Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.

• Έχω σωστή rom? [SOLVED]

pontios.gk - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Xristos Xristidis: “ ” Παράθεση από Xristos Xristidis: “καταλαβαίνεις από τις ερωτήσεις μου πόσο άσχετος είμαι.... Αύριο θα προσπαθήσω να αλλάξω ρομ...για αρχή σήμερα έβαλα τους Drivers.. Σας ευχαριστώ και πάλι... ” μην στεναχωριέσαι..τα παιδιά είναι κομάντος θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα τηλέφωνο jet..στο λέω εκ πείρας..

• με ανοιχτό μόνιμα το wifi και τό bluetooth και καμιά 1-2 ώρες ιντερνέτ στο τέλος της ημέρας βρίσκεται περίπου στο 35%-40%

• Παράθεση από makisfz: “παιδες τι λετε να κανουμε μια συναντηση θεσσαλονικη και θεσσαλια καπου στην Πιερια παραλια κατερινης,πλαταμωνα να μερασουμε καπως την αποσταση.Εσυ τι λες χρηστο @derveni ; ” να το κάνουμε όπως το φυσικό αέριο δηλαδή

• Μπράβο παιδιά..εξαιρετική προσπάθεια...ελπίζω τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τις προσδοκίες σας και να είναι ακόμα καλύτερα.. You'll Never Walk Alone images

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Redmi Pro unlock problem

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Μήπως έχει άλλο όνομα; ” recovery.img (Αρχείο εικόνας δίσκου (.img)) =============== Απρ 28th 2017, 5:34pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Βάλε ένα team viewer και στείλε μου σε πμ id %& pass να το ξεπετάξουμε, γιατί πρέπει να κάνω και format στο pc ” ευχαριστω πολυ παιδες..Ανεστη κερναω φραπεεε.και τριγωνα.

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “ωραίος. ” μαλ....ες C:\adb>fastboot flash recovery recovery.img error: cannot load 'recovery.img'

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ωραία άρα ξεκλείδωσες επιτυχώς τον bootloader. Η επόμενη κίνησή σου είναι να περάσεις την ελληνική ROM ακολουθόντας αυτόν τον οδηγό: => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. ” C:\Windows\system32>cd C:\adb C:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * JR6TA6JV9SDUHQS4 device C:\adb> μέχρι εδώ καλά πάω?

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πες διεύθυνση και θα δεις λαοθάλασσα από κάτω από το παράθυρο Υπομονή και θα μπει και η Ελληνική ” είμαι σε ηλικία που η υπομονή ειναι λίγο δυσεύρετη..

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ωραία άρα ξεκλείδωσες επιτυχώς τον bootloader. Η επόμενη κίνησή σου είναι να περάσεις την ελληνική ROM ακολουθόντας αυτόν τον οδηγό: => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. ” σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...ελπίζω να τα καταφέρω...γιατί διαφορετικά θα γίνει ιπτάμενο..

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Έτρεξες την παλιά έκδοση και έφτασε στο 100%; Βοήθησέ με λίγο. ” ναι..και ο bootloader εμφανίζεται έτσι... (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: omega (bootloader) version-preloader: (bootloader) version: 0.5 all: Done!! finished. total time: 0.156s

Μήνυμα

ήταν κλειδωμένος..άλλα με την πιο παλιά έκδοση που είπες τώρα φαίνεται έτσι.. (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: omega (bootloader) version-preloader: (bootloader) version: 0.5 all: Done!! finished. total time: 0.156s =============== Απρ 28th 2017, 4:06pm =============== Ja, ich bin sehr verwirrt

Μήνυμα

παμε απο την αρχη...εχω το Redmi pro (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: omega (bootloader) version-preloader: (bootloader) version: 0.5 all: Done!! finished. total time: 0.156s forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35332/

Μήνυμα

συγνώμη άλλη εικόνα ήταν...η παρακάτω ειναι η σωστή... (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: omega (bootloader) version-preloader: (bootloader) version: 0.5 all: Done!!

Μήνυμα

OUswQK+oGXrKt3UrmTDSABLv2U4xhpDlTeKbCnBt1OFbvrpez11Sy4C0t5HmlyAxI1wXfyK7MmVDOg8oGZCyz32KeYWAgOvhWiYNQ3ZLq7nxygxIaYKYLE8RgQBXpfLxNTONnJpcqciAtLebZvghEOAe8IAIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAoMUfJkrd7xTGOpkAAAAASUVORK5CYII= φαίνεται να έχει ξεκλειδώσει με την παλαιότερη έκδοση...αλλά όταν πάω να περάσω THN xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRV_7.4.20 H την miui_HMPro_7.4.20_4096478b2a_6.0 μου βγάζει το μνμ Αδυναμία επαλήθευσης του πακέτου ενημέρωσης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35331/

Μήνυμα

την Τρίτη παρέλαβα το Redmi pro με κλειδωμένο τον bootloader εκανα την αιτηση στην hiaomi και μου εβγαλε μνμ να περιμενω μεχρι 10 ημερες..σημερα ετρεξα την εφαρμογη miflash unlock και όταν φτάνει στο 99% μου βγάζει μνμ << Binding time is too short,Less than 9 hours >>..ξέρει κάποιος τι θέλει να πει ο ο ποιητής και τι πρέπει να κάνω εγώ γιατί είμαι και σε ηλικία εμφράγματος

• ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ?

pontios.gk - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Καλημέρα , μήπως μπορείτε να μου προτείνετε ποιο από τα δυο κινητά να πάρω, XIAOMI REDMI NOTE 4 (64GB) η XIAOMI REDMI PRO (64GB)