Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Σε σύγκριση το μαύρο με το άσπρο μπροστινό μέρος οθόνης του ρν4 ποιό είναι πιό ορέο γιατί όπως είπα και σε ένα προηγούμενο μήνυμα σκέφτομαι μήπως πάρω άσπρο full coverage tempered για το μαύρο ρν4 μου.

• Καλησπέρα σας, θέλω να πάρω ενα tempered glass για το μαύρο rn4 full κατά προτίμηση για να πιάνει ολη την οθόνη και βρήκα ένα από το microcenter που με βολεύει επειδή είναι κοντά στη δουλειά της μητέρας μου αλλά ειναι άσπρο! Πήρα τηλέφωνο το μαγαζί και μου λένε όταν τους ρώτησα αν θα εφαρμόζεται οτι ναι αλλά θα γίνει το μπροστινό μέρος άσπρο . Οπότε αναρωτιέμαι αν αξίζει και θα φενεται οκ ή να δω από αλλού?

• Εγώ έχω αυτήν με τα 32gb και 3gb ram και το πήρα από mygad. Επίσης έχω ακούσει πως και στην official έχουν μπει τα Ελληνικά τώρα!

• +8 και από εμένα ως sifisx και καλή χρονιά! Edit:Στο σχόλιο που έκανα με βγάζει με το mail μου οποτε μπορεί να είναι και αυτό δεν είμαι σίγουρος siffis7@gmail.com!

• Μόλις πέρασα την xtrv 6.12.29 και αναμένω και την beta 2 ! Με καθηστερησαν λίγο οι servers του androidfilehost αλλά δεν πηράζει, θέλω να δω πως θα κάτσει γιατί στην προηγούμενη είχα μερικά προβλήματα στην μπαταρία που τα ψιλο-διόρθωσα με κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις. Θα σας πω αύριο, μεθαύριο αν αξίζει η αναβάθμιση. Παρεπιπτόντως γίνεται να βάλουμε φωτογραφία από την εφαρμογή σε ένα μύνημα και πώς γράφουμε στο shoutbox?

• Ναι, είναι πιό ισχυρός από τον Helio X20 επειδή έχει 4 A72(οι δυνατοί) επεξεργαστές ενώ ο τωρινός έχει 2 Α72. Επείσης εχουν και chips που βοηθάνε στην μπαταρία Α53 αλά αυτοί δεν θα κάνουν διαφορά στην ταχύτητα. Επείσης ο 653 επειδή είναι σναπδραγκον θα έχει περισσότερη υποστήριξη από developers!

• - επωνυμία της επιχείρησης:MyGad - Την Διεύθυνσή της (URL): mygad.gr | Θεϊκή Τεχνολογία - Tι ακριβώς αγοράσατε:1x XIAOMI Redmi Note 4 Δεκαπύρηνο 2.1GHz 3GB RAM 32GB ROM - Μαύρο | + ΔΩΡΟ Θήκη Σιλικόνης - Την ημερομηνία αγοράς:7/12/16 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):9 το στείλανε το βράδυ στην αcs και τη επόμενη ημέρα είχαι παραδοθεί σε πολύ καλή συσκευασία! - - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 12 εργάσιμες ενώ το μαξιμουμ ήταν 10[/i] - - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υπο…

• 1. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Σήμερα πέρασα την χτρν 6.12.22 και δουλεύει απροωλημάτιστα. Έχω ένα μικρό πρόβλημα ομως, όταν ο ήχος είναι φουλ χαμηλά ακούγεται αρκετά δυνατά σαν να είναι στα 2/3 περίπου και δεν με βολεύει ιδικά στα ακουστικά. Δοκίμασα να το χαμηλώσω από το dolby atmos και το equalizer στις ρυθμίσεις αλά τίποτα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το φτιάξω γιατί είναι αρκετά ενωχλητικό μερικές φορές.

• Παράθεση από thanos485: “@Sifis xΚάνε έναν έλεγχο τον bootloader μήπως είναι κλειδωμένος Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Ο bootloader μου όμως ήταν σίγουρα ξεκλείδωτος γιατί είχα ξεκλειδώσει με το oficial tool και το είχα τσεκάρει και μετά στην cn dev στις ρυθμίσεις που έχει κάτι. Αφού μου δούλεψε η παλιά είμαι οκ!

• Καλησπέρα σας! Παρέλαβα χθες το Redmi note 4 και του πέρασα με sp flash tool πάνω στην global που είχε την τελευταία china dev και μετά με adb την twrp του michael με σκοπό να του περάσω την ελληνική. Αφού την φλάσαρα και έκανα reboot μου έδειχνε το mi logo και το android αλλά δεν έμπαινε. Την ξαναφλάσαρα και επειδή ήταν αργά την άφησα το βράδυ μήπως ανήξει (είχα κάνει τα wipes πριν) . Το πρωί όμως ακόμα προσπαθούσε να ανήξει και ανακάλυψα πως η μπαταρία του ΄ήταν λιγότερο από 0% καθώς μέσα στο …

• Εγώ θα σου πρότεινα μάλλον το redmi 4prime επειδή έχω δει πολύ καλά reviews και καθώς ο γιός σου είναι παιδί(φαντάζομαι) πιστεύω θα εκτιμήσει περισσότερο την καλύτερη ποιότητα κατασκευής! Επειδή το redmi 4 είναι πιό καινούριο έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή, είναι το πρώτο redmi(όχι note)το οποίο έχει 1080π οθόνη,και υποθέτω πως θα έχει υποστήρηξη για περισσότερο χρονικό διάστημα! Αν θες από Ελλάδα θα μπορούσες και το 3s prime από τον Κοτσόβολο για να έχεις 2 χρόνια εγγύηση και να είναι πιό επίση…

• ENA APO TA KALITERA BUDGET TIMIS TILEFONAS TIS AGORAS (KE AUTO POU THA EPERNA ALA GIA PROSOPIKOUS LOGOUS DEN PEIRA) AN OXI TO KALITERO : Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone