πχ να κανω ενα σεναριο οταν ειναι ανοιχτος ο συναγερμος και αντιληφθει κινηση η καμερα η οταν εστω ενεργοποιηθει ο συναγερμός να κανει καταγραφή η καμερα μ…
-
Παράθεση από anexitilos: “Παράθεση από alnikou: “geotok ολα καλά έκανα εγκατάσταση τους σταθμούς επειδή έχω ένα πρόβλημα με τα αγγλικά αν θέλεις και μπορείς κανε ένα review γενικά για το τι μπορει να κάνει το mi home ! ευχαριστώ ” youtu.be/BLAfdWXshAs ” Οτι λεει εδω το παληκαρι στο video....Τα σενάρια που μπορεις να κανεις ειναι αρκετα....και οχι μονο με μια συνθήκη μπορεις να βαλεις πχ οταν συμβαίνουν πολλα πραγματα ταυτοχρονα. Πχ ενα σεναριο που εβαλα Με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υγρασίας ειν…
-
Παράθεση από zananiro: “@geotok Βάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση του mi home από το play store και επιλέγεις Αγγλικά. Καθυστέρηση στον αφοπλισμό του συναγερμού δεν υπάρχει, θα πρέπει να το κάνεις πριν μπεις σπίτι. Ράδιο επίσης δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Βρηκα μια ακρη με το ραδιοφωνο εβαλα ελληνικο σταθμο Ρυθμος 9.49 μεσω ενος Ρώσου....που εχει κανει μια δουλεια κυριως για Ρωσικους αλλα και αλλους ξενους σταθμους....πανε απο εδω και ακολουθα τις οδη…
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΕνώ με όλα τα άλλα του Mi smart Home τα έχω βρει σχεδόν τα περισσότερα με την κάμερα έχω θεματακια. Αν δε σου έρχονται ειδοποιήσεις δες μήπως τις εχεις κλείσει κατά λάθος από τις ρυθμίσεις για την εφαρμογή. Κάνε να αποδεχετε τις ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από zisistil: “Τσέκαρε εδώ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ LINK!!!! Mi Smart Home 2.5.3_60133 English app translations - MarkH (miui-uk) - App - Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν ειναι η ιδια εφαρμογή??? η εκδοση ειανι πολυ παλια. Εδω εχει βγει η 3.9.5 απο το ποστ εδω. την οποια και εβαλα...αλλα και παλι καποια μενου στην καμερα δεν τα βγαζει αγγλικα. Να ξανακανω παλι την αλλαγη σε ποιο παλια εκδοση ..???δεν βλεπω το νοημα το ιδιο θα ειναι γιατι πηγα και σε αλλες ποιο παλιες και τιποτα τα ιδια εβγαζαν για την…
-
το περιμενω και εγω να μου ερθει ολο το πακετο...Gateway 2, μαζι με αισθητήρες κινησης , μαγνητικη , θερμοκρασίας υγρασιας, Κουμπι , και ηδη μου εχει ερθει και η camera mijia 360 panorama για να συνεργαστει με ολο το συστημα.... Ψαχνω ακομα την καμερα οκ βρηκα καποια μεταφρασμενα απο το μενου...Αλλα δεν εχω καταφερει να την κανω να δουλεψει ως motion alarm να μου στελενει ειδοποιηση στο κινητο η ακομα καλυτερα να μου χτυπαει rigtone γιατι η ειδοποιηση μπορει να μην την λαβεις υποψιν η να μην την…
-
Xiaomi Mijia 360
ΜήνυμαΠαιδια την παρελαβα και εγω....Αν και εχω θεμα με τα κινεζικα βρηκα κουτσα στραβα καποιες λειτουργιες...Αυτο που δεν μπορω να κανω ακομα ειναι να μη μου ερχονται καθε τοσο ανα 2 λεπτα ειδοποιηση στο κινητο απο την καμερα...Χτυπαει συνεχώς. Απο που το απενεργοποιούμε??? Στο setup παντως πηγα και απερνεγοποιησα την εντολη αυτη που λεει notifications alarm απο εδω αλλα και παλι μου ερχονται. Δεν ξερω αν επειδη εκανα στα σεναρια πχ εβαλα να ανοιγει να κλεινω απο εκει οταν φευγω απο το σπιτι μηπως γι…
-
Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Παράθεση από geotok: “το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα κινεζικα στην mi home app ” Με το mihome του google play. Για να κανεις σεναρια πρεπει να ειναι συνδεμενη η καμερα στο ιδιο mihome που ειναι και το smart home. κινεζικα εχω συναντησει στην καμερα αυτην την 1080 και στο ir controler.αλλ…
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “ Το my home του Play store έχει αγγλικά Sent from my m1 note using Tapatalk ” Παράθεση από zananiro: “ Έχω σενάριο όταν χτυπήσει συναγερμός να ανοίγει η κάμερα και να αρχίσει να καταγράφει βίντεο με την yi home camera. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk ” το σεναριο πως το εκανες μεσω ποιας εφαρμογής? της Mi home? η εβαλες αλλη αυτονομη που ειναι μονο για την camera? μπορεις να μου πεις πως???Αυτο ψαχνω εδω και ποσες ωρες και δεν μπορω γιατι με εχουν μπερδεψει τα …
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από geotok: “τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama. ” Το my home του Play store έχει αγγλικά Sent from my m1 note using Tapatalk ” δεν τα μεταφραζει ολα πχ στην κεντρικη σελιδα οταν εχεις τα ελληνι…
-
τελικα επειδη εχω χασει την μπαλα η mi home εχει μεταφραστει ? η οχι? και επισης τα plugin...?? Γιατι εβαλα μια καμερα και μου βγαζει παλι κινεζικα ενω εβαλα την μεταφρασμενη 3.9.5 και το Plugin το 6. 110 | αρχείο 3601.apk | 360 Mija Smart Camera | 06/09/2016 (OK) (el-en-fr-de-it-hu) για την 360 panorama.
-
Μακαρι να ερθει να εχουμε και υποστήριξη πλεον....Ετσι κι αλλιως οι αγορες απο κινα πλεον λογω τελωνειου απο Νοεμβρη και μετα γινονται δυσκολες.....Μονο θετικα μπορει να παρει καποιος την εισοδο της ετιαρείας στην Ελληνικη αγορα.