Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Γεια σας και πάλι. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή που θέλει root και BusyBox. Κάνω εγκατάσταση το BusyBox και του δίνω από το Security root access. Εγκαθιστώ την εφαρμογή που χρειάζομαι και της δίνω root access. Τρέχω την εφαρμογή και μου ζητάει η συσκευή να είναι root ή να είναι εγκατεστημένο το BusyBox. Υποθέτω λοιπόν ότι δεν είναι root η συσκευή. Απο τα σχόλια της ROM διάβασα ότι μπορώ να κάνω install το SU, όπως και έκανα. Δεν εμφανίζεται κάποιο επιπλέον εικονίδιο εφαρμογής, όπως …
-
Μπράβο στην ομάδα!!! Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα xiaomi. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις και οι αλλαγές!!!
-
Θέλοντας να προσθέσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι στο forum μας, άνοιξα αυτό το thread. Έκανα πολλές προσπάθειες να διαβάσει ο υπολογιστής (στις 20 περίπου ημέρες που έχω στη κατοχή μου) το Redmi Note 2 με διάφορες εκδόσεις του Mi Phone Manager, χωρίς όμως επιτυχία. Σταματούσε η αναζήτηση της συσκευής στο 30% Κατέληξα σε έναν συνδυασμό έκδοσης και αρχείων μετάφρασης από Κινέζικα σε Αγγλικά (δεν είναι δικά μου), που τουλάχιστον στη δική μου συσκευή φαίνεται ότι δουλεύει καλά. Θέλω λοιπόν να το μο…
-
Παιδιά καλησπέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Προσπαθώ να κάνω "καθαρή εγκατάσταση" με Mi Flash με τον αντίστοιχο οδηγό: Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) Ενώ κάνω -υποθέτω, μιας και είμαι νέοπας στα xiaomi- όλα τα βήματα, όταν πατήσω το κουμπί flash μου βγάζει το ακόλουθο error. Κατέβασα δεύτερη φορά το αρχείο της Fastboot Rom (V7) και μου έκανε το ίδιο. Παρτατήρησα ότι το όνομα της συσκευής έχει πολλά ...9 Τι δεν κάνω καλά; Ουπς!!! Θα δοκιμάσω αυτό:…
-
Καλησπέρα. Νέος κάτοχος της συσκευής εδώ και 24 ώρες!!! με φρεσκοπερασμένη τη GTV-6.1.29 Ήρθε με εγκατεστημένο το TWRP 2.8.7.0 by cloud. Αν μπώ σε recovery mode και δεν αγγίξω την οθόνη, αυτή κλειδώνει και μου εμφανίζει μήνυμα για να σύρω προς τα δεξιά για ξεκλείδωμα. Επειδή δεν μπορώ να τη ξεκλειδώσω πρέπει να βγάλω τη μπαταρία. Απενεργοποιείται αυτή η λειτουργία; Να βάλω αυτό το TWRP περνώντας το μέσω recovery;