Διαφήμιση

[XTRV - AROMA] Άρχισε η διανομή των πρώτων XTRV ROM με AROMA Script.

• nice nice nice... θα περαστεί το απόγευμα... :D
      «Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
      Henry Ford

Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... :D
    • νταξ αυτο εχει καταντησει ειρωνια.....
      χεχεχεχε.....
      Να εχεις μια συσκευη 2 ετων....
      και να μη σε αφηνουν να τη βαρεθείς!!!!
      φοβερη δουλεια παιδια!!!
      ενα ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...!!!!

Xiaomi redmi note2...

VIP done....
      waiting for link.....
      let's play!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Μπράβο παιδιά..εξαιρετική προσπάθεια...ελπίζω τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τις προσδοκίες σας και να είναι ακόμα καλύτερα..

You'll Never Walk Alone
      You'll Never Walk Alone

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Όλα καλά σε Redmi Note 2 αν και δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση...δεν είχα χρόνο. :)
      NasDriver τι διαφορα εχει το clean install απο την εγκατασταση που κανουμε καθε Παρασκευη;
      το mail με το λινκ ερχεται σε μνμ πμ στο προφιλ ή στο e mail που εχω δωσει κατα την εγγραφη;
      ειμαι ανυπομονος ....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H myst77 έγραψε:

οι συσκευές που έχουν αυτή την έκδοση με aroma θα το έχουν και απο αυτή τη παρασκευή σε σταθερή βάση;
      Όχι.

Όταν είναι έτοιμα όλα, και δοκιμασμένα ότι είναι Free από Bugs, τότε θα τις δώσουμε επίσημα στην κυκλοφορία.
      Πιστεύω μέχρι το τέλος του μήνα να είμαστε έτοιμοι. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H redSparrow έγραψε:

Να κάνω μια ερώτηση μιας και είδα πώς κατά την εγκατάσταση στην επιλογή "προσαρμοσμένη" μπορούμε να επιλέξουμε τι θα εγκατασταθεί.
      Υπάρχει δυνατότητα (είναι εφικτό;) να περάσουμε άλλα apk αντί των αντίστοιχων stock, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ενημερώσεις;
      Πχ αντί για το stock launcher να έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε τον nova (χωρίς τον stock);

Ευχαριστώ
      Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα για τον απλούστατο λόγο ότι, όπως σε όλες τις ROM ακόμα και σε μη Xiaomi συσκευές, κάποιες stock εφαρμογές είναι αναπόσπαστα "δεμένες" με τη ROM. Μπορεί δηλαδή να επιλέξεις από το Play Store να χρησιμοποιήσεις τον δικό σου dialer, ή τη δική σου εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απεγκαθίσταται η stock, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε force close και άλλα προβλήματα, πχ για το παράδειγμα που αναφέρεις, ο default MIUI launcher είναι αναπόσπαστα "δεμένος" με τα θέματα (themes) καθώς και με την αλλαγή wallpapers. Αυτή τη λειτουργικότητα δεν μπορεί να την υποκαταστήσει ο Nova ή άλλος third party launcher. Είναι διαφορετική κατάσταση με την επιλογή εφαρμογών πληκτρολογίου ή έστω ρολογιού/ημερολογίου και φυσικά οτιδήποτε εγκαθίσταται στο /data και δεν επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα το σύστημα.
    • καλημερα σε ολους!!!!
      non rooted AromaROM up and running στο redmi note 2 εδω κ 12 περιπου ωρες...
      του ηπια το αιμα σε καθε χρηση εκτος: 4g, gaming mode, και camera φωτο-βιντεο.
      παρατηρησεις:
      1.στη μπαρα ειδοποιησεων εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο ολες τις εφαρμογες αλλα η μοναδικη που δεν μου ανοιγει με ταπ ειναι το messenger. ολες τις αλλες τις δουλευει κανονικα.
      2.διαφορα στις θερμοκρασιες που αναπτυσει η συσκευη ζεσταινεται λιγο γρηγοροτερα και περισσοτερο αλλα δεν πιστευω οτι ειναι μονο η ρομ υπευθυνη.
      3.τη μπαταρια την παει ζουμι...
      ηδη μεχρι να γραψω αυτο το ποστ εχει φτασει στο 88% απο πληρως φορτισμενη....
      χωρις δεδομενα και με φωτεινοτητα τερμα χαμηλα κ κλειστες τις εφαρμογες στο παρασκηνιο(αυτες που μπορω να κλεισω)

θα ηθελα να κλεισω με μια ερωτηση:
      Στην καρτα sd μου εχω ενα φακελο με apk που εχω κατεβασμενα και ειναι βασικα για μενα ως χρηστης!!!
      θα υπρξει η δυνατοτητα να μπορουμε να επιλεξουμε κ εφαρμογες απο εξωτερικο χωρο ωστε να εγκατασταθουν με τη ρομ;
      και θα μπορει καποιος χρηστης να παραμετροποιησει τη ρομ προσθετοντας τα δικα του apps με unzip κ zip τη ρομ;

keep surprising us team miui Hellas
      [label]τα apps για τα οποια ρωταω, ειναι εφαρμογες αγορων,τραπεζικες,χαρτες κτλ.
      δεν θελω να αντικαταστησω εφαρμογες... θελω να προσθεσω τις δικες μου αναγκαιες...[/label]
    • Οι εξελίξεις είναι καταιγιστιές!!!
      Αν και έχω μείνει πίσω, (7.3.16), σύντομα θα κανω τα Backup που χρειάζομαι, ώστε να είμαι έτοιμος για την μεγάλη αλλαγή στο kenzo μου.
      Τα μπράβο και τα ευχαριστώ μπορεί να είναι λίγα για ότι κάνετε αλλά πρέπει να δίνονται...

Ο/H spi8askap έγραψε:

Στην καρτα sd μου εχω ενα φακελο με apk που εχω κατεβασμενα και ειναι βασικα για μενα ως χρηστης!!!
      Θα υπρξει η δυνατοτητα να μπορουμε να επιλεξουμε κ εφαρμογες απο εξωτερικο χωρο ωστε να εγκατασταθουν με τη ρομ;
      και θα μπορει καποιος χρηστης να παραμετροποιησει τη ρομ προσθετοντας τα δικα του apps με unzip κ zip τη ρομ;

keep surprising us team miui Hellas
      [label]τα apps για τα οποια ρωταω, ειναι εφαρμογες αγορων,τραπεζικες,χαρτες κτλ.
      δεν θελω να αντικαταστησω εφαρμογες... θελω να προσθεσω τις δικες μου αναγκαιες...[/label]
      Θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω αν θα μπορούν να γίνονται αυτά στο μέλλον...
      Προσωπικά χρησιμοποιώ αρκετές εφαρμογές εκτός PlayStore, οπότε η δυνατότητα εγκατάστασης .apk θα ήταν πολύ χρήσιμη. Ιδανικά από την εξωτερική μνήμη (επιλέγοντας τα .apk που θέλουμε να εγκατασταθούν) ή (αν αυτό δεν είναι εφικτό) μέσα από παραμετροποίηση της ROM. Βάζοντας π.χ. τα .apk που θέλουμε σε κάποιο φάκελο μέσα στη ROM.
      Με το βλέμμα στη Marinaleda...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα για τον απλούστατο λόγο ότι, όπως σε όλες τις ROM ακόμα και σε μη Xiaomi συσκευές, κάποιες stock εφαρμογές είναι αναπόσπαστα "δεμένες" με τη ROM. Μπορεί δηλαδή να επιλέξεις από το Play Store να χρησιμοποιήσεις τον δικό σου dialer, ή τη δική σου εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απεγκαθίσταται η stock, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε force close και άλλα προβλήματα, πχ για το παράδειγμα που αναφέρεις, ο default MIUI launcher είναι αναπόσπαστα "δεμένος" με τα θέματα (themes) καθώς και με την αλλαγή wallpapers. Αυτή τη λειτουργικότητα δεν μπορεί να την υποκαταστήσει ο Nova ή άλλος third party launcher. Είναι διαφορετική κατάσταση με την επιλογή εφαρμογών πληκτρολογίου ή έστω ρολογιού/ημερολογίου και φυσικά οτιδήποτε εγκαθίσταται στο /data και δεν επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα το σύστημα.
      Ευχαριστώ. Λογικό αυτό που λες αλλά αυτή η χαώδης αρχική οθόνη, τρελαίνει κόσμο...
      (computerrage)