Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 107.
-
Dropbox - Screenshot 2016-10-14 17.35.49.png τι φαση?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από blade_: “να φανταστω χρειαζεται να ακολουθησω τον οδηγο της πρωτης σελιδας? ” Ναι αν μιλάς για ένα από τα 3 άρια στο προφίλ σου. ” ναι.για την ακριβεια για το νεο αφιχθεν 3s 2gb που κατεβαζω τωρα τη ρομ. αφου τελειωσει αν παει καλα,μετα χρειαζεται να περασω dev rom μεσα απο τη ρομ?η αρκει το φλασαρισμα που κανω τωρα?επελεξα αυτην τωρα Redmi 3S/Prime/3X Latest China Developer Version Fastboot File Download
-
dropbox.com/s/nkg5ubgehr0qi48/…10-14%2016.27.36.png?dl=0 να φανταστω χρειαζεται να ακολουθησω τον οδηγο της πρωτης σελιδας?
-
Xiaomi Mi5 32GB White
-
Παράθεση από teodorzaf: “Παράθεση από blade_: “συνεβη παλι σημερα.αυτο που εκανα ηταν να μπω bootloader και να περασω παλι τη ρικαβερι που δινεται στους οδηγους.μετα φλασαρω και ελπιζω οκ και αυτη τη φορα ” Τελικά τη έκανες? Όλα καλά η σου κάνει πάλι bootloop? ” ναι μια χαρα ευτυχως,με την ιδια διαδικασια.πραγματικα ομως δε ξερω αν θα ξαναπερασω update.
-
εχω παλι το ιδιο θεμα.μετα απο φλασαρισμα τρωει bootloop και επιστρεφει recovery.κατι παιζει με τη recovery σας παιδια γιατι η ρομ φαινεται οκ
-
η 8 ειναι μμ επιτελους?
-
Παράθεση από gkalen: “@blade_ Μπράβο , όλα καλά τώρα , ίσως έτυχε και έφαγε το σκαλωμα .. Πάρε κι ένα backup από twrp να το'χεις , θα σε σώσει σε κάποιες περιπτώσεις. @dnomikos Βασική πληροφορία , γιατί όπως είπα και πριν αυτό διάβασα κι εγώ στο xiaomi eu . Thanks !!! @spideman3 Οπότε οπως βλεπεις η ρομ θα έχει Supersu κανονικά ..@blade_ ” ναι,το αμελησα γιατι τοσα χρονια με απειρα φλασαρισματα,δε μου ετυχε κατι τοσο βαρυ.ευτυχως ολα καλα,βαριομουν το στησιμο απο την αρχη.εχω την εντυπωση μαλιστ…
-
αυτο ηταν τελικα.πολυ περιεργο που ενω δουλεψε τη πρωτη φορα τωρα εφαγε σκαλωμα. ελπιζω η νεα ρομ να ειναι καλυτερη απο τη προηγουμενη(ημουν αρκετα ευχαριστημενος) ωστοσο βλεπω εχουν μπει καμια 5-6 εξτρα εφαρμογες της miui...γιατι?
-
ισως εστρωσε.περασα απο πανω το twrp της πρωτης σελιδας στο θεμα του ido (ειχα βαλει το μαικ που ελεγαν πολλοι οτι ειναι οκευ) και περασε τη ρομ μαλλον κανονικα,τωρα ειναι στις 3 τελιτσες που αναβουν...θα σας πω σε λιγο.
-
σορρυ για την εξτρα απαντηση αλλα θελω αμεση βοηθεια. να περασω αλλη recovery?τι να κανω ειμαι χωρις τηλεφωνο και καιγομαι
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από blade_: “μια αμεση απαντηση παρακαλω παιδια.μαλλον εφαγα bootloop,φλασαρω τη ρομ απο τη recovery και κανει αυτοματα reboot και επιστρεφει twrp παλι ” Ποιο τηλ.. εχεις και ποια ρομ εβαλες ?? @spideman3 Ενώ τώρα που είναι το πρόβλημα με τα κινέζικα ?? ” redmi 3.ido. ειχα την τελευταια ρομ και εβαλα αυτη του ποστ,to update δηλαδη.βγαζει ενα σφαλμα 7 η καπως ετσι απ οσο προλαβαινω να δω.και κανει reboot σε recovery μετα απο λιγο δοκιμασα να περασω τη παλια,τα ιδια …
-
μια αμεση απαντηση παρακαλω παιδια.μαλλον εφαγα bootloop,φλασαρω τη ρομ απο τη recovery και κανει αυτοματα reboot και επιστρεφει twrp παλι
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από blade_: “καλησπερες.φοραω τη ντεβ μεχρι να ερθει ο κωδικος...δε παιζει όμως το gps..καμια ιδεα? ” Καλησπέρα!!Όταν έβαλες την dev σε ρώτησε το κινητό αν θέλεις να κάνεις erase τα data; Αν ναι, έκανες erase; το αποδέχτηκες; Αν δεν έκανες ίσως να οφείλεται σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το GPS... δοκίμασε να ξαναφλασάρεις την ίδια ROM.. ίσως επιλυθεί.. ή κάνε υπομονή μέχρι να σου έρθει ο το μηνυμα ότι μπορείς να το ξεκλειδώσεις και μετά θα σου επιλυθεί μ…