Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.

• Γεια σας παιδιά υπάρχει ένα πρόβλημα στο Mi2s και δεν ακούγεται τίποτα κατά την διάρκεια των κλήσεων , παρά μόνο όταν το κινητό είναι με τα ακουστικά ή σε ανοικτή ακρόαση ! Εβαλα την stable με wipe και την πρόσφατη Ελληνική με wipe αλλά τίποτα . Το χρησιμοποιεί ο αδερφός μου και το χε παρουσιάσει και παλιότερα αλλά έφτιαξε μόνο του μετά από λίγες μέρες. Θα ήθελα να δοκιμάσω και μερικές παλιότερες Ελληνικές rom αλλά δεν τις βρίσκω . Καμιά ιδέα ? Ευχαριστώ

• xiaomi mi3

Kvak - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Εχει έρθει από Δευτέρα το δικό μου Mi3 , δεν το περίμενα τόσο όμορφο ειλικρινά! Το χω ματιάσει τόσες μέρες! Πιο πολύ ώρα το κοιτάω παρά να ασχολούμε μαζί του! Εχει τα θεματάκια με τα led κ μένα και λίγο με τον ήχο των ειδοποιήσεων και το κλείδωμα οθόνης, του mi2s ακούγονται δυνατότερα.

• Ακουστικά pistons από Ελλάδα

Kvak - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά .

Kvak - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Έκανα βλακεία που δεν τα πήρα μαζί με το κινητό από merimobiles. Ναι το ξέρω το xioamishop αλλά βγαίνει στα 40 ευρώ από EU ! Τα θέλω άμεσα γιατί με έχει φάει η αδερφή μου ...! Άρα πρέπει να είναι γνήσια από τα ελληνικά μαγαζιά και η iF edition αν κατάλαβα σωστά? Κάτι άλλο αξιόλογο από άλλες μάρκες Ελλάδα παίζει?

Kvak - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Έχω βρει τα εξής μαγαζιά για ακουστικά xiaomi : [url='https://www.minya.gr/en/accessories/xiami_piston_earphone[/url] http://www.gadgiz.com.gr/__Xiaomi_Piston/p2082854_12277181.aspx λογικά είναι τα γνήσια αξίζει η αγορά τους ή να κοιτάξω σε κάτι άλλη μάρκα? και ποιά?

• Ποιά είναι αυτή η rom?

Kvak - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ευχαριστώ , τέλεια !

• Ποιά είναι αυτή η rom?

Kvak - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά σήμερα παρέλαβα για την αδερφή μου mi2s 32 gb από merimobiles και τους είχα τονίσει ότι ήθελα την γνήσια ρομ και να μην το πειράξουν ,παρολ 'αυτά το έστειλαν με μια multi rom 4.1.1 JRO03L και κάνοντας update τώρα είναι στη miui 4.2.7 αλλά αργεί να κατέβει με το ota update η 4.2.14. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να βρώ miui_ota_aries_mam_4.1.24_4.2.7_29718ffd7e_4.1 μπορώ να τα βρω από κάπου αυτά για κατέβασμα ή να περιμένω να κατέβουν μέσω ota?Ευχαριστώ. Το πρώτο mi2s το χα…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Kvak - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από Tolis: “@Kvak με γειες. Καλοδούλευτο. Να το χαρείς. Sent from my MI 2S” Ευχαριστώ. Μου έχει βγάλει update miui jlb29.0 stable το κάνω άφοβα? Ποιό Ελληνικό-Αγγλικό πληκτρολόγιο προτείνεται?

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Kvak - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Έλαβα και γώ με την σειρά μου το mi2s 16 gb φοβερή συσκευή, πραγματικά δεν κολλάει πουθενά και το miui άριστο , προσπαθώ να το μάθω σιγά σιγά και θα επανέλθω με τυχόν απορίες. Edit : το πήρα με την stock rom έβαλα πανεύκολα google play.

• Δεν έχω πρόβλημα αν είναι ελληνικά ή αγγλικά το μόνο που θέλω είναι συμβατό με το palystore. Εχθές προσπαθούσα να μπω στο merimobiles ολη μέρα αλλά τζίφος είχε υπερφορτωθεί. Εχει καλές προσφορές

• βλέπω οτι το merimobiles έχει σε έκπτωση black friday το homgmi στα 137,47 και σκέφτομαι να το χτυπήσω τωρα. Είπαμε να επιλέξουμε ems. Να επιλέξω και root επιλογή?

• Αν πάρω 2 συσκευές με EMS θα έχω κανένα πρόβλημα λέτε ? Πρέπει μήπως να επιλέξω κάποιον άλλο τρόπο ?