Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
καμια προταση; εχει παρει κανεις type c to mini usb που να ειναι για φορτιση και δεδομενα;; κυριως για otg το θελω.
Type C to Micro USB Type C to USB 2.0 Female Adapter OTG Converter Set for OnePlus 5 S8 Xiaomi 6
Type C to Micro USB Type C to USB 2.0 Female Adapter OTG Converter Set for OnePlus 5 S8 Xiaomi 6 Sale - Banggood.com
Αυτο έχω πάρει και είναι μεταλικα.
Δε ξέρω με ποιον συνεργάζεται η ομάδα και αν το λινκ απαγορεύεται αλλά μπορείς να βρεις και σε άλλα site.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
@Octaviastikos
Αυτές είναι από φίλο πού το έχει με την official stable. Εγω την εχω βάλει με clean install. Θα στείλω τούς χρόνους αύριο λογικά.
Πάντως για την χρήση που του κάνουμε δε την λες και καλη την μπαταρία νομίζω.. -
Εγώ πάντως κάνοντας ακριβώς την ίδια χρήση που έκανα στο hennessy, περνάω πλέον σχεδόν 3 μέρες με μια φόρτιση όταν στο hennesy περνούσα μιάμιση. Το φορτίζω Δευτέρα πρωί π.χ. και μετά ξανά Τετάρτη απόγευμα ενώ πριν από Δευτέρα πρωί ήθελε πάλι φόρτιση Τρίτη μεσημέρι. Να τονίσω ότι δεν παίζω παιχνίδια και δεν έχω fb να είμαι όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέριWinners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H chief έγραψε:
Το φορτίζω Δευτέρα πρωί π.χ. και μετά ξανά Τετάρτη απόγευμα ...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H chief έγραψε:
Εγώ πάντως κάνοντας ακριβώς την ίδια χρήση που έκανα στο hennessy, περνάω πλέον σχεδόν 3 μέρες με μια φόρτιση όταν στο hennesy περνούσα μιάμιση. Το φορτίζω Δευτέρα πρωί π.χ. και μετά ξανά Τετάρτη απόγευμα ενώ πριν από Δευτέρα πρωί ήθελε πάλι φόρτιση Τρίτη μεσημέρι. Να τονίσω ότι δεν παίζω παιχνίδια και δεν έχω fb να είμαι όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέρι -
Να άλλη μια καθημερινή χρήση...και είμαι ακόμα στο 36%...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H mula έγραψε:
Στείλε μας φωτο αν μπορέσεις
Winners find a way, losers find an excuse -
Ο/H chief έγραψε:
Ο/H mula έγραψε:
Στείλε μας φωτο αν μπορέσεις
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Να άλλη μια καθημερινή χρήση...και είμαι ακόμα στο 36%... -
Με battery saver συνέχεια ανοιχτό. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο onscreen time.
-
-
Ο/H masterismos έγραψε:
Ελπίζω η επόμενη beta να είναι καλύτερη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0