Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 107.
-
Δεν αναβει
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Από την στιγμή που δεν βλέπεις κατι ενω ειναι σε fastboot ειναι δύσκολα τα πράματα... Μίλα μαζι τους, ίσως και να μην ειναι κουμπωμένη σωστά η οθόνη.... ” Αν εννοεις οτι δεν φαινεται κατι στο κινητο οχι..μονο blank screen οταν ειναι σε fastboot..και φαινεται στο fastboot devices Σας ευχαριστω πολυ παιδια
-
Δεν αναβει
ΜήνυμαΝαι δε βλέπω άλλη λύση εκτός αν περάσω τίποτα μέσω φαστ αλλά έχει νόημα?
-
Δεν αναβει
Μήνυμααπο eglobal πως να το κανω?δοκιμαζω τον συνδυασμο αλλα στη καλυτερη καταφερνω blank screen =============== Σεπ 16th 2017, 7:39pm =============== οταν μπαινει στη πριζα ακουγονται ηχοι απο το κινητο =============== Σεπ 16th 2017, 7:43pm =============== λοιπον δοκιμασα στα τυφλα και στο fastboot devices το βλεπει το κινητο υπαρχει ελπιδα? =============== Σεπ 16th 2017, 7:58pm =============== μαλλον οχι,,,βγαζει κατι πρασινες καθετες γραμμες στην οθονη...δεν εχουμε οθονη?
-
Δεν αναβει
Μήνυμαδεν αναβοσβηνει το λεντ και μου λεει ανοιγμα για αρχεια κτλ αλλα δε βγαζει αρχεια,το βλεπει σαν φωτογραφικη μαλλον επειδη δε μπορω να επιλεξω ,mtp επισης αν κρατησω τo power ωρα πατημενο εχω blank screen για λιγο κ σβηνει παλι.επισης καποιες φορες τα nav keys ανταποκρινονται και αναβουν...ειναι ανοιχτη η συσκευη?δε ξερω
-
Δεν αναβει
Μήνυμακαλησπερα.πηρα καινουριο το κινητο και δεν ανταποκρινεται σχεδον καθολου τι εννοω,οταν το βαζω να φορτισει αναβει ενα λευκο λεντ και πατωντας ολους τους συνδυασμους πληκτρων δεν μπορω να μπω σε καμια οθονη,ουτε ρικαβερι,ουτε φαστ ουτε εννοειται κανονικη λειτουργια...] Help ο υπολογιστης το βλεπει σαν mi max 2 αλλα μεχρι εκει,δεν βλεπω καπως τα αρχεια μου
-
Παράθεση από THUKIS: “@blade_ εγώ γύρισα κανονικά . Έκανα και ρεστορε . Σαν να μην έγινε τίποτα .Αλλ μετά διαπίστωσα ότι κλείδωσε ο bootloader . Βέβαια από τότε έτσι το έχω αφήσει αλλά δουλεύει κανονικά το κινητό . Έκανα και αναβάθμιση μέσω twrp την τελευταία xtrv . ” ωραιος γιατι γυρισες αν επιτρεπεται?
-
παιδες,επαιξα με cm και σκεφτομαι να γυρισω...φλασαρω αφοβα η θελει καποια διαδικασια?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από blade_: “εμενα σερνεται ανελεητα ” Πολυ περίεργο αυτό που λες.Πόσο μνήμη βλεπεις ότι έχεις ελεύθερη; ” Παράθεση από demakhs: “Δεν υφίστανται τέτοια θέματα που λες στην έκδοση με τα 2gb. Ποια ρομ έχεις?? ” Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Παράθεση από blade_: “καλησπερα σας θελω να ρωτησω οσοι εχετε το 2ραμ,πως σας παει?εμενα σερνεται ανελεητα με την ελληνικη ρομ που το εχω,κολλαει απιστευτα σε εναλλαγες εφαρμογων..και συχνα πυκνα πρεπει να κανω καθαρισμο μ…
-
καλησπερα,τη φοραω απο χθες μεχρι στιγμης ολα καλα ερωτηση,επειδη ενδιαφερομαι για expandable notifications ,υπαρχει σχεδιο να μπουν στη ρομ?η να στραφω σε xposed? ευχαριστω προκαταβολικα
-
την καλησπερα μου την κατεβαζω για το land και λεω να την περασω πανω απο την αντιστοιχη @gkalen που φοραει τωρα.επειδη ειχε το παλικαρι καποιο φιξ για τα 2gb ram,θα εχω προβλημα αν τη περασω ετσι απο πανω?ευχαριστω
-
Παράθεση από MyLord: “Όπως ανέφερε ένας συμφορουμιτης όταν βγάζει παραθυράκι για επέτρεψε γυριστε το κινητό στο πλάι και δοκιμαστε. Δεν το δοκιμασα αλλά δεν χάνουμε και τπτ. ” Ισχύει . Το κάνω συνέχεια
-
επειδη ειμαι κ λιγο μπουφ,σταματαει η thunder?συνεχιζουμε μονο στην xr πως τη λενε? land user here
-
Παράθεση από Bodai: “@blade_ 1. adb shell 2. su γυρνάς στο κινητό δίνεις δικαιώματα και μετα γράφεις την εντολή που σου έδωσε ο @alvin1983 Το μύνημα λάθους δείχνει "δικαιώματα" .. ” Παράθεση από alvin1983: “@blade_ δε μπορώ να τη δω τη φώτο. Αλλά δε γράφει μήνυμα ή Κάτι άλλο ότι οκ έγινε. Απλά σε βγάζει σε κάτω γραμμή. Επανεκκίνηση το κινητό και δεν έχεις google checker. Δοκίμασες και έχεις εσύ google checker μετά τις εντολές? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ευχαριστω!ετσι τα καταφερα…
-
καλησπερα.μολις περασα τη ρομ ακολουθωντας τις οδηγιες της πρωτης σελιδας.ομως εχει κολλησει στο σημα της MI εδω κ κανα δεκαλεπτο Παράθεση από alvin1983: “@blade_ για απενεργοποίηση αυτόματης διόρθωσης: θα κατεβάσεις το Terminal Emulator απο Play store κ το κάνεις εγκατάσταση. Μετά το τρέχεις και γράφεις su κ πατάς enter. Θα σου ζητήσει δικαιώματα, τα δίνεις. Στην από κάτω γραμμή που θα σε πάει γράφεις: settings put secure spell_checker_enabled 0 και πατάς enter. Το τελευταίο γράμμα είναι ο αριθ…
-
@gkalen εισαι αρχηγος ευχαριστουμε για αλλη μια φορα
-
@gkalen εμεις παντως δε το λεμε για να σε αγχωσουμε.χαλαρωσε..δεν φευγουμε απο την καταπληκτικη ρομ σου