Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-158 από 158.

• Καλημέρα παιδιά. Η τελευταία XTRV 7.1.5 δεν μου δουλεύει το 4G. Έχω κάνει κάτι εγώ η φταίει η Rom? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ψηφισα με το ίδιο username... masterismos. Που να μας φτάσει το Βιετνάμ. Την πρωτιά την έχουμε.

• RE:

masterismos - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από manwlis77: “οταν ένα κινητό φάει τούμπα όλα να τα περιμένεις. Ειδικά όταν έχει βάρος 200 γραμμάρια” Μου έχουν λείψει τα παλιά Νοκια... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μετά από 2 βδομάδες χρήση το Mi5s Plus κάτω δεξιά σαν να ξεκολλησε η οθόνη δλδ όταν πιέζω την γωνία δίπλα από το back button κάνει κλικ. Έφαγε μία μικρή τουμπιτσα από το κρεβάτι και έπεσε με την πανω δεξια γωνία αλλά δε ξέρω πως έγινε. Δε το περίμενα αυτό. Είναι το πρώτο μ xiaomi. ΥΓ. Καλή Χρονιά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά τι γίνεται με το image stabilization. OIS δεν έχει άλλα κάπου διάβασα για Digital Image Stabilization. Έχει ακουστεί αν έρθει σε κάποιο μελλοντικό update? Μιλάω για το Mi5s plus. Με άλλες camera apps δουλεύει καλά πάντως αποτι είδα σε κάτι βίντεο. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kikos7: “Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση Με τι ρομ σου είχε έρθει;” Global stable Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kikos7: “Καλησπέρα στη παρέα του xiaomi-miui.gr! Αν και μέλος εδώ από ποιο παλιά, κάτοχος xiami συσκευής ευελπιστώ να γίνω τις προσεχείς ημέρες όταν ξεκολλήσει το Mi5s μου από το Κ.Δ.Αττικής που είναι εδώ και 4 ημέρες. Σύνολο από την παραγγελία από vickmall έχουν περάσει 25 μέρες και νομίζω πως πλέων είμαι στη τελική ευθεία για παραλαβή! Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω με το που το πάρω... Καλώς, κακώς μάλλον, το ζήτησα με Ελληνικά και όχι official rom. Διάβασα τους οδηγούς (εν…

• Όλα έτοιμα παιδιά πριν μία ώρα πήρα το sms ξεκλειδωματος πέρασα και xposed super su τώρα θα το χαρω και θα του πιω το αίμα. Πάει σφαίρα παντως. Έπρεπε να πάω σε Xiaomi νωρίτερα θα μου έμεναν και χρηματα.8ee0358754cc8713c24e6c9a5b1852d2.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutsou: “Παιδιά μια ερώτηση, επειδή περιμένω και εγώ το κινητό: για να ζητήσεις ξεκλειδωμα του bootloader απαιτείται να έχεις στην κατοχή σου το κινητό? Σου ζητάει κάτι δηλαδή από το κινητό, κάποιο imei κλπ? Εάν δεν θέλει τίποτα να το ζητήσω από τώρα, έτσι ώστε όταν έρθει να είμαι μάχιμος 8)” Αυτή τη βλακεία έκανα εγώ. Μόλις το πήρα τότε θυμήθηκα το unlock οπότε κάνε από τώρα την αίτηση. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε αλάνια έχω δύο μέρες που έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader στο mi5s plus και δεν έχω πάρει απαντηση. Πόσο κρατάει συνήθως? Θα τρελαθώ χωρίς root. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το mi 5s plus 4/64 μαζί με το mi band 2 χωρίς τελωνείο. Έχει την stable global από ότι διάβασα πρέπει να κάνω unlock τον bootloader γιατί δοκίμασα έτσι μέσω adb να περάσω twrp και έβγαλε fail. Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος η πρέπει να περιμένω να πάρω έγκριση από xiaomi ? Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “ή αλλιώς μεγάλη ελεύθερη μνήμη = μνήμη που δεν την χρειάζεσαι = έδωσες άσκοπα λεφτά παραπάνω :)” Σε αυτό θα συμφωνήσω 318 με τα 4 gb ram το πήρα δεν άξιζε να δώσω 100 παραπάνω για το 6/128 Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Παράθεση από masterismos: “Καλημέρα. Δευτέρα παραλαμβάνω mi 5s plus 4/64 black. Λογικά δε πέρασε τελωνείο αφού μου ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω από το ταχυδρομείο της περιοχής? ! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Που το βρηκες το 4/64; Βγαινει τετοιο;” Βεβαίως υπάρχει Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από knight666: “Λογικά δεν πέρασε τελωνείο αλλά... μου 'χει τύχει να πληρώσω στο ταχυδρομείο το ποσό που όρισε το τελωνείο κ έμεινα μαλάκας! Φυσικά το πλήρωσα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή.” Χωρίς να γράφει κάτι το χαρτί? Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Δευτέρα παραλαμβάνω mi 5s plus 4/64 black. Λογικά δε πέρασε τελωνείο αφού μου ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω από το ταχυδρομείο της περιοχής? ! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gto: “Ερώτηση, σε τι νόμισμα τα παραγγέλνετε ; Δολάριο η ευρώ ; Έχω προσέξει ότι βάζουν ένα μικρό φέσι οι κινέζοι στην μετατροπή αλλά δεν ξέρω οι ελληνικές τράπεζες τι παίζουν.” Με PayPal εγω όσο έγραφε σε ευρώ πληρωσα Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ronin13: “Νωριτερα σημερα τσακωθηκα με το banggood, γιατι το 4/128 μου επρεπε να ειχε σταλει χτες. Δηλωνουν οτι εχουν θεμα με τον προμηθευτη και δεν ξερουν ποτε θα εχουν στοκ. :mad:” Το ίδιο και εμένα με το geekbuying έπρεπε να σταλθεί απτή προηγούμενη βδομάδα. Είναι σε έλειψη είπαν. Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gto: “Παράθεση από taksidiotis: “Λογικά με χρήση μόνο wifi έτσι? Τώρα πού το εδωσα βγήκε η stable? Βασικά το εδωσα για να το πάρω σε μαύρο και τώρα δουλεύω ένα Gemini.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Join the club με το μαύρο, δεν το βλέπω να το έχουμε πριν τα Χριστούγεννα :(” Καλησπερα. Πρωτη φορά παίρνω κινεζο. ερχόμενος από s7edge Εγώ πήρα το mi5s plus 64gb 11/11 στα 316€ προσφορά. Ακόμα να σταλει. Γιατί να μην το έχουμε πριν τα χριστουγεννα? Μη μου λες τέτ…