Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 116.
-
Καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες είχα ζητήσει τη βοήθεια για ένα πρόβλημα στην καμερα του Χιαομι ΝΟΤΕ 3 προ της γυναίκας μου το οποίο δεν έκανε focus ήθελα να αναφέρω ότι με την βοήθεια σας το πρόβλημα λύθηκε με μία απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Για άλλη μία φορά ευχαριστώ όλους σας κ ιδιαίτερα το φίλο Χρηστο @pavlidisc smile.gif
-
Καλησπέρα παιδιά ή γυναίκα μου έχει ένα Χιαομι note 3 pro 2gb 16gb το κινητό έχει την miui glodal 7.3(7.3.7.0) το θέμα πιο ειναι ότι από την πρώτη μέρα ή κάμερα δεν κάνει auto focus δηλαδή δεν καθαρίζει τις φωτογραφίες επίσης όταν ανοίγει την κάμερα τα χρώματα είναι κίτρινα τη να φτάει άραγε είναι θέμα ελαττωματικής κάμερας ή μήπως θέμα ρομ αντιμετωπίζει κανένας άλλος ίδιο ζήτημα?(αν έχει απαντηθεί χίλια συγγνώμη )
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone ,έρωτα μου Καλή τύχη σε ολους
-
καλημερα παιδιά με της τελευταίες ρομ το ηχείο κ στα ringtone κ στη μουσική τριζει υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί ?
-
Καλησπερα παιδιά νομιζω η ρομ καταπίνει τη μπαταρία.έχει να προτείνει κανείς καμιά καλύτερη από τις προηγούμενες στον τομέα αυτον??
-
καλημερα παιδια για ενα mi4c ενος φιλου ποια ρομ πιστεύετε ότι είναι ή καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας μέχρι στιγμής?
-
καλημερα παιδια για ενα mi4c ενος φιλου ποια ρομ πιστεύετε ότι είναι ή καλύτερη στην κατανάλωση μπαταρίας μέχρι στιγμής?
-
αδυναμια ενεργοποιησης ''mi-4''
tom222 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυματελικα κ με την βοηθεια του bodai(χιλια ευχαριστω χρηστο)κ ολα τα παιδια που αφιερωσαν χρονο για μενα το κινητο ξυπνησε..επρεπε να κρατησω για παρα παρα πολυ ωρα το volume - + power για να μπει σε fastboot
-
tom222 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυματο κινητό το αφησα χθες όλο το βράδυ στον φορτιστεί... Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι ο φορτιστής παραμένει κρύος κ ειμαι σίγουρος ότι ο φορτιστής είναι οκ γιατί όπως έχω στην μπριζα το φορτιστεί βγάζω το mi4 βάζω το mi3 κ αυτό φορτίζει κανονικά... Αν εξαντλησουμε όλα τα ενδεχομενα μήπως πρέπει να το πάω σε κανένα τεχνικό η να κινησω διαδικασία να το στείλω πισω?
-
tom222 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαδεν κανει κατι το κινητο οση ωρα κ αν παταω να μπει κ σε recovery k se fast boot οκ το προσθετω
-
tom222 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαεχω δοκιμασει εκτος απο το δικο του που ειναι ευρωπαικου τυπου κ αλλους δυο χιαομι αλλα τιποτα δεν φταινε οι φορτιστες επεισης διαπιστωνω οτι το κινητο κ οι φορτιστες ειναι κρυοι οση ωρα κ αν τα εχω στη μπριζα...σε κινητα που δεν βγαινει η μπαταρια πως μπορουμε να ελεγξουμε αν η μπαταρια εχει προβλημα η αν φταιει κατι αλλο?
-
tom222 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμακαλησπερα παιδια να σας παρουσιασω κ εγω το προβλημα μου αγορασα ενα νεο μι4 απο το everbuying με την βοηθεια ενος συμφοριτη το εβαλα την ελληνικη ρομ την marsmalow ολα καλα στην αρχη ομως μολισ ομως καθε φορα που εκλεινα το κινητο εκανε σαν να εγκαθιστα ξανα ρομ εβγαζε την μπαρα απο κατω κ φορτωνε μεχρι που ανοιγε.προχθες λοιπον κ ενω το ειχα φορτισει 100% το ανοιγω παιζω λιγο κ το κλεινω στο 95% το επομενο πρωι που προσπαθησα να το ανοιξω τιποτα...εχω προσπαθησει τα παντα αλλαξα φωρτηστες το σ…
-
Τα γνωστά μαγαζιά ...είναι γνωστά κ για την τιμολογιακή τους πολιτικη... Προσωπικα έχω κάνει αγορες σχεδόν απο όλα τα γνωστα κ από αρκετα άγνωστα μέσω eBay κ alliexpress με λίγο προσοχή στις κριτικές που έχουν δύσκολο να την πατήσεις.Αλλα αγορές από το δίκτυο είναι πάντα υπάρχουν απρόοπτα..εγώ απλά ρωτησα για ένα συγκεκριμένο αν κάποιος ειχε προσωπικη εμπειρία
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Να μην το πάρεις! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν ήθελες να μου πεις κ το γιατί θα με βοηθούσες αρκετα
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμακαλησπερα παιδια Κάτοχος μι3.. τώρα τελευταία σκέφτομαι να κάνω το άλμα να αποκτησω το μι νοτε προ από αυτο το κατάστημα m.aliexpress.com/item/32614240…-eub6yrrBy&aff_platform=y τη θα είχατε να με συμβουλευατε γενικά
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Ότι καλύτερο στα λεφτά του Παράθεση: “ ”
-
εχουμε πάθει ψύχωση με την χιαομι μας έχει τρελάνει... Καλή τύχη λοιπον