Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 81.
-
Εγκατέστησα την καινούρια rom και παρατήρησα μια διαφορά με την προηγούμενη,τώρα για να γυρίσεις στην αρχική σελίδα πρέπει να πατήσεις το home button και δεν γυρνάει μόνο με την επαφή όπως ήταν πριν και ανάποδα το ξεκλείδωμα γίνετε τώρα με επαφή.
-
Παιδιά βρήκα μάλλον γιατί δεν παίρνει αλλά δεν ξέρω πως να το διορθώσω,πρέπει να δώσω δικαιώματα να κάνει κλήσεις με το Mi home που κατά λάθος είχα πατήσει να μην μπορεί.
-
Όταν επιλέξεις αριθμό δεν κάνει κλήση,όταν επιλέξεις φάκελο τον ανοίγει βλέπεις τα τηλέφωνα που έχει μέσα και κάνει κλήση κανονικά
-
Σου βγάζει να επιλέξεις αν θες να κάνει κλήση ή να ανοίγει ο φάκελος,το πρόβλημα είναι όταν επιλέγεις να σου κάνει κλήση γιατί αν επιλέξεις να σου ανοίγει ο φάκελος δουλεύει.Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το τηλέφωνο με το Mi3 που είχα δούλευε κανονικά. Χρήστο το κάνω τώρα αυτό που λες αλλά έτσι να το δούμε γιατί δεν δουλεύει και το άλλο.
-
Ρε παιδιά ξέρω μου έχει γίνει ΄καημός΄με τις γρήγορες κλήσεις αλλά ήταν πολύ βολικό, έβαζες μια επαφή και με ένα πάτημα έπαιρνες τηλ. χωρίς να ψάχνεις σ΄όλη την λίστα και ποιο από τα τηλ. θες κλπ,γι' αυτό ρωτάω και το ψάχνω μήπως βρεθεί καμιά λύση.
-
Και με το widget το ίδιο κάνει,δεν παίρνει τηλέφωνο.
-
Μηπως κοίταξε κανένας το πρόβλημα με τις ταχείες κλήσεις;
-
Να ρωτήσω κάτι ,έχεις την δυνατότητα να βάλεις μια επαφή στην αρχική οθόνη και πατώντας απάνω της να σου κάνει κλήση, κάπου λοιπόν υπάρχει μια ρύθμιση που το ορίζει αυτό γιατί εμένα δυστυχώς ενώ την ώρα που βάζω την επαφή λέω για απ΄ευθείας κλήση όταν πάω στην αρχική οθόνη και πατάω την επαφή δεν κάνει τίποτα.Μήπως ξέρετε που μπορεί να είναι αυτη η ρύθμιση γιατί ήταν πολύ βολικό;
-
Είμαι σε αναμονή δεν το βιάζομαι αλλά μετά την ταλαιπωρία 'όποιος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι' που λέει και η παροιμία
-
Μετά τη ταλαιπωρία που είχα με το brick.αρισμα του κινητού τώρα πια έχω μια αγγλοκινέζικη rom Stable 8.0.5.0(MAACNDH),έκανα και την αίτηση για ξεκλείδωμα και υπάρχει κάτι που αναρωτιέμαι,όταν με το καλό ξεκλειδώσει ο bootloader θα μπορέσει να μπει η ελληνική γιατι όποια και να προσπάθησα να βάλω μετά την stable έβγαζε σφάλμα εγγατάστασης