Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 739.
-
@gkalen το δοκίμασα και shazam δουλεύει καλά καθώς και τα άλλα Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen τα έκανα όλα αυτά που λες τα έσβησα τα δύο αρχεία έκανα επανεκκίνηση κτλ αλλά τα προβλήματα που ανέφερα παραραμένουν. To clean libra τι αφαιρεί; Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στην GTV; Επίσης δώσε και το Xposed να το περνάει ο καθένας όπως το Clean libra δουλεύει καλά έτσι. Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Επίσης το shazam πάλι δεν ανταποκρίνεται Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@mixaliscy σε μένα κανένα πρόβλημα ουτε με το Gmail ουτε με το ξεκλείδωμα της αρχικής οθόνης. @gkalen το μόνο πρόβλημα ότι η εγκατάσταση του Xposed μέσα απο τη MI4c_Libra Γράφει ότι δεν εγκαταστήθηκε κανονικά. Μόλις όμως ξαναπερνάω το "xposed-v78-sdk22-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20151124..zip" από το TWRP είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από mixaliscy: “Εμένα δεν κλειδώνει το GPS σχεδόν τίποτα....” Να ρωτησουμε και τον @maikmaik γι'αυτο το θέμα ... Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” @gkalen επειδή είχα ένα πρόβλημα με την Custom (ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο έψαξα να βρω ένα τηλέφωνο από τις έπαφές και μου κράσαρε ο launcer Tsf. Επανήλθε μόνο με επανεκίνηση του κινητού) Πέρασα λοιπόν την GTV για να δώ αν έχω πρόβλημα και σε αυτήν. Έκανα λοιπόν τις ίδιες ενέργειες με πριν ενώ ήμουν σε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Το Shazam ανοίγει κανονικά βγάζει τις ειδήσεις του κτλ και όταν πατήσεις να βρει το τραγούδι μένει κολλημένο εκεί και δεν ανταπορκίνεται @michael μπορείς να επαληθεύσεις για να δούμε αν είναι πρόβλημα δικό μου ή της Ρομ και αν είναι της Ρομ να δούμε αν είναι από εδώ ή στην GTV?” @mixaliscy εγώ χρησιμοποιώ το sound hound που δουλεύει τέλεια. Έβαλα το Shazam για να το δοκιμάσω μια και ρώτησες· και ναι όντως έχεις δίκιο κολλάει. Τώρα φοράω την Custom δεν το δοκίμασα με την …
-
Δεν το βλέπω. Ίσως επειδή χρησιμοποιώ το TSF shell Launcer, όπως βλέπεις στο στιγμιότυπο προηγουμένως Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Δουλεύουν όλα μια χαρά. Διαχείριση της ram καλύτερη από την GTV. Όπως βλέπετε διορθώθηκε και το πρόβλημα με το κέντρο ασφαλείας Συγχαρητήρια στον '' μάγειρα'' gkalen και στον '' δοκιμαστή'' mixaliscy Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Ευχαριστώ. πολύ καλή μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει καλύτερη διαχείριση της ram από την προηγούμενη Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Τελικά τα τροποποίησα στο pc και πέρασα τη ρομ. Επιβεβαιώνω και γώ ότι και ο συνονώματος mixaliscy ότι επιτέλους μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα. Το Mi-c4 το πήραμε εργολαβία οι Μιχάληδες!!! Στην επόμενη αν Θέλεις βάλε το SuperSU Download Και το xposed-v78-sdk22-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20151124.zip | by exodius for Generic Device Τα δοκίμασα και δουλεύουν καλά Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “@mixaliscy Θεός πάλι , πρωτεργάτης πάλι , τι να λέμε τώρα ... Σ'ευχαριστω Μιχαλη , άνοιξες το δρόμο και για άλλα ρομ πλέον , όπως το ρομ για το MiNotePro Leo ... σου'ρχεται @Octaviastikos , το'χα έτοιμο το ρομ αλλά περίμενα τη δοκιμή του Μιχαλη για να σας ανεβασω ρομ για το Leo .. Τώρα είμαι σχεδόν κομπλε , μεθαύριο θα έχουμε και νέο ρομ για δοκιμή , αυτό για το MiNotePro Leo ... EDIT Τώρα τσεκαρε το , όσο προλαβαίνεις γιατί θα'χουμε update μεθαύριο , ότι βρεις καλό η κακό …
-
Όπως είπαμε ο έλεγχος ολοκληρώνεται αλλά δεν βγάζει το κουμπί βελτιστοποίηση κατά τα άλλα μέχρις στιγμής καλά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Το πρόβλημα με τον έλεγχο του κέντρο ασφαλείας παραμένει Με το viber δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο αλλά με το μικρόφωνο όπως σε όλες τις rom (μάλλον πρόβλημα του viber με την συγκεκριμένη συσκευή). Με την ram 100-200 πάνω σε σχέση με την Developer. Με την απόκριση της συσκευής όχι τόσο καλή όσο η Developer. Για την μπαταρία αρχικά μου φαίνεται ίδια αν και θα χρειαστεί μερικές μέρες για να δείξει. Μέχρις στιγμής δεν μου έκανε soft reboot όπως η προηγούμενη οπότε την κρατάω μέχρι την επόμενη. Στάλθη…
-
Χρησιμοποιώ το zappir pro v7.0.3. Από τα καλύτερα που δοκίμασα Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Κάνε μια αναζήτηση Xposed framework for the (τη συσκευή σας) και όλο και κάτι θα βρείτε. Εγώ για το Mi-c4 χρησιμοποιώ την xposed-v78-sdk22-arm64-MIUI-edition Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@lampo ξανακατέβασε την GTV μήπως δεν κατέβηκε καλά το zip Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Έφτιαξε και το bug με το κλείδωμα οθόνης στα Ελληνικά Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk