Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 158.

• @mula χρησιμοποιώ ρουτ απτό 1ο android που είχα (2009) ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα το L speed και το έχω βάλει σε battery profile αν είχα και xposed ίσως έβγαζα κανένα μισάωρο παραπάνω με το Amplify. Είμαι στην τελευταία g stable 9.5.8.0 Δεν έχω ενεργοποιησει καμία εξοικονόμηση και έχω καμία 10αρια εφαρμογες ενεργές στο start up και ενεργές τις ειδοποιήσεις για ενεργοποίηση οθόνης και led Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόνιμα συνδεμένο το Mi band και τα BT sport headsets της xiaomi. Όλα ανοιχτά gps δεδομένα wifi .d2f78958d4a470dad8aa9f2f3c9d3181.jpgb76e1f9d4f950d9d56fc47a85596ba75.jpgc7c0ea32970cf415572f62a9b1d20cd3.jpg0b73e24b5b3c25687263ee79e18a3d16.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @mula καλώς ήρθες πίσω Αυτούς τους χρόνους βλέπω εγώ στην 9.5.8.0 Glob. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

masterismos - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από bandit650: “καμια προταση; εχει παρει κανεις type c to mini usb που να ειναι για φορτιση και δεδομενα;; κυριως για otg το θελω.” Δε ξέρω αν λες το otg αλλά έχω πάρει από Κίνα κάτι φτηνιαρικα που ήταν από mini usb σε type c ανταπτορακι και typec σε usb για το otg. Δε το πολύ χρησιμοποιώ αλλά θυμάμαι πως είχα κατεβάσει άλλον expolrer από το store και το βρήκε κανονικά και στο twrp recovery το είχε δει. Type C to Micro USB Type C to USB 2.0 Female Adapter OTG Converter Set for OnePlus …

• RE:

Μήνυμα

Δε μπαίνεις διότι τα gestures έχουν επιλογές Πίσω Home Και home long Απτην στιγμή που δεν έχεις κουμπιά και δε μπορείς να ρυθμίσεις το κουμπί menu δε μπορεί να σου δώσει την επιλογή που θες. Πρέπει να βάλεις πάλι τα on scrren buttons η να κατεβάσεις από το playstore κάποια εφαρμογή που ρυθμίζεις τα gestures τι να κάνουν. Βέβαια αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και ίσως κολλήματα καμία φορά μιας και δεν είναι βελτιστοποιημένα .Παράθεση από markito: “Παράθεση από chrisnik: “…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bandit650: “τελικα με ετρωγε το χερι μου και εβαλα τη global dev. αν στησω τωρα το τηλεφωνο και αργοτερα θελησω να το ξεκλειδωσω και να βαλω ρεκοβερυ θα τα χασω ολα και θα πρεπει να τα βαλω ξανα απο τη αρχη;;” Όταν ξεκλειδωνεις κάνει factory reset αν θυμάμαι καλα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Firem@n το module για την gcam είναι universal

• @nikosprov Ξεκιναμε...μιας και έχω όρεξη Για την google camera κατέβασε από το magisk το module Pixel Experience και κάνε επανεκκίνηση. Μετά εγκατεστησε το Gcam και είσαι έτοιμος. Τα modules στο magisk δε λειτουργούμε σε όλες τις συσκευές. Κάθε module κάνει κάτι διαφορετικό αν δε το χρειάζεσαι αυτό που σου προσφέρει μη το εγκαταστήσεις. Θα σου πρότεινα να βάλεις το Google experience και το Youtube vanced. Παρακάτω θα σου δώσω Λίνκολν για gcam και dolby atmos. Τα θέματα λόγο πρωσοπικων δεδομένων …

• RE:

masterismos - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIXTRIK: “Παιδες μια ερώτηση,στην V9.5.6 σε Mi MIX2 υπάρχει face unlock?(ρυθμίσεις-κλείδωμα οθόνης&κωδικός-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ).Μας το έδωσαν στις 8.3.22 και 8.3.29 και μέτα εξαφανίζολ...” Το face unlock υπάρχει μόνο στην china Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να συμπληρώσω και να διευκρινίσω πως στην global stable ειχα το πρόβλημα με το wifi μετα από magisk. Στην stable την δικιά μας δεν ανοίγει ποτέ από την αρχή της εγκατάστασης. Εκανα ολα τα wipe και data εκανα εγκατάσταση την rom xtrv οχι aroma εκανα wipe data επανεκκίνηση μόλις έβγαλε το miui logo μπηκα πάλι ρεκοβερυ ξαναπέρασα την ρομ και έκανα reboot χωρις να κάνω πάλι τπτ wipe. Να επισημάνω πως η τελευταία dev οπως είπα δουλεύω καλά.

• Mi Mix 2 Δεν ανοιγει το WIFI. Στην Global Stable υπηρχε αυτο το προβλημα αλλα μετα απο επανεκινηση/εις επερνε μπρος. Ακουλουθησα πιστα τις οδηγειες. Η DEV των προηγουμενων ημερων δουλευε σωστα.

• Official TWRP για το MI MIX 2 Xiaomi Mi Mix 2

• @Polizos Πολλοί χρήστες κάνουν παράπονα για την μεγάλη κατανάλωση του Android Oreo. Εγώ είμαι με μόνιμα Mi band 2 συνδεμένο 3-4 ώρες μουσική σε Mi BT ακουστικά απενεργοποιημένα όλα τα battery saver και όλες οι ειδοποιήσεις ενεργοποιημένες από το πρωί 10 η ώρα μέχρι και τώρα 12 το βράδυ έχω 25% μπαταρία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κρατήσει όλη μέρα η συσκευή και να μην με εγκαταλείψει. Βέβαια πάντα υπάρχει έτοιμο το Mi Powerbank.

• @Polizos πάντως αυτοί οι χρόνοι είναι πολύ καλύτεροι από άλλες Ναυαρχίδες σε oreo.

• @longus ποια ρομ φοράς?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilios: “καλησπερα Νεος κατοχος mi mix 2 Δυο εφαρμογες (η radar beep,και gr caller id) δεν μου εμφανιζουν ειδοποιηδεις οταν το τηλεφωνο ειναι σε αδρανεια η σε οθονη κλειδωματος. Οταν ειμαι στην αρχικη οθονη ερχεται η ειδοποιηση κανονικα Στις προηγουμενες συσκευες που ειχα (one plus,samsung klp) αφυπνιζοταν κανονικα και εβγαζε την οθονη ειδοποιησης της εφαρμογης Απο τις εφαρμογες αυτες εχω εκχωρησει ολες τις αδειες που ζηταει Τι μ[πορει να φταιει? Ξερει κανεις? global stable 9.5.6.0 …

• Παράθεση από thanostonia: “Παράθεση από thanostonia: “Μπορώ να περάσω gcam χώρις να είμαι rooted? Τώρα είμαι με την 8.4.12 global dev. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παίδες καμία βοήθεια? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι πρέπει να είσαι rooted

• RE:

masterismos - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από hajis: “Καλησπέρα παιδιά , υπάρχει τρόπος να βάλω και να δουλεύει σωστά το Magisk στην rom 9.5 (μέχρι την 9.2 έπαιζε μια χαρά) ; Το κινητό είναι Redmi note 4 Snapdragon 4GB ram.” Εμένα Mi Mix 2 με 9.5 δουλεύει μια χαρά. Απλή εγκατάσταση του magisk zip.