Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.
-
παιδιά εαν βάλω fastboot rom πώς γυρνάω στην ρομ του forum( XTRV);
-
Επανεκκίνηση στο MI logo
Μήνυμαπαιδιά αφού ευχαριστήσω και πάλι τον φίλο μας @derveni για την προσπάθεια του να πώ ότι σε λειτουργία fastboot δεν σβήνει .Παίρνει την rom και μόλις ολοκληρώνεται το περασμά της rom τότε ανοίγει και μετά κάνει επανεκκινήσεις.Ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά ,πέρασα και rom με το sptools περάσαμε rom και με το Χρήστο με το Misuite αλλά τζίφος.Επίσης μόλις το βάζω στο ρεύμα κλειστό προκειμένου να φορτίσει ανοίγει μόνο του.Σε fastboot μπαίνει, σε recovery δεν θέλει να μπεί.Ανοιγοκλείνει μόλις περάσ…
-
Επανεκκίνηση στο MI logo
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Σου έστειλα pm ” μεγάλη προσπάθεια από τον @derveni αλλά τίποτα.
-
Επανεκκίνηση στο MI logo
ΜήνυμαΠαράθεση από xxiris: “Παράθεση από derveni: “@xxiris Αν έχεις άλλο κινητό για σήμερα αστό να το δούμε μαζί αύριο κατά της 7 το απόγευμα μέσω TeamViewer, τώρα δεν μπορώ γιατί κάνω format το laptop. ” Εντάξει θα το προσπαθήσουμε μαζί.Απλά να τονίσω ότι από drivers είμαστε ok.Δεν ξέρω αν παίζει κάτι σχετικά με το find my device, προκειμένου να το βγάλω από το mi account.Πάντως νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτό.Σχετικά με το sp tools το έκανα και αυτό αλλά τα ίδια.Αναμένω και σε…
-
Επανεκκίνηση στο MI logo
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@xxiris Αν έχεις άλλο κινητό για σήμερα αστό να το δούμε μαζί αύριο κατά της 7 το απόγευμα μέσω TeamViewer, τώρα δεν μπορώ γιατί κάνω format το laptop. ” Εντάξει θα το προσπαθήσουμε μαζί.Απλά να τονίσω ότι από drivers είμαστε ok.Δεν ξέρω αν παίζει κάτι σχετικά με το find my device, προκειμένου να το βγάλω από το mi account.Πάντως νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με αυτό.Σχετικά με το sp tools το έκανα και αυτό αλλά τα ίδια.Αναμένω και σε ευχαριστώ προκαταβολι…
-
Επανεκκίνηση στο MI logo
ΜήνυμαΠαιδιά σηκώνω τα χέρια ψηλά.Απειρες προσπάθειες.προσπάθησα με το Mi flash tool να περάσω κάποια rom ,ενώ την περνάει κανονικά,μόλις ανοίγει δείχνει το mi logo και κάνει μόνο του επανεκκίνηση.Σε fastboot μπαίνει κανονικά αλλά σε λειτουργία recovery με τίποτα.Δοκίμασα και με το flash tool αλλά τα ίδια πάλι.Περνάει την rom αλλά τα ίδια ξανά.συνέχεια επαννεκίνηση.μιλάμε για το REDMI NOTE 2 (Hermes).καμμιά βοήθεια? τι λέτε?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Stelios Stelaras: “Την περασα σε redmi pro. ” Με ποιό τρόπο? Με F.R.?Παράθεση από xxiris: “.Εχω το twrp 3.0.2.μου λέτε σας παρακαλώ την διαδικασία ?κάνουμε Wipe -> Advacned Wipe -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache + data και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η factory reset? ” Αν θέλεις να κάνεις F.R, απλά όταν μπεις στα Wipes κάνεις Swipe to Factory Reset ” να αλλάξω και το twrp 3.0.2 σε 3.1.1.1 ?
-
Εχω μείνει με την MUI 8.1 GTV-6.10.20/Developer και 6.0.1 MMB29M.Μπορώ να πάω στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V8.5.2.0 .Εχω το twrp 3.0.2.μου λέτε σας παρακαλώ την διαδικασία ?κάνουμε Wipe -> Advacned Wipe -> τικάρουμε ΜΟΝΟ cache + dalvik cache + data και σέρνουμε δεξιά τα βελάκια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η factory reset?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
xxiris - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαφίλοι μου επειδή έχω χάσει επεισόδια συγνώμη που ρωτάω.Εχω μείνει με την MUI 8.1 GTV-6.10.20/Developer και 6.0.1 MMB29M.Μπορώ να πάω στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRV_Stable_V8.5.2.0 ¨ όπως περιγράφετε στις οδηγίες του αρχικού πόστ?
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμαδυστυχώς κάτω από την μπαταρία δεν εχει imei.τι κάνω?
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμαδηλαδή τι εννοείς?και τι πρέπει να κάνω? =============== Σεπ 2nd 2017, 8:49pm =============== πού μπορω να βρώ το imei της συσκευής? =============== Σεπ 2nd 2017, 8:51pm =============== και ποιά official rom να βάλω? για να περάσω τα imei εντάξει το ξέρω τον τρόπο,αλλά που να τα βρ'ω?
-
Μήνυμαέχω δοκιμάσει και την τελευταία ρομ από το site =============== Σεπ 2nd 2017, 7:28pm =============== μήπως θέλει πιό παλιά rom?
-
Μήνυματου εβαλα την τελευταία fastboot china =============== Σεπ 2nd 2017, 4:53pm =============== C:\hermes_global_images_7.6.8_20170608.0000.00_5.0_global
-
Μήνυμαφίλοι μου πέρασα μια fastboot rom για το redmi note2 με το miflash και έκανα το λάθος να την περάσω με το flash all.Εχει χάσει τα imei ενώ wifi και bluetouth έχει κανονικά.backup δεν έχω πάρει, και ούτε έχω το κουτί του γιά περάσω τα imei.Υπάρχει λύση?