Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-739 από 739.
-
Μιχάλη διάβασα για αυτό το shell που ανέφερες εγώ δεν το βλέπω πουθενά με την GTV και γενικά το κινητό πετάει και κρατάει και μπαταρία.,με καμιά κατοστάρα (140 για την ακρίβεια) εφαρμογές και μνήμη 50% ελεύθερη Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορείς να τα δώσεις μαζί με οδηγίες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από djtutis: “Να κάνω μια ερώτηση; Πώς μπορώ να περάσω το Dolby Atmos στην Rom που έφτιαξες για το mi4c; ” To κατεβάζεις απο εδώ Dolby ATMOS - xda-developers DevDB και το περνάς με το twrp
-
Γύρισα πίσω στην GTV, η custom σαν να κολούσε λίγο ,το touch δεν ανταποκρινόταν όπως στην GTV επίσης στο κέντρο Ασφάλειας δεν ολοκληρωνόταν ο έλεγχος,κολούσε στο 59% , επίσης η συσκευή ζεσταινόταν περισσότερο. Βέβαια δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση αλλά μόνο wipe cache/dalvik (πέρασα την custom rom δεύτερη φορά αλλά πάλι τα ίδια) εκείνο που ζήλεψα είναι το μένου του power κουμπιού, μήπως μπορύμε να το βάλουμε με twrp η flashifly;
-
Πέρασα το dolby atmos (Δεν πέρασε ή δεν το είχες μέσα) Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@maikmaik Χαίρομαι γιατί έκανα πολλές αλχημειες για να καταφέρω να την κάνω να δουλέψει . Τσεκαρες το root ???. Δουλεύει κανονικά ?? Δε χρειάζεται superuser , έτσι?? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από gkalen: “@maikmaik Χαίρομαι γιατί έκανα πολλές αλχημειες για να καταφέρω να την κάνω να δουλέψει . Τσεκαρες το root ???. Δουλεύει κανονικά ?? Δε χρειάζεται superuser , έτσι?? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οχι δεν χρειάζετ…
-
Όντως το το Igo primo 2.4 κλείδωσε δορυφόρος μέσα στο σπίτι σε δευτερόλεπτα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο mi4c που δεν είναι mtk πέρασε καλά. Την δοκιμάζω λίγο και επιστρέφω με διαπιστώσεις. Ευχαριστούμε gkalen!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “@maikmaik Λείπουν 4 εφαρμογές ... CDS info , contacts , stk1 , miui radio?? Εσβησες contacts και Miui radio ?? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Miui radio δεν είχα τα άλλα ισως τα έφαγα στην συμπίεση η μήπως φταιει που χρισημοποιω τον TSF Launcher Παράθεση από gkalen: “Λάθος δικό μου.. Μόνο το contacts λείπει από το system/privapp , αν το'χεις στειλτο γιατί έβαλα της προηγούμενης Ρομ. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ είναι τα …
-
Παράθεση από gkalen: “@maikmaik Λείπουν 4 εφαρμογές ... CDS info , contacts , stk1 , miui radio?? Εσβησες contacts και Miui radio ?? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Miui radio δεν είχα τα άλλα ισως τα έφαγα στην συμπίεση η μήπως φταιει που χρισημοποιω τον TSF Launcher
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Ζητάει deskryption key .. Έχεις βάλει κωδικό ??? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” συγνωμη λαθος απο το κινητο το λινγ είναι αυτό MEGA
-
Δες το αν κατεβαίνει αλλιώς το στελνω το πρωί από το pc Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MEGA Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα ανεβάζω ως SYSTEM.zip στο MEGA CLOUD και σου στέλνω σύνδεσμο (να ξέρεις όμως ότι έχω αφαίρεση το πληκτρολόγιο google, το mi fit, mi wifi, mi key) Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και γω είχα θέμα με το gmail που δεν πέρασε στο mi4c το κατέβασα από το play store και όλα καλά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “Μετα από ένα τριήμερο δοκιμών με τον συνεργάτη Mixaliscy , έχουμε πλέον την τιμή να παρουσιάσουμε ένα νέο Ρομ για τους κατόχους του Mi4c Libra. Το Ρομ θα το βρείτε στα Downloads για το Mi4c .... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MiUi7-6-1-28/#description Ότι απορίες μπορεί να έχετε , ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να σας τις λύσουμε. ENJOY the rom to your Mi4c !!!! ” Την έβαλα και γώ πάνω από την GTV-6.1.28 μέσω TWRP μόνο με wipe cache και dalvik και δέν παρατήρησα πρόβλημα απο χθές…
-
Εγώ με το TWRP Recovery 2.8.7.3 δέν είχα κανένα κόλημα screen touch won't work η κάποιο άλλο Μιχάλης
-
Παράθεση από nautos: “Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας , μετά απο μια εβδομάδα με την 6.1.28 στο Mi3W παρατηρώ τα εξείς: - Η διαχείριση μνήμης δεν είναι και στα καλύτερα της , δηλαδή με restart έχω 1GB ελεύθερα και μετά με τη πάροδο του χρόνου πέφτει μέχρι και στα 500 MB. - Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλή , δύο ημέρες. - Η γενική ταχύτητα απόκρισης του τηλεφώνου έχει αυξηθεί. - Στα Ρυθμίσεις->Γραμμή κατάστασης->Οργάνωση διακοπτών δεν φαίνονται τα εικονίδια. - Έχει τη τάση όταν ανοίγει…
-
Τέλειος ο οδηγός ευχαριστώ!!! Πέρασα πριν λίγες μέρες την GTV-6.1.21 και μετά αναβάθμισα μέσω TWRP στην GTV-6.1.28 εύκολα. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν με τό Flashify που δίνετε (δεν μου άνοιγε ο file manager για να δώσω την θέση του recovery.img). έβαλα όμως μία άλλη έκδοση Flashify v1.9.2 και TWRP τον TWRP Recovery 2.8.7.3 και όλα πήγαν καλά χωρίς κανένα κόλλημα Ευχαριστώ και πάλι Μιχάλης