Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.

• κλειδωμενος bootloader?

Koulis21 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Capamble: “Από vickmall .πιστεύω σε 5 μέρες να παραλαβω λόγο του ότι επελεξα express αποστολη ” φιλε μου με την express αποστολή πληρωσες παραπάνω ; Θα υπάρχει θέμα τελωνείου ;

• Χiaomi Power Banks

Koulis21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Κατοχος piston 3 είναι πόλυ καλά για τη τιμή τους , αξίζει βέβαια να κάνετε και παραμετροποίηση την ποιοτητα από τον ισοσταθμιστη , μπορείτε να δείτε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ! Ήδη έχω βάλει στο μάτι και τα hydrid που φαίνονται τουμπανο !

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Koulis21: “Εχουμε καμία γενική εικόνα για mi4c ? Σε θέμα απόδοσης ταχύτητας μπαταρίας ; Φοραω την 5.12.31 , και είμαι στο ψάξιμο πάλι ! ” Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά 1 μέρα έχω την καινούρια dev και σε θέμα μπαταρίας είναι μια χαρά. Εκείνο που μου έκανε σήμερα το πρωί (και δεν το κάναν οι άλλες) όταν ξύπνησα ήταν ανοιχτό ένα εικονίδιο του viper από η ώρα 11 τη νύχτα και δεν είχε χαμηλώσει (γίνει minimize), προκαλώντας την ώρα να μείνει στις 11 η νύχτα …

• Εχουμε καμία γενική εικόνα για mi4c ? Σε θέμα απόδοσης ταχύτητας μπαταρίας ; Φοραω την 5.12.31 , και είμαι στο ψάξιμο πάλι !

• Αποδοση Μπαταρίας

Μήνυμα

Χαιρεται ! Δε ξέρω αν είναι off topic αλλά χαλαλι . Βλέπω πολλούς που κατέχουν mi4c ! Υπάρχουν και αρκετοί που πειραματίζονται με τις νέες ρομ ! Θέλω λοιπόν να μου πειυε τις γνώμες , για το ποιες ρομ ( ειτε dev ειτε stable απο οποιοδηποτε φορουμ)έχετε ξεχωρίσει σε απόδοση μπαταρίας , γιατί θεωρώ ότι.μπορει να αποδώσει πολλά περισσότερα ή μπαταρία του για τα 3080 mah που φοραει !

• Παράθεση από liakos23: “koulis21 για πες λίγο για αυτή τη revolut εντυπώσεις. Έκανα χθες λογαριασμό και εγώ.Τι αγορές έχεις κάνει?Είναι αξιόπιστη? ” Φιλε μου σωθηκα πραγματικά ! Έρχεται.ακριβώς την ημέρα που σε λέει ή εφαρμογή ! Απαραίτητο είναι να έχει ebanking για να κανείς εμβασμα στον λογαριασμό της revolut ! Είχαν μπει σε 5 εργάσιμες ( μπορούν να μπουν και πιο γρήγορα , αλλά λόγω γιορτών ....) και κατευθείαν αγορασα από παντου με και χωρίς paypal (aliexpress ,gearbest ,banggood ) ! Δε θα εχ…

• Παιδια πάντως ή revolut είναι θαυματουργή , με το που τη φορτωσα πυροβολούσα από όλα τα σιτε για αγορες !

• Χαίρεται ! Φοραω τη 5.11.26 στο mi4c μου , τη θεωρώ αρκετά σταθερή ρομ ! Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση στη τελευταία , θα δω ουσιαστικές διάφορες ; Με ενδιαφερει κυρίως το θέμα της μπαταρίας !

• Ή αλήθεια είναι ότι μόλις χθες βράδυ την έβαλα... Αυτό μου έχει ξανασυμβεί και τις προηγούμενες μέρες με μια stable που είχα βάλει από το en.miui.com !! Αν δω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος , θα περάσω την τελευταία dev , να χω το κεφάλι μου ήσυχο ... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαιρετω το φόρουμ ! Φορεσα τη συγκεκριμένη stable ! Σε σχετικά καλή ρομ ,γρήγορη σταθερή , αλλά έχω διαπιστωσει δύο σημεία ! 1)Το ξυπνητήρι που εχει το κλασσικό.bug που ξέρουν όλοι 2) ή μπαταρία του ! Γενικά έχω διαπιστώσει ότι με τις dev έχει καλύτερη αυτονομία στην αναμονή κυρίως ! Το φορτιζω μέχρι 100% ,κοιμάμαι και ξυπναω με 98-97 % μπαταρία ! Με όσες dev είχα δε συνέβαινε ποτέ αυτό ! Γενικά το κινητό το χρησιμοποιώ πολύ και θέλω να έχω όσο το δυνατόν πιο σταθερή μπαταρια , έχω το mi4c και μ…

• Καλησπέρα και από μένα , έχω ψηφίσει σαν KoulisR21 , αυτή τη στιγμή έχουμε μια διαφορά 25-30 πόντων , παμε γεραααααα

• Από dev σε stable

Μήνυμα

Καλησπερα και καλες γιορτές σε όλο το forum ! Είμαι ένας απαιτητικός χρήστης του mi4c ! Οι συνθήκες το φερανε έτσι , καθώς σπίτι μου δεν έχω ΠΣ εδώ και αρκετό καιρο καθώς τα παίξε ! Οπότε όλο το βάρος επεσε στο κινητό ! Τις ρομ τις αλλαζω μόνος.μου από το κινητό με τη βοήθεια του twrp ! (εκτός από τη πρώτη φορά που πέρασα την ελληνική Ρομ εκεί που χρειάστηκε πσ για να κάνω και τις εντολές ) ! Έτσι λοιπόν πηρα την απόφαση να περάσω μια stable Ρομ για να βλεπω σε βάθος χρονου αν πηγαίνει σταθερά κ…

• Το έμβασμα το έκανες κανονικά μέσω τράπεζα με μεταφορά χρημάτων έτσι; με πόσο προμήθεια; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να βάλεις λεφτά στη revolut θέλει να έχεις οπωσδήποτε ebanking για να γίνει η μεταφορά έτσι;; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η επόμενη κίνηση μου είναι αυτή, θα φορτώσω το balance με την επιλογή family and friends αν το λέω καλά, για. Να χω το κεφάλι μου ήσυχο πλέον Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχει λήξει η κάρτα ίσα ίσα, 8/19 γράφει! Αυτό δε καταλαβαίνω, στο ενδιάμεσο πήγα να κάνω και confirm τη κάρτα μου στη PayPal, με τρώει το 1,5 ευρώ αλλά δε ξέρω που στα κομμάτια βρίσκω αυτόν τον κωδικό για να την επιβεβαιώσω, λες να φταίει και αυτό; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρώτου περάσω στην επόμενη λύση του request money, θα ήθελα να ρωτήσω! Από εκεί που με Visa της Πειραιώς μέσω PayPal αγόραζα κανονικά από ίντερνετ (ebay, yeso521,amazon) ξαφνικά με μπλοκάρουν της αγορές μου. Συγκεκριμένα στο ebay μου ζητάει να κάνω add card ενώ την έχω κανονικά! Μόνο το banggood δέχτηκε αγορά με τη συγκεκριμένη κάρτα και αυτό χωρίς τη PayPal! Ξέρει κανείς κάτι;;

• Απορία

Μήνυμα

Καλησπέρα ! Μπορω να μάθω τι ακριβως είναι αυτό , τι χρειαζεται να πατήσω , γιατί έχω την εντύπωση οτι γι αυτό δε μπορώ να Στέλνω μηνύματα ( έχω κάρτα κανονικά )

• camera app

Μήνυμα

Ή αλήθεια είναι ότι στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού υστερεί αρκετά , όμως είναι πολύ δυνατή στις κανονικές ! Τουλάχιστον για αρχή θέλει να τροποποιήσεις πολύ καλά τις ρυθμίσεις που έχει η κάμερα , αλλιώς θα καταφυγω και γω στη λύση της συγκεκριμένης εφαρμογής ! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi4c πρόβλημα με Sms

Μήνυμα

Αυτό που με παρότρυνες να κανω το έκανα ! Έβαλα τη σιμ στη σλοτ 2 και έστειλα το συγκεκριμένο μήνυμα , αλλά εξακολουθεί να βγάζει σφαλμα αποστολής , όπως και στα υπόλοιπα μηνύματα μου . Κατέβασα και αλλες εφαρμογές μηνυματων αλλά τίποτα . Περίεργα πραματα...